Huis > W > Waar Vind Ik Airplay?

Waar vind ik AirPlay?

Audio streamen vanaf een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open het bedieningspaneel op uw iPhone of iPod touch, of op uw iPad:
  2. Houd uw vinger op de groep regelaars in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op 'AirPlay' .
  3. Tik op de luidsprekers of tv's waarop u de huidige audio wilt afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, heeft lg tv ingebouwde chromecast?

Wanneer je een tv of mediaspeler met Android TV aan boord koopt (dan moet het wel om een officiële versie gaan), dan kun je ervan uitgaan dat Chromecast ingebouwd zit. Ook andere apparaten, zoals die van LG en Apple, kunnen Chromecast (built-in) ondersteunen. Hoe installeer ik een app op mijn LG Smart TV? Apps installeren op je LG smart tv

  1. Stap 1. Open het beginscherm.
  2. Stap 2. Ga naar de LG content store.
  3. Stap 3. Open de Apps optie.
  4. Stap 4. Zoek een app.
  5. Stap 5. Installeer een app.
  6. Stap 6. Open de bewerkingsmodus.
  7. Stap 7. Verplaats de app.
  8. Stap 8. Verwijder de app.

Hoe casten naar Smart TV?

Er zijn een paar manieren om te casten naar een Smart TV, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u de ingebouwde Chromecast-functie gebruiken. Open de app die u wilt casten, tik op de knop Cast en selecteer uw tv in de lijst met apparaten.
Als u een iPhone of iPad gebruikt, kunt u AirPlay gebruiken om naar een Smart TV te casten. Open de app die u wilt casten, tik op de knop Delen en selecteer uw tv in de lijst met apparaten.
Als je een Mac gebruikt, kun je AirPlay gebruiken om naar een Smart TV te casten. Open de app die u wilt casten, klik op het AirPlay-pictogram in de menubalk en selecteer uw tv in de lijst met apparaten.
Als u een Windows-pc gebruikt, kunt u de ingebouwde Miracast-functie gebruiken. Open de app Connect, klik op Add a device en selecteer uw tv in de lijst met apparaten. Wat heb je nodig om Apple TV te kijken? Je hebt een Apple TV-apparaat en een televisie nodig. Je verbindt de Apple TV met je televisie via een HDMI-kabel. Je hebt ook een Wi-Fi-netwerk nodig waarmee de Apple TV verbinding kan maken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Bovendien, hoe krijg je apple tv+ gratis?

Sinds krijg je bij aankoop van een nieuw Apple product drie maanden lang gratis Apple TV+. Het gratis jaarabonnement vervalt op . Dit houdt in dat je bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV of Mac drie maanden lang gratis naar tv+ kunt kijken. Je kunt ook vragen hoe kan je gratis apple tv kijken? Open de Apple TV-app op een apparaat dat ingesteld is met de Apple ID dat je ook gebruikt hebt om een nieuw apparaat mee te activeren. Ga naar het Nu kijken-tabblad. Het aanbod voor het gratis jaar verschijnt automatisch in beeld. Volg de stappen en start met kijken.

Wat heb je nodig voor AirPlay?

AirPlay is supermakkelijk draadloos muziek of video streamen vanaf je iPhone, iPad of Mac naar een draadloze speaker of Apple TV. Ook kun je met AirPlay het scherm van je iPhone vergroot tonen op een monitor. Dit apparaat moet verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk als je iPhone. Men kan zich ook afvragen: welke apparaten ondersteunen airplay? Ten tijde van dit schrijven ondersteunen Apple apparaten zoals de iPhone, iPad, iPod Touch en Mac-computer airplay. Niet-Apple apparaten die airplay ondersteunen zijn bepaalde modellen luidsprekers, AV Receivers en TV's. Een volledige lijst van apparaten die airplay ondersteunen is te vinden op de website van Apple.

Waarom kan ik niet streamen naar Apple TV?

Er zijn een paar verschillende redenen waarom u mogelijk niet kunt streamen naar uw Apple TV. Eén mogelijkheid is dat uw Apple TV zich niet in hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevindt als uw iPhone, iPad of iPod touch. Een andere mogelijkheid is dat AirPlay is uitgeschakeld op je Apple TV. Om AirPlay in te schakelen, ga je naar Instellingen > AirPlay van je Apple TV en zorg je ervoor dat AirPlay op "Aan" staat.
Als je nog steeds problemen hebt met streamen naar je Apple TV, controleer dan of je iPhone, iPad of iPod touch de laatste versie van iOS gebruikt en of je Apple TV de laatste versie van tvOS gebruikt. U kunt ook proberen uw apparaten opnieuw op te starten.

Door Forsta Gelzinis

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik apps downloaden op mijn Smart TV LG? :: Hoe krijg ik Apple TV op mijn LG tv?
Handige links