Huis > H > Hoe Een Chart Maken In Excel?

Hoe een chart maken in Excel?

Een grafiek maken

  1. Selecteer gegevens voor de grafiek.
  2. Selecteer Invoegen > Aanbevolen grafieken.
  3. Selecteer een grafiek op het tabblad Aanbevolen grafieken om een voorbeeld van de grafiek te bekijken.
  4. Selecteer een grafiek.
  5. Selecteer OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe kan ik een lijndiagram tekenen?

Een lijndiagram bestaat uit stippen die verbonden worden door een lijn. Elke stip in het assenstelsel geeft een meting weer. Als je gegevens beginnen met een hoge waarde op de y-as, dan kun je een scheurlijn gebruiken. Door middel van een scheurlijn kan je de waardes op de y-as direct met hoge getallen laten beginnen. Dus, hoe maak je een gestapelde staafdiagram? Hoe maak je een gestapeld geclusterd kolom- / staafdiagram in Excel?

  1. Maak een gestapeld geclusterd kolomdiagram in Excel.
  2. Selecteer na het ordenen van de gegevens het gegevensbereik waarop u een diagram wilt maken en klik vervolgens op Invoegen > Kolom- of staafdiagram invoegen > Gestapelde kolom, zie screenshot:

Bovendien, hoe noem je een stijgende lijn?

In de technische analyse is een stijgende lijn een lijn die op een prijsgrafiek wordt getrokken om een reeks stijgende prijzen met elkaar te verbinden. De lijn wordt gewoonlijk getrokken van het meest recente dieptepunt naar het meest recente hoogtepunt, of van het meest recente hoogtepunt naar het volgende, afhankelijk van de voorkeur van de analist. Hoe maak je een schema op Google Docs? 1. Om een schema te maken in Google Docs, open je een nieuw Google Doc en selecteer je "Invoegen" in de menubalk.
2. Selecteer vervolgens "Tabel" in het uitklapmenu.
3. Er verschijnt een pop-up venster. Vul in het veld "Aantal kolommen" het aantal kolommen in dat je nodig hebt voor je planning. In het veld "Number of rows" voert u het aantal rijen in dat u nodig hebt voor uw agenda. Klik dan op "OK".
4. Uw planning verschijnt als een tabel in uw Google Doc. Om inhoud aan uw planning toe te voegen, klikt u op de cellen en typt u de informatie die u wilt opnemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Dienovereenkomstig, hoe noem je de lijn in een grafiek?

De rechte lijnen met de getallen erlangs heten assen. Samen vormen ze het assenstelsel. Je hebt altijd een horizontale as en een verticale as. Het snijpunt van de twee assen heet de oorsprong. Dienovereenkomstig, wat betekent een steile lijn in de grafiek? De steilte van de piste in het punt wordt aangegeven door de ski's. In die richting is een lijn getrokken. Die lijn noemen we de raaklijn aan het bergprofiel in het punt . De richtingscoëfficiënt van deze raaklijn is de steilte van de skipiste in het punt .

Hoe lees je een crypto grafiek?

De basis van de grafiek: Japanese Candlesticks

Candlesticks zijn de rode en groene lichamen die je op de grafiek ziet. Een groene candle betekent dat de koers ten opzichte van de vorige candle is gestegen en een rode dat de koers is gedaald. Het ingekleurde gedeelte van een candle is het lichaam van de candle.
Wat dit betreft, hoe heet een taartpunt in een cirkeldiagram? Een taartpunt wordt in een taartdiagram een "sector" genoemd.

Men kan zich ook afvragen: hoe moet je een assenstelsel tekenen?

Er zijn een paar stappen nodig om een coördinatenstelsel te tekenen. Eerst moet je de schaal van het systeem bepalen. De schaal bepaalt de afstand tussen elk vinkje op de as. Zodra de schaal is bepaald, kun je de x- en y-as tekenen op een stuk papier. Zorg ervoor dat u de oorsprong (0,0) markeert en op regelmatige afstanden de juiste vinkjes zet. Tenslotte kunt u de aslabels toevoegen.

Door Kirit Hagie

Vergelijkbare artikelen

Wat voor e-mail adressen zijn er? :: Wat voor soorten grafieken zijn er?
Handige links