Huis > H > Hoe Kolommen En Rijen Wisselen Excel?

Hoe kolommen en rijen wisselen Excel?

Rij wordt kolom

Klik op de rechtermuisknop en kies voor Kopiëren; Ga nu in een lege cel staan en kies via de rechtermuisknop voor Plakken speciaal; Zet een vinkje bij Transponeren; U hoeft nu alleen nog maar op OK te klikken om de rijen en kolommen om te wisselen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, hoe kolommen wisselen excel?

Wissel eenvoudig twee willekeurige celinhoud met slechts enkele klikken

  1. (1) klik op de eerste. knop in de Wisselbereik 1 om de cellen te selecteren die u wilt verwisselen.
  2. (2) klik op de tweede. knop van Wisselbereik 2 om de cellen te selecteren waarmee u wilt wisselen.
  3. (3) Klik op het OK knop.
Je kunt ook vragen hoe in excel meerdere rijen invoegen? Excel 2013
  1. Als u meerdere rijen wilt invoegen, selecteert u de rijen waarboven u rijen wilt invoegen.
  2. Selecteer hetzelfde aantal rijen als u wilt invoegen. Selecteer bijvoorbeeld drie rijen als u drie nieuwe rijen wilt invoegen.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde cellen en klik vervolgens op Invoegen.

Hoe voeg je rijen of kolommen toe in een bestaand werkboek?

Er zijn een paar manieren om rijen of kolommen toe te voegen aan een bestaande werkmap. Eén manier is om met de rechtermuisknop op de rij- of kolomkop te klikken en "Invoegen" te selecteren. Een andere manier is te klikken op het tabblad "Invoegen" en dan "Bladrijen invoegen" of "Bladkolommen invoegen" te selecteren. Hoe werkt transponeren in Excel? Gegevens omzetten in Excel betekent de oriëntatie van de gegevens omkeren. Dus, als uw gegevens momenteel in een rij staan, worden ze getransponeerd naar een kolom, en omgekeerd.
Om gegevens om te zetten in Excel, selecteert u eerst de gegevens die u wilt omzetten. Klik vervolgens op de knop "Kopiëren" op het tabblad Home. Klik vervolgens op de cel waar u de omgezette gegevens wilt plakken. Klik vervolgens op de knop "Plakken" op het tabblad Begin en klik op de knop "Plakken speciaal". Klik in het dialoogvenster "Plakken speciaal" op het selectievakje "Transponeren" en klik op "OK".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een Excel bestand openen?

U kunt de rechtermuisknop gebruiken om de bestandskoppeling in Microsoft excel te openen. Als u een spreadsheet in Microsoft excel wilt openen, gebruikt u het contextmenu met de rechtermuisknop.

Hoe kun je een cel splitsen in Excel?

Cellen splitsen

  1. Klik in de tabel op de cel die u wilt splitsen.
  2. Klik op het tabblad Indeling.
  3. Klik in de groep Samenvoegen op Cellen splitsen.
  4. Selecteer in het dialoogvenster Cellen splitsen het aantal kolommen en rijen dat u wilt en klik vervolgens op OK.
Je kunt ook vragen wat is de vulgreep in excel? De vulgreep in Excel, ook wel het “Slepen” genoemd, is één van de redenen waarom Excel zo populair is. De vulgreep stelt de gebruiker in staat om snel logische reeksen en formules in cellen te kopiëren. Zo kunnen bijvoorbeeld de dagen van de week snel ingevuld worden.

Hoe voeg je een kolom toe in Word?

Klik onder hulpmiddelen voor tabellenop indeling. Hiermee opent u de opties voor het invoegen van rijen en kolommen, plus andere Tabelopties. Plaats de cursor op de plaats in de tabel waar u een kolom of rij wilt toevoegen. Als u een rij wilt invoegen, klikt u op hierboven invoegen of hieronder invoegen. Dus, hoe zet je meerdere kolommen vast in excel? Aangenomen dat u bepaalde kolommen statisch wilt houden terwijl u door de rest van het document scrollt:
1. Markeer de kolommen die u zichtbaar wilt houden.
2. Klik op het tabblad Beeld in de groep Venster op Panelen bevriezen.
3. 3. Om de vensters te ontdooien, klikt u op het tabblad Beeld, in de groep Venster, op Panelen bevriezen en vervolgens op Panelen ontdooien.

Hoe overbodige rijen en kolommen verwijderen?

Er zijn een paar manieren om overbodige rijen en kolommen te verwijderen:
1. Als de gegevens in tabelvorm zijn, kunt u de functie "Duplicaten verwijderen" in Excel gebruiken om dubbele rijen te verwijderen.
2. Als de gegevens in een matrixformaat zijn, kunt u de functie "Duplicaten verwijderen" in R gebruiken om dubbele rijen te verwijderen.
3. Als je zowel overbodige rijen als kolommen wilt verwijderen, kun je de functie "Remove Redundant Rows and Columns" in MATLAB gebruiken.

Door Pacifica

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen kolom verwijderen in Excel? :: Hoe voeg je een extra kolom toe in Docs?
Handige links