Huis > H > Hoe Doe Je Nederlandse Ondertiteling?

Hoe doe je Nederlandse ondertiteling?

Klik op 'taal selecteren'. Het kan even duren voor de ondertiteling bij je video verschijnt. Ga naar videobeheer > video's en klik op het uitklapvenster (pijltje) bij de bewuste video en selecteer 'ondertiteling'. Klik in het rechterveld onder gepubliceerd op 'Nederlands – automatisch'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik de gesproken ondertiteling uit?

U kunt gesproken ondertiteling in- en uitschakelen door met de afstandsbediening het menu van de TV-ontvanger te openen. Er is een optie om de gesproken ondertitels in en uit te schakelen in het configuratiemenu.

Daarvan, hoe werkt teletekst 888?

1. Via Teletekst 888. Kijk je televisie zonder een box of speciale ontvanger van een zenderaanbieder, druk dan op de Teletekst-knop op de afstandsbediening van je tv en druk 3x 8 voor pagina 888. De ondertiteling verschijnt direct. Daarvan, waarom geen ondertiteling bij ziggo on demand? Je kijkt digitale televisie op een tv met een CI+ Module van Ziggo. De fabrikant van de tv is in dit geval verantwoordelijk voor de instellingen van de ondertiteling.

Waar zit ondertiteling?

Ondertitels worden toegevoegd aan films en video's om de dialogen te vertalen voor kijkers die de oorspronkelijke taal niet machtig zijn. De tekst wordt op het scherm weergegeven in een apart vak onder het beeld. Ondertitels worden meestal geschreven in dezelfde taal als de dialogen die ze vertalen, maar ze kunnen ook in een andere taal worden geschreven. Hoe krijg je ondertiteling bij mocro maffia? Er zijn een paar methoden die je kunt gebruiken om ondertitels te krijgen in Micro Mafia.
De eerste methode is om de zoekfunctie in het spel te gebruiken. Ga hiervoor naar het hoofdmenu van het spel en selecteer de optie "Zoeken". Hier kun je trefwoorden invoeren die verband houden met de ondertitels die je zoekt. Het spel zal dan zoeken naar ondertitels die overeenkomen met uw trefwoorden.
De tweede methode is het gebruik van de ingebouwde opslagplaats voor ondertitels. Ga hiervoor naar het hoofdmenu van het spel en selecteer de optie "Ondertitels". Dit brengt je naar een pagina waar je door alle beschikbare ondertitels kunt bladeren. Zoek gewoon de gewenste en download ze.
De derde methode is het gebruik van een opslagplaats voor ondertitels van derden. Er zijn veel websites die ondertitels aanbieden om te downloaden, en de meeste zijn gratis. Om er een te vinden, zoek je gewoon naar "ondertitelingsopslagplaats" in je favoriete zoekmachine. Zodra u een website vindt die u bevalt, kunt u gewoon door hun selectie bladeren en de gewenste ondertitels downloaden.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de beste Nederlandse podcasts?

Het beste van de afgelopen maanden is te vinden in de Vpro Gids. De winkel heeft media. Het draaien is op iHeart Radio. Buiten de muren. Harry en Bram zijn beiden veroordeeld tot gevangenisstraf. Luister naar Jo Piazza. Er is een West Cork. De persoon is Kassiewijle. De lijn.

Dus, hoe krijg je spraak uit op samsung tv?

Via de instellingen van de TV >> Systeem >> Toegankelijkheid kun je de spraakgids of onderdelen hiervan uitzetten. Hoe zet je ondertiteling uit op tv Ziggo? Als we de ondertiteling via de instellingen (menu:3 puntjes boven elkaar) uitzetten dan is het op dat moment uitgezet. Echter schakelen we daarna naar een willekeurige andere Nederlandstalige zender van ZiggoGo dan verschijnt direct de ondertiteling weer (en zetten we de ondertiteling weer uit).

Hoe zet je ondertiteling uit op LG tv?

Je kunt ondertiteling ook in- of uitschakelen door ze te configureren in het menu Instellingen:

  1. Druk op de “Home”-knop.
  2. Selecteer het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Kies het gedeelte “Toegankelijkheid”.
  4. Voer vanaf hier de optie “Gesloten bijschriften” in.
Waarom geen ondertiteling bij chromecast? Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen ondertitels kunt zien wanneer u Chromecast gebruikt. Controleer eerst of de ondertitels zijn ingeschakeld in de instellingen voor de video die u probeert te bekijken. Als ze zijn ingeschakeld en u ziet ze nog steeds niet, is het mogelijk dat de video die u probeert te bekijken geen ondertitels beschikbaar heeft. Ten slotte, als je een app zoals Netflix gebruikt die verschillende ondertitelingsopties biedt, zorg er dan voor dat je de juiste taal hebt geselecteerd in de instellingen van de app.

Dit in overweging nemend, hoe vlc streamen naar chromecast?

Ervan uitgaande dat u wilt weten hoe u media van de VLC-mediaspeler naar een Chromecast-apparaat kunt streamen, is het proces als volgt:
1. Zorg ervoor dat het Chromecast-apparaat is ingesteld en verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als uw computer.
2. Open de VLC-mediaspeler en klik op het menu "Media".
3. Selecteer "Open Network Stream" in het menu.
4. Voer in het veld "Netwerk" de URL in van het mediabestand dat u wilt streamen. U kunt ook een lokaal mediabestand selecteren door op de knop "Bladeren" te klikken.
5. Klik op de knop "Afspelen".
6. De media zou nu naar uw Chromecast-apparaat moeten beginnen te streamen.

Door Gaspard

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik automatische ondertiteling uit? :: Hoe zet je live ondertiteling?
Handige links