Huis > H > Hoe Maak Je Een Formule In Word?

Hoe maak je een formule in Word?

Als u een vergelijking wilt gebruiken, kunt u deze in Word toevoegen of schrijven.

  1. Selecteer Invoegen > Vergelijking of druk op Alt + =.
  2. Als u een ingebouwde formule wilt gebruiken, selecteert u Ontwerpen > Vergelijking.
  3. Als u uw eigen vergelijking wilt maken, selecteert u Ontwerpen > Vergelijking > Inktvergelijking.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een breuk in word?

Breuken (1/3, 2-5)

  1. Klik of tik op de plaats waar u de breuk wilt invoegen.
  2. Ga naar >Symbool > meer symbolen invoegen.
  3. In de vervolgkeuzelijst Subset kiest u cijfervormen. Opmerking: Niet alle lettertypen hebben een subset cijfervormen.
  4. Dubbelklik op het breukteken dat u wilt invoegen.
  5. Selecteer Sluiten.
Vervolgens, waar vind ik hulpmiddelen voor tabellen in word? Tabblad Ontwerp
  1. Klik in de tabel die u wilt opmaken.
  2. Klik onder Hulpmiddelen voor tabellen op de tab Ontwerpen.
  3. Klik in de groep Tabel indelingen de aanwijzer op elke tabelstijl totdat u een stijl die u wilt gebruiken.
  4. Klik op de stijl om deze op de tabel toe te passen.

Hoe maak je een Verhoudingstabel in Word?

Er zijn een paar verschillende manieren om een verhoudingstabel te maken in Word. Eén manier is om de tabelfunctie te gebruiken en een tabel met twee kolommen te maken. In de eerste kolom zet u de items die u vergelijkt. In de tweede kolom moeten de verhoudingen staan. Een andere manier om een verhoudingstabel te maken is door de vergelijkingsfunctie te gebruiken. U maakt een tabel met twee kolommen en twee rijen. In de eerste kolom zet u de items die u vergelijkt. In de tweede kolom wilt u de verhoudingen opnemen. In de derde rij maak je een vergelijking die de twee kolommen deelt. Hoe verwissel je 2 kolommen in Excel? Er zijn een paar manieren om 2 kolommen te verwisselen in Excel.
1. U kunt de functies knippen en plakken gebruiken. Selecteer gewoon de kolom die u wilt verplaatsen, knip hem uit en plak hem vervolgens op de gewenste plaats.
2. U kunt ook de speciale plakfunctie gebruiken. Selecteer de kolom die u wilt verplaatsen en kies in het menu Plakken voor Plakken speciaal. In het dialoogvenster dat verschijnt, selecteert u transponeren. Hierdoor wordt de geselecteerde kolom verwisseld met de kolom links ervan.
3. Tot slot kunt u een macro gebruiken om kolommen te verwisselen. Dit is de meest complexe optie, maar hiermee kunt u het proces automatiseren.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe zet ik meerdere rijen vast in Excel?

Als je meerdere rijen en of kolommen wilt blokkeren, dan selecteer je de cel waarboven je de rijen en links daarvan de kolommen wilt blokkeren. Dus je plaatst de cursor in C3 als je de eerste twee rijen en de eerste twee kolommen wilt vastzetten. Klik vervolgens op Beeld, Blokkeren en dan Titels blokkeren. Hoe voeg ik 2 kolommen samen in Excel? Gegevens combineren met het ampersandsymbool (&)

  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.

Daarvan, hoe bereken je het subtotaal?

Subtotalen worden berekend met een samenvattingsfunctie, zoals Som of Gemiddelde, met behulp van de functie SUBTOTAAL. U kunt meer dan één type samenvattingsfunctie voor elke kolom weergeven. Eindtotaal zijn afgeleid van detailgegevens, niet van de waarden in de subtotalen. En nog een vraag, hoe tel je vakjes in excel? Er zijn een paar manieren om vakken te tellen in Excel. Eén manier is om de functie COUNTIF te gebruiken. Deze functie telt het aantal cellen dat aan een bepaald criterium voldoet. Als u bijvoorbeeld het aantal cellen wilt tellen dat het woord "box" bevat, gebruikt u de volgende formule: =COUNTIF(A1:A10,"box"). Deze formule telt het aantal cellen in het bereik A1:A10 die het woord "doos" bevatten.
Een andere manier om dozen te tellen in Excel is door de SUM-functie te gebruiken. Deze functie telt de waarden van een bereik van cellen bij elkaar op. Als u bijvoorbeeld een kolom met cellen hebt die de getallen 1, 2, 3, 4, 5 en 6 bevatten, en u wilt deze waarden bij elkaar optellen, dan gebruikt u de volgende formule: =SUM(A1:A6). Deze formule telt de waarden in het bereik A1:A6 bij elkaar op, en het resultaat is 21.
U kunt ook de functie TELLEN gebruiken om vakken te tellen in Excel. Deze functie telt het aantal cellen in een bereik. Als u bijvoorbeeld een cellenbereik hebt dat de getallen 1, 2, 3, 4, 5 en 6 bevat, en u wilt het aantal cellen in dit bereik tellen, gebruikt u de volgende formule: =COUNT(A1:A6). Deze formule zou het aantal cellen in het bereik A1:A6 tellen, en het resultaat zou 6 zijn.

Welke formule gebruiken in Excel?

Er zijn veel verschillende formules die in Excel kunnen worden gebruikt, en de beste formule hangt af van de specifieke situatie. Als u bijvoorbeeld een kolom getallen wilt optellen, gebruikt u de SUM-formule. Als u het gemiddelde van een kolom getallen wilt vinden, gebruikt u de formule AVERAGE. Er zijn ook formules voor het vinden van de minimum- of maximumwaarde in een kolom, het tellen van het aantal cellen dat een bepaalde waarde bevat, en vele andere dingen.

Door Clare

Vergelijkbare artikelen

Wat is een kolom en een rij? :: Waarom kan ik geen kolom invoegen Excel?
Handige links