Huis > W > Wat Zijn De Rijen In Excel?

Wat zijn de rijen in Excel?

Kolommen en rijen

Een van de weinige verschillen is dat kolommen het rekenblad verticaal opsplitsen en rijen horizontaal. Een ander verschil zijn de namen van kolommen en rijen. Ieder kolom en rij krijgt een naam. Bij kolommen zijn dat letters van en bij rijen zijn dat cijfers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is een kolom in de bouw?

Kolommen worden toegepast als ondersteuning van balken, vloeren, konsoles, balkon- en galerijplaten in de woning- en utiliteitsbouw. Met een kolom is het mogelijk de opliggende belastingen op te vangen en deze over te brengen naar een onderliggende constructie. Deze worden geleverd in een vierkante of ronde uitvoering. Vervolgens, hoe in excel kolommen en rijen wisselen? Rij wordt kolom

Klik op de rechtermuisknop en kies voor Kopiƫren; Ga nu in een lege cel staan en kies via de rechtermuisknop voor Plakken speciaal; Zet een vinkje bij Transponeren; U hoeft nu alleen nog maar op OK te klikken om de rijen en kolommen om te wisselen.

Dit in overweging nemend, wat is de definitie van een kolom?

Een kolom is een verticaal lid van een constructie dat een horizontale balk of boog ondersteunt. Kolommen worden vaak gebruikt om de daken van gebouwen te ondersteunen. Is het de of het kolom? Het antwoord op deze vraag hangt af van de context waarin hij wordt gesteld. Als de vraag betrekking heeft op een specifieke kolom in een databasetabel, dan is de vraagsteller waarschijnlijk op zoek naar de gegevens die in die kolom zijn opgeslagen. Is de vraag echter algemener, dan kan de vraagsteller op zoek zijn naar een lijst van alle kolommen in een databasetabel.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

En nog een vraag, hoe tel je rijen op in excel?

Als u snel rijen wilt tellen die gegevens bevatten, selecteert u alle cellen in de eerste kolom van die gegevens (mogelijk niet kolom A). Klik op de kolomkop. Op de statusbalk in de rechterbenedenhoek van Excel venster ziet u het aantal rijen. Hoe tel je een rij op in Excel? Selecteer een cel naast de getallen die u wilt optelen, klik op AutoSom op het tabblad Start, druk op Enter (Windows) of Return (Mac) en dat is alles! Wanneer u op AutoSom klikt, wordt automatisch een formule (met de functie SOM) ingevoerd om de getallen op te tellen.

Dus, hoe overbodige rijen en kolommen verwijderen?

Houd nu 'CTRL-SHIFT-pijltje naar onder' ingedrukt. Alle rijen vanaf de geselecteerde tot de laatste rij in Excel zijn nu geselecteerd. Gebruik de rechtermuisknop en kies voor 'rijen verwijderen'. Men kan zich ook afvragen: hoe verwissel je 2 kolommen in excel? Er zijn een paar manieren om kolommen te verwisselen in excel:
1. U kunt de kolommen selecteren die u wilt verwisselen, dan met de rechtermuisknop klikken en "Kolommen verwisselen" selecteren.
2. U kunt ook klikken op de kolomkop van de eerste kolom die u wilt verwisselen, dan de "Shift"-toets ingedrukt houden en klikken op de kolomkop van de tweede kolom die u wilt verwisselen. Hierdoor worden beide kolommen geselecteerd. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Kolommen verwisselen".
3. Een andere manier is te klikken op de kolomkop van de eerste kolom die u wilt verwisselen, dan de "Ctrl"-toets ingedrukt te houden en te klikken op de kolomkop van de tweede kolom die u wilt verwisselen. Dit selecteert beide kolommen. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Knippen". Klik vervolgens op de kolomkop van de kolom waar u de eerste kolom wilt verplaatsen en selecteer "Gesneden cellen invoegen".

Hoe zet ik meerdere rijen vast in Excel?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om meerdere rijen in Excel op te lossen afhankelijk is van de specifieke situatie. Enkele tips voor het oplossen van meerdere rijen in Excel zijn echter:
-Als de rijen niet aan elkaar grenzen, kunt u ze allemaal selecteren door de Shift-toets ingedrukt te houden terwijl u op elke rij klikt.
Als de rijen aan elkaar grenzen, kunt u ze allemaal selecteren door op de eerste rij te klikken, de Shift-toets ingedrukt te houden en vervolgens op de laatste rij te klikken.
Zodra de rijen zijn geselecteerd, kunt u de verschillende hulpmiddelen in Excel gebruiken om ze te corrigeren. U kunt bijvoorbeeld de vulgreep gebruiken om ontbrekende gegevens in te vullen, of de sorteer- en filtergereedschappen om de gegevens opnieuw te rangschikken.

Door Callahan Rocquemore

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een cel vast in Excel Mac? :: Wat is een Kolomdiagram?
Handige links