Huis > W > Waarom Valt De 0 Weg In Excel?

Waarom valt de 0 weg in Excel?

Als je in Excel nummers invoert in een cel met voorloopnullen, dan zal Excel deze automatisch verwijderen. Dat komt omdat Excel een rekenblad is, en alle nummers als getallen beschouwt, tenzij jij dat expliciet vraagt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, hoe gebruik je de als functie in excel?

Gebruik de functie ALS, een van de logische functies, om één waarde te retourneren als een voorwaarde waar is en een andere waarde als de voorwaarde onwaar is. Bijvoorbeeld: =ALS(A2>B2;"Budget overschreden";"OK") =ALS(A2=B2;B4-A4,"") Waarom geen 0 in Excel? Klik op Bestand > Opties > Geavanceerd. Selecteer een werkblad onder Weergaveopties voor dit werkblad en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit: Schakel het selectievakje Een nul weergeven in cellen met een nulwaarde in als u nulwaarden (0) in cellen wilt weergeven.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen kolom invoegen excel?

Er zijn een paar redenen waarom u een kolom niet kunt invoegen in Excel. Controleer ten eerste of u een volledige kolom hebt geselecteerd door op de kolomkop te klikken. Als u slechts enkele cellen hebt geselecteerd, kunt u geen kolom invoegen. Ten tweede, zorg ervoor dat u geen cellen hebt in de kolom waar u de nieuwe kolom wilt invoegen die vergrendeld zijn. Om dit te controleren gaat u naar het tabblad Overzicht en klikt u op Blad beschermen. Als er vergrendelde cellen zijn, moet u die eerst ontgrendelen voordat u een kolom kunt invoegen. Zorg er tenslotte voor dat je de juiste rechten hebt om een kolom in te voegen. Als u op een gedeelde spreadsheet werkt, hebt u misschien geen toestemming om kolommen in te voegen. Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen kolom verwijderen in excel? Het antwoord op deze vraag hangt af van de versie van Microsoft Excel die u gebruikt. In Excel voor Windows kunt u kolommen verwijderen door met de rechtermuisknop op de kolomkop te klikken en "Verwijderen" te selecteren in het vervolgkeuzemenu. In Excel voor Mac kunt u echter alleen kolommen verwijderen door de hele kolom te selecteren en op de "delete"-toets op uw toetsenbord te drukken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is het verschil tussen een rij en een kolom?

Bij een rij gaat het om de horizontale hokjes van links naar rechts. Bij een kolom gaat het om de verticale hokjes van boven naar beneden. Dus, is excel oneindig? Hij wilde weten hoeveel rijen een schijnbaar eindeloos bestand in Excel heeft. Door constant omlaag te scrollen kwam hij er na meer dan negen uur achter. De meesten van ons zullen niet meer dan de eerste vijftig rijen van Excel gebruiken, want meer heb je meestal niet nodig.

Hoe haal je een formule uit Excel?

Een formule verwijderen

  1. Selecteer de cel of het celbereik met de formule.
  2. Druk op Delete.
Hoe voeg je een kolom toe in Word? Om in Word een kolom toe te voegen, kunt u de opdracht Kolommen op het tabblad Paginaopmaak gebruiken. U kunt ook het gereedschap Tabellen gebruiken om een tabel met het gewenste aantal kolommen in te voegen.

Hoe zet je meerdere kolommen vast in Excel?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om meerdere kolommen in Excel op te lossen afhangt van de specifieke situatie. Enkele tips voor het oplossen van meerdere kolommen in Excel zijn echter:
- Het vinden en corrigeren van fouten in individuele cellen: Dit kan worden gedaan door handmatig elke cel in de kolom(en) in kwestie te inspecteren en eventuele fouten te corrigeren.
De functie Zoeken en vervangen gebruiken: Dit kan worden gebruikt om snel alle gevallen van een bepaalde waarde in de kolom(en) te vinden en te vervangen.
Kolombreedtes aanpassen: Dit kan helpen om het uiterlijk van gegevens in de kolom(en) te verbeteren, en kan het lezen en begrijpen vergemakkelijken.
Ongebruikte kolommen verbergen of verwijderen: Dit kan het werkblad overzichtelijker maken en het werken ermee vergemakkelijken.

Door Fredra Bunyan

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een map in Outlook verwijderen? :: Hoe verwijder je meerdere rijen in Excel?
Handige links