Huis > K > Kan Iphone 13 Tegen Water?

Kan iPhone 13 tegen water?

Met de IP68-classificatie zijn de iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max maximaal 30 minuten waterbestendig in een waterdiepte van maximaal 6 meter.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe vaak moet je je iPhone opladen?

Een normale iPhone-batterij moet elke één tot twee dagen weer worden opgeladen. Hoe maak je het oplaadpunt van je telefoon schoon? Stof verwijderen In de oplaadpoort, knoppen en andere gaatjes kan stof komen te zitten. Deze kunnen de werking beïnvloeden. Stof kun je weghalen met een kleine pin, maar ook met een stofzuiger. Reparateurs gebruiken vaak een spuitbus met perslucht.

Hoe veeg ik mijn iPhone schoon?

De eenvoudigste manier om je iPhone schoon te vegen is door hem te herstellen naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor worden alle gegevens op je iPhone gewist, inclusief alle apps die je hebt geïnstalleerd, je contacten, je agenda, je foto's, je muziek en alle andere gegevens. Om de fabrieksinstellingen van uw iPhone te herstellen, opent u de app Instellingen en tikt u op Algemeen. Scroll vervolgens naar de onderkant van de pagina en tik op Reset. Tik op Alle inhoud en instellingen wissen om te bevestigen. Je iPhone zal opnieuw opstarten en al je gegevens worden gewist. Hoe krijg je vloeistof uit Lightning connector? Als uw apparaat een Lightning-connector heeft, kunt u een Lightning-naar-USB-kabel gebruiken om het aan te sluiten op de USB-poort van uw computer. U kunt de Lightning-naar-USB-kabel ook gebruiken voor aansluiting op een externe USB-stroomadapter om uw apparaat op te laden.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dienovereenkomstig, hoe vuil uit gsm halen?

Het enige dat je nodig hebt is een simpele satéprikker. Met het puntje van dit stokje kun je namelijk gemakkelijk in het gaatje aan de onderkant van je smartphone komen, om zo vuil en stof eruit te halen. Bovendien, heeft apple wereldwijde garantie? U kunt aanspraak maken op uw rechtsmiddelen onder de Eenjarige Beperkte Garantie voor uw Apple product via de plaatselijke Apple servicelocaties in de meeste delen van de wereld (raadpleeg: 'Het verkrijgen van garantieservice').

Heb je garantie op oplader?

Met fabricagefouten worden zaken bedoeld die kapot gaan bij normaal gebruik terwijl dat niet zou moeten. De garantie geldt zowel voor de lader zelf als de onderdelen, zoals kabels, tangen en behuizing. Normale slijtage en verkeerd gebruik vallen hier uiteraard niet onder. Dit in overweging nemend, wat valt niet onder apple garantie? Er zijn een paar dingen die niet onder de Apple garantie vallen. Hiertoe behoren fysieke schade, waterschade en softwareproblemen die niet zijn veroorzaakt door een fabricagefout. Bovendien worden accessoires die niet door Apple zijn gemaakt niet gedekt, evenmin als problemen die het gevolg zijn van normale slijtage. Als u vragen hebt over wat wel of niet onder de garantie valt, kunt u altijd contact opnemen met Apple Support.

Dienovereenkomstig, waarom zijn iphone kabels zo duur?

De iPhone kabels zijn zo duur omdat ze gemaakt zijn met hoogwaardige materialen en componenten. De kabels zijn ook ontworpen om langer mee te gaan dan andere soorten kabels.

Door Caddaric Heiberg

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je oplaadpunt schoon? :: Wat zijn Earpods met Lightning connector?
Handige links