Huis > W > Wat Is Een Inmail Op Linkedin?

Wat is een InMail op LinkedIn?

Wat is InMail? InMail is een geloofwaardige, aangepaste en vertrouwelijke berichtentool waarmee u andere LinkedIn-leden, inclusief tweede- en derdegraads connecties, kunt benaderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het lettertype van LinkedIn?

De variant van Myriad Pro die voor het LinkedIn-logo wordt gebruikt, kan online worden gekocht.

Hoe stuur je InMail LinkedIn?

Een InMail-bericht versturen:

  1. Ga naar het profiel van het LinkedIn-lid naar wie u een InMail-bericht wilt sturen. U kunt ook een lid zoeken en een nieuw InMail-bericht sturen.
  2. Tik op Bericht in het introductiegedeelte.
  3. Typ het onderwerp in het vak Onderwerp (optioneel).
  4. Typ het bericht in het tekstvak.
  5. Tik op Verzenden.
Dit in overweging nemend, wat kost een inmail? Zo'n InMail kun je alleen versturen wanneer je een premium account hebt. Een premium account heb je al vanaf €45,- euro per maand. Je krijgt dan 15 InMail-berichten én de mogelijkheid om extra berichten erbij te kopen voor een paar euro per stuk.

Hoe schrijf je een goede InMail?

Er zijn een paar belangrijke dingen om te onthouden bij het schrijven van een goede InMail:
1. Houd het kort en bondig - uw ontvanger heeft het waarschijnlijk druk en wil geen lang bericht lezen.
2. Wees beleefd en professioneel - vergeet niet dat u probeert een zakelijke relatie op te bouwen.
3. Wees niet te koop - je InMail moet gaan over het opbouwen van een relatie, niet over het verkopen van een product.
4. Personaliseer je bericht - generieke berichten worden eerder genegeerd.
5. Neem een oproep tot actie op - laat je ontvanger weten wat je wilt dat ze hierna doen.
Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u een effectieve InMail schrijven die u zal helpen relaties op te bouwen en uw bedrijf te laten groeien. Mensen vragen ook: wat is inmail tegoed? Inmail credits zijn een manier voor LinkedIn gebruikers om InMails te sturen naar recruiters of andere LinkedIn leden waarmee ze niet verbonden zijn. InMails zijn berichten die via LinkedIn verstuurd kunnen worden naar leden waarmee de verzender niet verbonden is. Om een InMail te versturen moet de verzender over een bepaald aantal InMail credits beschikken, die hij bij LinkedIn kan kopen.

Gerelateerde artikelen

Kan iemand zien dat ik zijn LinkedIn bekijk?

Je kunt zien wie jouw profiel heeft bekeken. Anderen kunnen zien dat je naar hun profielen hebt gekeken. U kunt de laatste 5 mensen met een vrij profiel zien. Dit kan wenselijk zijn, maar niet altijd.

Vervolgens, waarom kan ik geen bericht sturen via linkedin?

Indien je niet op "bericht" klikt maar op de naam zodat je op het LinkedIn profiel van deze persoon terechtkomt en daarna klikt op "bericht versturen" werkt het niet. Dan zul je eerst een connectieverzoek moeten sturen. Dit in overweging nemend, hoeveel berichten linkedin? Het aantal berichten dat u per maand ontvangt, is afhankelijk van InMail uw Premium-abonnement: Premium carrière: 5. Premium zakelijk: 15.

Je kunt ook vragen hoeveel inmails recruiter?

Binnen de license krijgt de recruiter 50 inmails per maand. Uit ervaring is gebleken dat de gemiddelde response rate van deze mails zo'n 30% is. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de tekst die je gebruikt in de mail. Hoeveel InMails recruiter Seat? InMails zijn een instrument dat recruiters gebruiken om potentiële kandidaten via LinkedIn te bereiken. Er is geen vast aantal InMails dat een recruiter kan hebben, omdat het afhangt van het pakket dat ze bij LinkedIn hebben gekocht. De meeste recruiters hebben echter een limiet van tussen de 10 en 30 InMails per maand.

Hoe benader je kandidaten via Linkedin?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u kandidaten via LinkedIn kunt benaderen. De eerste manier is om hen gewoon te bereiken en met hen te verbinden. Zodra u verbonden bent, kunt u een gesprek met hen beginnen en kijken of ze geïnteresseerd zijn in meer informatie over uw bedrijf.
Een andere manier om kandidaten via LinkedIn te benaderen is door de LinkedIn InMail functie te gebruiken. Hiermee kunt u rechtstreeks contact opnemen met kandidaten, zelfs als u niet met hen verbonden bent. LinkedIn InMail is een geweldige manier om kandidaten te bereiken met wie u anders misschien niet in contact komt.
Tot slot kunt u ook LinkedIn Recruiter gebruiken om rechtstreeks contact op te nemen met kandidaten. LinkedIn Recruiter is een tool waarmee u rechtstreeks contact kunt opnemen met kandidaten en hen berichten kunt sturen. LinkedIn Recruiter is een geweldige manier om een groot aantal kandidaten tegelijk te bereiken.

Door Dieball Gowing

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel Inmails recruiter Lite? :: Waarom Premium account LinkedIn?
Handige links