Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Kolom Invoegen Excel?

Waarom kan ik geen kolom invoegen Excel?

Klik op een cel in de rij waar u een rij wilt invoegen. Klik in het menu Invoegen op rij. Als u een kolom wilt invoegen, klikt u op kolom.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kolom toevoegen aan tabel?

Ga op een van de volgende manieren te werk onder Hulpmiddelen voor tabellen, op het tabblad Indeling:

  1. Als u een kolom links van de cel wilt toevoegen, klikt u op Links invoegen in de groep Rijen en kolommen.
  2. Als u een kolom rechts van de cel wilt toevoegen, klikt u op Rechts invoegen in de groep Rijen en kolommen.
Dus, hoe verplaats ik een kolom in excel? Rijen of kolommen verplaatsen of kopiëren

Sleep de rijen of kolommen naar een andere locatie. Houd OPTION ingedrukt en sleep de rijen of kolommen naar een andere locatie. Houd Shift ingedrukt en sleep uw rij of kolom tussen bestaande rijen of kolommen. Excel maakt ruimte voor de nieuwe rij of kolom.

Dienovereenkomstig, hoe in excel meerdere rijen invoegen?

Er zijn een paar manieren om meerdere rijen in te voegen in excel:
1. Om meerdere rijen in te voegen, selecteert u eerst hetzelfde aantal rijen waar u de nieuwe rijen wilt invoegen. Als u bijvoorbeeld twee rijen wilt invoegen, selecteert u twee rijen. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de selectie en klik op "Invoegen".
2. Een andere manier om meerdere rijen in te voegen is met de knop "Invoegen" op het tabblad Home. Selecteer eerst de cellen waar u de nieuwe rijen wilt invoegen. Klik dan op de knop "Invoegen" en selecteer "Rijen invoegen".
3. U kunt ook meerdere rijen invoegen met de sneltoets: selecteer eerst de cellen waar u de nieuwe rijen wilt invoegen en druk dan op "Ctrl+Shift+" (plusteken). Hoe voeg ik 2 kolommen samen in Excel? Als u waarden uit twee of meer kolommen wilt combineren, kunt u de functie CONCATENATE gebruiken. Als u bijvoorbeeld waarden in de cellen A1 en B1 wilt combineren, gebruikt u de volgende formule: =CONCATENATE(A1,B1)
Als u waarden uit meerdere kolommen wilt combineren, kunt u de & operator gebruiken. Als u bijvoorbeeld waarden in de cellen A1, B1 en C1 wilt combineren, gebruikt u de volgende formule: =A1&B1&C1

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Waar vind ik voorwaardelijke opmaak in Excel?

Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven. Daarvan, hoe voeg je een kolom in word? U kunt uw document indelen in kolommen, zoals in een krant, door kolommen toe te voegen: klik op het tabblad Pagina-indeling op Kolommen en klik vervolgens op de gewenste indeling. Als u alleen kolommen op een deel van uw document wilt toepassen, selecteert u met uw cursor de tekst die u wilt opmaken.

Bovendien, wat is een kolom in een tabel?

Een tabel bestaat uit rijen en kolommen. Bij een rij gaat het om de horizontale hokjes van links naar rechts. Bij een kolom gaat het om de verticale hokjes van boven naar beneden. En nog een vraag, hoe kan ik een regel toevoegen in word? Er zijn een paar manieren om een lijn toe te voegen in Microsoft Word:
-De eerste manier is om te klikken op het tabblad "Invoegen", klik dan op "Vormen" en kies de lijnvorm. Teken de lijn waar u hem wilt hebben in het document.
De tweede manier is om op de tab "Home" te klikken en dan op de knop "Randen". Kies de optie "Horizontale lijn". Er wordt een lijn ingevoegd op de huidige plaats van de cursor.
De derde manier is om de "Shift" en "Enter" toetsen tegelijk in te drukken. Dit zal een regeleinde invoegen, waardoor een nieuwe lijn ontstaat.

En nog een vraag, hoe verschuif je cellen in excel?

Er zijn een paar verschillende manieren om cellen in Excel te verschuiven. Eén manier is om de opdrachten Knippen en Plakken te gebruiken. Selecteer hiervoor de cellen die u wilt verplaatsen, klik vervolgens op het tabblad Home en zoek de knoppen Knippen en Plakken in het bovenste lint. Klik op de knop Knippen, selecteer vervolgens de bestemmingscel en klik op Plakken.
Een andere manier om cellen te verplaatsen is met de opdracht Verplaatsen of Kopiëren. Selecteer hiervoor de cellen die u wilt verplaatsen, klik dan op het tabblad Home en zoek de knop Verplaatsen of Kopiëren in het bovenste lint. Klik op de knop Verplaatsen of Kopiëren, selecteer de bestemmingscel en klik op Plakken.

Door Louanna Brines

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een formule in Word? :: Hoe zet je een cijfer vast in Excel?
Handige links