Huis > H > Hoe Zet Je Live Ondertiteling?

Hoe zet je live ondertiteling?

Live ondertiteling gebruiken in Chrome

  1. Open Chrome. op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik onderaan de pagina Instellingen op Geavanceerd Toegankelijkheid. Ondertiteling.
  4. Zet Live ondertiteling aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Xbox Live Gold gratis?

Als je online een free-to-play game wilt spelen, hoef je geen abonnement meer te nemen op Xbox Live Gold. In totaal zijn er vijftig games inbegrepen, waarvoor je geen abonnementsgeld meer hoeft te betalen.

Hoe zet ik automatische ondertiteling uit?

Als u een video op YouTube bekijkt en niet wilt dat er automatisch ondertiteling verschijnt, kunt u deze uitschakelen door te klikken op het "CC"-pictogram in de rechterbenedenhoek van de video. Dit opent het menu Closed Captioning, waar u "Geen" kunt selecteren om automatische ondertiteling uit te schakelen. Dienovereenkomstig, hoe zet je ondertiteling uit op pc? Om ondertiteling op een pc uit te schakelen, moet u eerst controleren of het videobestand dat u probeert te bekijken ondertiteling heeft ingeschakeld. Als dat zo is, kunt u ze uitschakelen door het videobestand te openen in een mediaspeler zoals VLC of Media Player Classic en naar het menu 'Ondertitels' of 'Bijschriften' te gaan. Daar kunt u de ondertiteling uitschakelen of een andere ondertiteling selecteren.

Hoe zet je ondertiteling aan op Ziggo On Demand?

Om ondertiteling op Ziggo On Demand in te schakelen, moet je naar het menu Instellingen gaan. Dit doe je door met je muis over het tandwielpictogram rechtsboven in het scherm te gaan. Zodra je het menu Instellingen hebt geopend, moet je de optie "Ondertitels" selecteren. Vanaf hier kunt u kiezen of u ondertitels wilt inschakelen voor alle inhoud of alleen voor bepaalde soorten inhoud. Men kan zich ook afvragen: hoe zet je ondertiteling uit op tv? Er zijn een paar verschillende manieren om ondertiteling op TV uit te schakelen. Eén manier is om naar het instellingenmenu van de TV te gaan en de optie te vinden om ondertiteling uit te schakelen. Een andere manier is om met de afstandsbediening van de tv de knop "ondertitels" of "cc" te vinden en erop te drukken tot de ondertitels zijn uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Dus, hoe ondertiteling op chromecast?

AppleTV en Chromecast

Ga naar instellingen>algemeen>toegankelijkheid>bijschriften geluid en O.D.S.. Je kan ook een persoonlijke ondertiteling instellen, zodat je altijd de fijnste ondertiteling aan kan zetten. Ga naar instellingen>algemeen>toegankelijkheid>stijl>wijzig stijlen>nieuwe stijl.
Hoe kun je ondertiteling verwijderen? Ondertiteling verwijderen

  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Ondertiteling in het linkermenu.
  3. Zoek de taal die je wilt verwijderen en selecteer Opties. Verwijderen in de kolom Ondertiteling.
  4. Je wordt gevraagd te bevestigen dat je de ondertiteling wilt verwijderen. Klik op ONDERTITELING VERWIJDEREN.

Hoe zet je live ondertiteling uit op YouTube?

Hoe kan ik de ondertiteling op YouTube uitzetten?

  1. Ga naar YouTube.
  2. Klik op de ronde profielfoto rechts bovenin.
  3. Ga naar Instellingen > Afspelen.
  4. Haal het vinkje weg bij 'Altijd ondertiteling weergeven'
  5. Klik op 'Opslaan' om te bevestigen.
Hoe krijg ik de ondertiteling weg op YouTube? Er zijn een paar manieren om van ondertiteling op YouTube af te komen. Je kunt ze helemaal uitschakelen in je YouTube-instellingen, of je kunt ze uitschakelen op een individuele video door op de knop "CC" in de videospeler te klikken. Als je de ondertiteling wilt uitschakelen bij een video die je op een mobiel apparaat bekijkt, moet je de instelling "Automatische ondertiteling" uitschakelen in de YouTube-app van je apparaat.

En nog een vraag, hoe live ondertiteling uitschakelen windows 10?

Er zijn een paar manieren om live ondertiteling uit te schakelen in Windows 10:
1. Ga naar Instellingen > Toegangsgemak > Gesloten ondertiteling en zet de schakelaar op uit.
2. Selecteer de knop Start en vervolgens Instellingen > Tijd & taal > Spraak. Schakel onder "Spraakherkenning" "Hé Cortana" uit.
3. Open de Windows Store en zoek naar "Cortana." Cortana verschijnt in de lijst met resultaten. Selecteer het Cortana-item, scroll vervolgens naar beneden en selecteer "Uitschakelen" onder "Machtigingen".
4. Druk op de Windows-logo-toets+S om Zoeken te openen. Typ "services" en selecteer Services in de lijst met resultaten. Blader in het venster Services naar beneden en dubbelklik op Windows Search. Wijzig in het venster Eigenschappen van Windows Zoeken het opstarttype in "Uitgeschakeld" en klik op Toepassen.

Door Delmor

Vergelijkbare artikelen

Hoe doe je Nederlandse ondertiteling? :: Hoe kijk je MTV?
Handige links