Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Airpods Niet Verbinden?

Waarom kan ik mijn AirPods niet verbinden?

Als één AirPod geen geluid produceert

Zorg ervoor dat uw oplaadcase volledig is opgeladen. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en laat ze 30 seconden opladen. Open de oplaadcase in de buurt van uw iPhone of iPad. Controleer de batterijstatus op uw iPhone of iPad om te controleren of elke AirPod wordt opgeladen .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kun je AirPods met meerdere apparaten verbinden?

Wanneer je de AirPods wilt delen en bijvoorbeeld ook wilt laten gebruiken door je partner, vrienden, etc. dan is dit ook mogelijk. Deze kunnen namelijk verbonden worden zonder dat dit storing geeft met je gekoppelde iCloud-account. Daarnaast kun je de AirPods ook koppelen andere apparaten, waaronder Windows en Android. Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn airpods verbinden? Ga naar het beginscherm. Plaats de AirPods in de oplaadcase, open de oplaadcase en houd deze naast uw iPhone. Er verschijnt een configuratie-animatie op uw iPhone. Tik op 'Verbind'.

Wat dit betreft, hoe koppel ik mijn apple apparaten?

Het proces voor het koppelen van Apple-apparaten is relatief eenvoudig en vereist niet veel technische kennis. De eerste stap is ervoor te zorgen dat beide apparaten die u wilt koppelen ingeschakeld zijn en zich in elkaars nabijheid bevinden. Zodra dit is bevestigd, moet u een van de apparaten in de ontdekkingsmodus zetten. Dit wordt meestal gedaan door de Instellingen-app te openen en het Bluetooth-menu te selecteren. Eenmaal in de ontdekkingsmodus, zal het apparaat een signaal uitzenden dat kan worden gedetecteerd door andere Bluetooth-apparaten. Het tweede apparaat moet vervolgens in de koppelingsmodus worden gezet, wat doorgaans gebeurt door het apparaat dat u wilt koppelen te selecteren uit de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten. Zodra het koppelingsproces is gestart, zullen beide apparaten informatie uitwisselen en met succes worden gekoppeld. Bovendien, hoe verbind je 2 paar airpods met 1 telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je twee paar AirPods op één iPhone kunt aansluiten. Een manier is om de ingebouwde functie voor het delen van Bluetooth in iOS 13 te gebruiken, waarmee u de Bluetooth-verbinding van uw iPhone met een ander apparaat kunt delen. Ga hiervoor naar Instellingen > Bluetooth en tik op de knop "iPhone-verbinding delen".
Een andere manier om twee paar AirPods met één iPhone te verbinden is door de Apple Watch te gebruiken. Als je een Apple Watch hebt, kun je één paar AirPods aansluiten op je iPhone en een ander paar op je Watch. Ga hiervoor naar de Watch-app op je iPhone en tik op de knop "AirPods". Tik vervolgens op de knop "Verbinden" naast het tweede paar AirPods.
Tot slot kun je ook een app van derden gebruiken om twee paar AirPods op één iPhone aan te sluiten. Er zijn een paar verschillende apps die deze functionaliteit bieden, dus je moet de app kiezen die voor jou het beste werkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dit in overweging nemend, waarom doet maar een oortje het?

Als maar een kant hapert zit er waarschijnlijk kortsluiting in dat oordopje. Als je helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de plug zitten, of zelfs in het metalen pinnetje dat in je apparaat gaat. Dus, kan ik mijn airpods in een andere case doen? Uw AirPods of oplaadcase configureren

Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik op de informatieknop naast uw AirPods. Tik op 'Vergeet dit apparaat'. Tik op 'Vergeet apparaat' en tik opnieuw om dit te bevestigen. Plaats beide AirPods in de oplaadcase.

Hoe verbind je 2 AirPods met 1 laptop?

De oortjes van Apple zijn ook te verbinden met computers en laptops die op Windows draaien.

  1. Open de instellingen van je Windows pc.
  2. Ga naar 'Apparaten'.
  3. Druk op 'Bluetooth en andere apparaten'.
  4. Druk op 'Een apparaat toevoegen'.
  5. Selecteer 'Bluetooth'.
  6. Pak nu je AirPods erbij.
Kun je AirPods verbinden met een Samsung? Ja, je kunt AirPods koppelen aan een Samsung-telefoon. Je moet gewoon de AirPods in de oortjes doen en vervolgens op de knop op de achterkant van het AirPod-case drukken totdat het lampje wit knippert. Op je Samsung-telefoon moet je naar Instellingen ->Bluetooth en zoeken naar "AirPods" om ze te koppelen.

Wat betekent het als je AirPods oranje knipperen?

Als je AirPods oranje gaan knipperen, betekent dit dat de batterij van de case bijna leeg is. Je kunt de AirPods nog gebruiken, maar je moet ze snel opladen.

Door Sculley

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je AirPods zachter laptop? :: Hoe blijven AirPods zitten?
Handige links