Huis > H > Hoe Voeg Je Een Extra Kolom Toe In Docs?

Hoe voeg je een extra kolom toe in Docs?

Open op je computer een document in Google Documenten. Plaats de muisaanwijzer in de bovenste rij van een tabel. Plaats de cursor op Slepen totdat er een handje wordt weergegeven. Klik en sleep de kolom naar links of rechts, naar de nieuwe locatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe bewerk ik een tabel in Word?

Klik in de tabel die u wilt opmaken. Klik onder Hulpmiddelen voor tabellen op de tab Ontwerpen. Plaats de aanwijzer in de groep Stijlen voor tabellen op de afzonderlijke stijlen voor tabellen totdat u de gewenste stijl hebt gevonden. Klik op de stijl om deze op de tabel toe te passen. Bovendien, hoe maak je een tabel breder? De grootte van rijen, kolommen of cellen wijzigen

  1. Selecteer de tabel. De contextuele tabbladen, Tabelontwerp en indeling, worden weergegeven op het lint.
  2. Klik op het tabblad indeling kunt u de aangepaste hoogte en breedte opgeven.

Dienovereenkomstig, hoe configureer je een tabel?

Er zijn een paar dingen om te overwegen bij het configureren van een tabel:
1. Het aantal kolommen en rijen.
2. De datatypes van de kolommen.
3. De relaties tussen de kolommen.
4. De primaire sleutel van de tabel.
5. Eventuele andere beperkingen die op de kolommen geplaatst moeten worden.
Als al deze factoren overwogen zijn, kan de tabel dienovereenkomstig geconfigureerd worden. Dienovereenkomstig, hoe in excel meerdere rijen invoegen? Er zijn een paar verschillende manieren om meerdere rijen in te voegen in Excel. Eén manier is om het aantal rijen dat u wilt invoegen te markeren en dan met de rechtermuisknop te klikken en invoegen te selecteren. Een andere manier is om het aantal rijen dat u wilt invoegen te markeren en dan naar het tabblad invoegen te gaan en op bladrijen invoegen te klikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Hoe voeg ik 2 kolommen samen in Excel?

Gegevens combineren met het ampersandsymbool (&)

  1. Selecteer de cel waarin u de gecombineerde gegevens wilt hebben.
  2. Typ = en selecteer de eerste cel die u wilt combineren.
  3. Typ & en gebruik aanhalingstekens met een spatie ertussen.
  4. Selecteer de volgende cel die u wilt combineren en druk op Enter.
Vervolgens, hoe verplaats ik een kolom in excel? Rijen of kolommen verplaatsen of kopiëren

Sleep de rijen of kolommen naar een andere locatie. Houd OPTION ingedrukt en sleep de rijen of kolommen naar een andere locatie. Houd Shift ingedrukt en sleep uw rij of kolom tussen bestaande rijen of kolommen. Excel maakt ruimte voor de nieuwe rij of kolom.

En nog een vraag, hoe maak je een overzichtelijke tabel?

Ga naar Invoegen / Tabel / Snelle tabellen en selecteer een kant-en-klaar ontwerp. Pas het naar gelang de gegevens aan door rijen en kolommen toe te voegen of te verwijderen. Waar staat Tabelontwerp in Word? Tabelontwerp staat in het tabblad Opmaak in Word. In het tabblad Opmaak is er een groep Tabel. Tabelontwerp is de eerste knop in de groep Tabel.

Daarvan, hoe maak je een mooie opmaak in word?

Om tekst in Word op te maken, kunt u de verschillende opmaakopties op het tabblad Start gebruiken, zoals lettergrootte en -stijl, uitlijning, regel- en alineaafstand en inspringen. U kunt ook de ingebouwde stijlen gebruiken om tekst snel op te maken volgens gangbare stijlen, zoals koppen en lijsten. Om tekst in Word op te maken, kunt u de verschillende opmaakopties op het tabblad Start gebruiken, zoals lettergrootte en -stijl, uitlijning, regel- en alineaafstand en inspringen. U kunt ook de ingebouwde stijlen gebruiken om tekst snel op te maken volgens gemeenschappelijke stijlen, zoals koppen en lijsten.

Door Udale Delson

Vergelijkbare artikelen

Hoe kolommen en rijen wisselen Excel? :: Hoe maak je kolommen en rijen in Word?
Handige links