Huis > W > Waarom Werkt Screen Sharing Niet?

Waarom werkt screen sharing niet?

Zorg ervoor dat je de nieuwste firmware-update voor je router heeft op de website van de fabrikant. Als je een dual-band router hebt, gebruik dan aparte namen voor het 2.4 GHz- en 5 Ghz-netwerk. Zorg er vervolgens voor dat zowel de Mac als de TV zich op hetzelfde netwerk bevinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe PC in netwerk zetten?

Klik in Windows op het pictogram Netwerkverbinding in het systeemvak. Selecteer in de lijst van netwerken het draadloze netwerk waarmee u wilt verbinding maken en klik op Verbinden. Voer de netwerkwachtwoordzin (of de beveiligingscode) voor het geselecteerde draadloos netwerk in en klik op Volgende. Hoe activeer ik mijn HDMI poort? Antwoorden (1) 

  1. Klik op de Start-knop, en typ “Probleem oplossen” in het zoekvenster.
  2. Klik op probleem oplossen, klik vervolgens op “Hardware en geluid”.
  3. Onder Hardware en geluid, klik op “hardware en apparaten”.
  4. Een pop-up zal verschijnen, klik op “Volgende” om probleem oplossen van hardware aan te vangen.

Heeft een laptop een HDMI-ingang?

De meeste laptops hebben geen HDMI-ingang, maar meestal wel een HDMI-uitgang. Dit betekent dat u uw laptop met een HDMI-kabel op een tv of monitor kunt aansluiten, maar u kunt geen HDMI-apparaat op uw laptop aansluiten. Mensen vragen ook: hoe krijg je samsung tv op hdmi? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Samsung TV op uw HDMI-apparaat kunt laten weergeven. De eerste manier is om naar het menu te gaan en dan Bron te selecteren. Zodra u in het menu Bron bent, wilt u de optie HDMI selecteren en vervolgens op de knop Enter drukken. Er verschijnt een lijst met de verschillende HDMI-ingangen die op uw TV beschikbaar zijn. U selecteert de ingang die u wilt gebruiken en drukt nogmaals op de Enter-toets. De tweede manier om uw Samsung TV te laten weergeven op uw HDMI apparaat is door gebruik te maken van de Auto Detect functie. Hiervoor moet u naar het menu gaan en vervolgens Bron selecteren. Zodra u in het menu Bron bent, markeert u de optie Automatische detectie en drukt u op de knop Enter. Er verschijnt een lijst met de verschillende HDMI-ingangen die op uw TV beschikbaar zijn. U selecteert de ingang die u wilt gebruiken en drukt nogmaals op de knop Enter.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waar zit de HDMI aansluiting op Samsung tv?

Doe de HDMI-kabel in de aansluiting van de TV met het opschrift HDMI IN 3 (ARC). Kijk waar de HDMI-poort van je apparaat zit. Doe de andere kant van de HDMI-kabel in je apparaat. Heeft elke tv een HDMI aansluiting? Op alle moderne televisies vind je een aantal HDMI-aansluitingen. Je kunt via HDMI veel apparatuur aansluiten, zoals een PlayStation, Blu-rayspeler of de mediabox voor je digitale tv-aansluiting.

Dus, kun je livestream op tv kijken?

Streamen kan via alle apps die ondersteund worden. Dit zijn onder andere YouTube, Netflix en de app van de NPO. Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Hoe kun je een livestream volgen? Er zijn een paar manieren om een livestream te bekijken. Eén manier is om naar een website te gaan die de livestream host. Een andere manier is om een live streaming app te downloaden. Zodra je de app hebt, moet je het kanaal of de show vinden die je wilt bekijken.

Bovendien, hoe deel ik mijn computerscherm?

Om uw computerscherm te delen, moet u een programma voor het delen van schermen hebben geïnstalleerd. Er zijn veel verschillende programma's voor schermdeling beschikbaar, maar wij raden aan Google Hangouts te gebruiken. Hangouts is een gratis programma dat je kunt downloaden van de website van Google. Zodra je Hangouts hebt geïnstalleerd, open je het programma en klik je op de knop "Start een nieuwe Hangout". Een nieuw venster wordt geopend en u wordt gevraagd het e-mailadres in te voeren van de persoon met wie u uw scherm wilt delen. Zodra het e-mailadres is ingevoerd, klik je op de knop "Scherm delen". Een nieuw venster wordt geopend en u kunt kiezen welk scherm u wilt delen. Selecteer de knop "Delen" en uw scherm wordt gedeeld met de andere persoon.

Door Nixon Emke

Vergelijkbare artikelen

Hoe laptop verbinden met Smart TV? :: Kan je met laptop op 4G?
Handige links