Huis > H > Hoe Zet Je Een Cijfer Vast In Excel?

Hoe zet je een cijfer vast in Excel?

Je kunt in Excel delen van een formule vastzetten door gebruik te maken van het dollarteken ($). Deze zet je voor de verwijzing die je vast wil zetten. Stel je hebt de formule =A1+B1 en je wil deze naar rechts doortrekken, maar niet dat hij de A aanpast. Dan kan dat door de formule =$A1+B1 te gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kan ik in Excel meerdere rijen en kolommen blokkeren?

Als u meerdere rijen wilt blokkeren (te beginnen met rij 1), selecteert u de rij onder de laatste rij die u wilt blokkeren en klikt u op Titels blokkeren. Als u meerdere kolommen wilt blokkeren, selecteert u de kolom rechts van de laatste kolom die u wilt blokkeren en klikt op Titels blokkeren. Hoe bovenste rijen in Excel vastzetten? Regel Vastzetten Excel

Een regel vastzetten in Excel is erg handig in spreadsheets met veel data waarin de bovenste regel relevante informatie bevat. Ga hiervoor naar Beeld -> Blokkeren -> Bovenste rij blokkeren.

Vervolgens, hoe kolommen blokkeren in excel?

Kolommen blokkeren in Excel is een manier om uw gegevens te organiseren zodat verwante informatie wordt gegroepeerd. Hierdoor kunnen uw gegevens gemakkelijker te lezen en te begrijpen zijn. Om kolommen te blokkeren, selecteert u de kolomkoppen van de kolommen die u wilt blokkeren. Klik vervolgens op het tabblad "Gegevens" op het lint en klik op de knop "Groeperen". Hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in Excel? Om van 2 cellen 1 cel te maken in Excel, kunt u de functie CONCATENATE gebruiken. Als u bijvoorbeeld de gegevens in de cellen A1 en B1 hebt, kunt u de volgende formule gebruiken om er 1 cel van te maken: =CONCATENATE(A1,B1).

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Dus, hoe maak je een absolute celverwijzing?

Als u de oorspronkelijke celverwijzing wilt behouden wanneer u de formule kopieert, vergrendelt u deze door een dollarteken ($) te typen vóór de cel- en kolomverwijzingen. Wanneer u bijvoorbeeld de formule =$A$2+$B$2 kopieert van C2 naar D2, blijft de formule precies hetzelfde. Dit is een absolute verwijzing. Hoe kan je ervoor zorgen dat de formules in een cel worden afgedrukt in plaats van de resultaten? Weergaveopties voor dit werkblad

Formules in cellen weergeven in plaats van de berekende resultaten Geeft de formules weer in cellen in plaats van de waarden die de formules produceren. Pagina-einden weergeven Geeft pagina-einden weer die automatisch zijn ingesteld door Excel.

Je kunt ook vragen waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Mensen vragen ook: hoe kan ik sorteren in excel? Om te sorteren in Excel kunt u de sorteerfunctie gebruiken. Hiervoor markeert u de gegevens die u wilt sorteren, klikt u op het tabblad Gegevens en vervolgens op de knop Sorteren. Van hieruit kunt u kiezen hoe u uw gegevens wilt sorteren.

Waar vind ik weergave in Excel?

Er zijn een paar manieren waarop u de weergaveopties in Excel kunt vinden. Eén manier is om naar het tabblad Bestand te gaan en te klikken op Opties. Klik in het venster Excel-opties op het tabblad Geavanceerd en scroll naar beneden naar het gedeelte Weergaveopties voor deze werkmap. Hier kunt u het aantal bladen wijzigen dat wordt weergegeven in de tabbladen van de werkmap en of een nul moet worden weergegeven in cellen die een nulwaarde hebben.
Een andere manier om de weergave-opties te vinden is om naar het tabblad Beeld te gaan en op de knop Tonen te klikken. In het keuzemenu kunt u verschillende opties selecteren of deselecteren om op het werkblad te tonen of te verbergen. U kunt bijvoorbeeld kiezen om de rasterlijnen, koppen en formulebalk te tonen of te verbergen.

Door Materi Homewood

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen kolom invoegen Excel? :: Hoe kan ik een kolom toevoegen in Excel?
Handige links