Huis > W > Wat Is Een Goed Alternatief Voor Windows Live Mail?

Wat is een goed alternatief voor Windows Live Mail?

Mozilla Thunderbird

Als je persé geen Microsoft-programma's wil gebruiken voor je email, dan zijn er genoeg alternatieven. Mozilla Thunderbird (van dezelfde makers als browser Firefox) is één van onze favorieten. Als je Thunderbird voor het eerst start, krijg je de vraag of je een nieuw e-mailadres wilt maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is de beste webmail?

Gmail. Gmail is gemakkelijk een van de beste gratis e-maildiensten. De schone en overzichtelijke interface wordt regelmatig verfijnd, met nuttige nieuwe functies. Wat is beter Outlook of Gmail? De eenvoudige manier om opties aan te passen in Gmail en de sterke filteropties, maakt Gmail meer geschikt voor thuisgebruik. De uitgebreide mogelijkheden van Outlook, en dan met name de vele add-ins, zorgen er dan weer voor dat Outlook uitermate geschikt is voor op kantoor.

Bovendien, is er een gratis versie van outlook?

Er is een gratis versie van Outlook, bekend als Outlook.com. Deze versie heeft echter niet zoveel mogelijkheden als de betaalde versies van Outlook. Wat is het verschil tussen Outlook en Outlook Com? Het belangrijkste verschil tussen Outlook en Outlook Com is dat Outlook een e-mailprogramma is dat deel uitmaakt van Microsoft Office, terwijl Outlook Com een gratis webgebaseerde e-maildienst is. Outlook Com is ook bekend als Hotmail.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat dit betreft, hoe krijg ik mijn windows live mail terug?

De map Windows Live Mail vind je bij Gebruikers, 'gebruikernaam', Appdata, Local, Microsoft. Klik met de rechter muisknop op de map Windows Live Mail en kies dan: Vorige versies terugzetten. Kies de datum die je wil herstellen en klik Terugzetten. Hoe verwijder ik Windows Live Mail van mijn pc? Wanneer het mailarchief en de contactpersonen veilig zijn overgeheveld, kun je Windows Live Mail van de computer verwijderen. Ga via Start naar Instellingen, dan naar Apps en dan naar Apps en onderdelen. Klik in de lijst op Windows Live Essentials en ten slotte op Verwijderen. Op dezelfde manier verwijder je MailStore.

Vervolgens, hoe overschakelen van windows live mail naar outlook?

Kopieer gewoon de Windows Live Mail data map uit een ander systeem en de inhoud ervan om te zetten in een PST bestand. Kopieer de PST bestand naar het doelsysteem en laad het in Outlook om de omgezette emails. Men kan zich ook afvragen: wat is de veiligste email? De veiligste e-mail is die waarvan de inhoud niet kan worden gelezen door onbevoegden. Dit kan bereikt worden door de e-mail op te slaan in een map die alleen toegankelijk is voor de gebruiker zelf, of door de e-mail te versleutelen.

Daarvan, welk mailprogramma heb ik?

Van dat, welk e-mailprogramma heb ik?

Door Daughtry Milonas

Vergelijkbare artikelen

Hoe veilig is webmail? :: Is Gmx veilig?
Handige links