Huis > W > Wat Voor Podcast Zijn Er?

Wat voor podcast zijn er?

Er zijn podcasts over onder meer sport, boeken, muziek en technologie. Je hebt luisterverhalen, anekdotes met humor en je kunt er ook het (achtergrond)nieuws mee beluisteren. Je hebt ze in allerlei talen, ook in het Nederlands, en er bestaan zelfs series met meerdere afleveringen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, hoe podcast radio 1 downloaden?

Android

  1. Ga naar de Play Store en typ 'Podcast Addict' in het zoekveld en download de app.
  2. Open de 'Podcast Addict' app.
  3. Druk op het +-teken rechts bovenaan en zoek via de 'Search engine' één van de Radio 1-podcasts op (Touché, Iemand, Interne Keuken of Nieuwe Feiten)
  4. Klik op 'subscribe' om je te abonneren.
Hoe luister ik een podcast in de auto? Optie 1 Bluetooth verbinding
  1. Download een app zoals TuneIn, hiermee luister je podcasts (en digitale radio).
  2. Als je auto Bluetooth heeft, herkent hij vanzelf je smartphone.
  3. Maak verbinding, en zoek in TuneIn je favoriete podcast. Et voila!

Dienovereenkomstig, wie luistert er naar een podcast?

Volgens een studie van het Pew Research Center heeft ongeveer een op de vier Amerikanen (24%) de afgelopen maand naar een podcast geluisterd. Dit aantal is gestaag toegenomen sinds 2008, toen slechts ongeveer 9% van de Amerikanen aangaf naar podcasts te luisteren. Wat dit betreft, wie doet man man man de podcast? Ik weet niet zeker wat je vraagt.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoeveel mensen luisteren naar de Zelfspodcast?

Vanaf de lancering behoort de Zelfspodcast tot de best beluisterde podcast van Nederland, met wekelijks tot wel 200.000 luisteraars! De grootste groep van de luisteraars zijn millennials (tussen de 20 en 40 jaar). Is podcast luisteren gratis? Een kleine greep uit het grote aanbod aan gratis te gebruiken podcast-apps voor verschillende besturingssytemen: Google Podcasts (Android) Apple Podcast (iOS) Spotify (Android, iOS)*

Bovendien, waar gebeurde verhalen podcast?

Waargebeurde verhalen podcast | De beste Nederlandstalige Waargebeurde verhalen podcasts

  • Bob. VPRO.
  • Datevermaak.
  • De Goudschat van Serooskerke. Ieke Schout & Lieke Malcorps / Dag en Nacht Media.
  • De Jodenverraadsters. NPO Radio 1 / NTR.
  • De Laatste Dans. NPO Radio 1 / NTR.
  • De wereld van Jan de Man.
  • Duizend Dagen.
  • Echt Gebeurd.
Is Google podcast gratis? Ja, Google Podcast is een gratis dienst. Je kunt het gebruiken om naar podcasts te luisteren en je erop te abonneren. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de dienst.

Wat kost het om een podcast te maken?

De kosten om een podcast te maken hangen af van de kwaliteit die je nastreeft. Een podcast van lagere kwaliteit kan gratis gemaakt worden met online tools, terwijl een podcast van hogere kwaliteit dure audioapparatuur en professionele montage vereist.
In de veronderstelling dat je een hoge kwaliteit nastreeft, kunnen de kosten voor het maken van een podcast worden opgesplitst in drie grote categorieën: apparatuur, opname/bewerking en hosting.
Uitrusting: De kosten van de apparatuur variëren afhankelijk van het type microfoon en opnamesoftware dat je gebruikt. Sommige microfoons kunnen gekocht worden voor zo weinig als $50, terwijl andere enkele honderden dollars kunnen kosten. Opnamesoftware varieert van gratis (bijv. Audacity) tot honderden dollars (bijv. Pro Tools).
Opname/bewerking: De kosten van opname en montage hangen af van hoeveel tijd het kost om elke aflevering te produceren. Als je van plan bent alle opnames en montage zelf te doen, dan zijn de enige kosten jouw tijd. Als je iemand inhuurt om de opname en montage te doen, kun je verwachten $50-$100 per uur te betalen.
Hosting: De kosten voor het hosten van een podcast variëren afhankelijk van de hostingprovider en de hoeveelheid bandbreedte die je gebruikt. Sommige providers vragen slechts $5 per maand, terwijl anderen meer dan $100 per maand kunnen vragen.
In totaal kunnen de kosten voor het maken van een podcast van hoge kwaliteit variëren van een paar honderd dollar tot enkele duizenden dollars per maand.

Door Clite Agnelli

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste ringtone? :: Waar vind ik Tags op Facebook?
Handige links