Huis > H > Hoe Mac Opnieuw Opstarten?

Hoe Mac opnieuw opstarten?

Meestal kun je je Mac opnieuw opstarten door Apple-menu > 'Herstart' te kiezen. In sommige gevallen echter, bijvoorbeeld als de Mac niet meer reageert, moet je de computer mogelijk op een andere manier opstarten. Houd de aan/uit-knop van je Mac ingedrukt totdat de Mac wordt uitgeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Windows 8.1 opnieuw installeren?

De Start knop moet geselecteerd zijn.

Kan je een Macbook gewoon dichtklappen?

Pas als je voldoet aan deze voorwaarden zul je de laptop dichtgeklapt kunnen gebruiken. Dit doe je door de laptop dicht te klappen en vervolgens op een toets te drukken of met de muis te klikken. De laptop zal dan automatisch aangaan. Dit in overweging nemend, hoe mac deblokkeren? Optie 1: Ga naar het -menu linksboven en klik op Herstart. Optie 2: Druk gelijktijdig op de Control-toets en aan/uit-knop. Werkt het niet, houd dan de aan/uit-knop iets langer ingedrukt. Optie 3: Houd Option en Command ingedrukt en druk op de aan/uit-knop van je Mac.

Waarom start mijn Mac steeds opnieuw op?

Er zijn veel mogelijke redenen waarom een Mac steeds opnieuw opstart. Enkele van de meest voorkomende redenen zijn:
- Een software-update die niet compatibel is met de huidige software van de Mac
- Een corrupt of beschadigd bestand waardoor de Mac vastloopt
- Een hardwareprobleem, zoals een falende harde schijf of defect RAM-geheugen
Als u niet zeker bent van de exacte reden waarom uw Mac blijft herstarten, kunt u proberen op te starten in de Veilige modus, waardoor alle software van derden wordt uitgeschakeld en u het probleem kunt oplossen. Dienovereenkomstig, wat te doen als macbook air niet opstart? Als uw MacBook Air niet aangaat, controleer dan eerst de voedingsadapter en zorg ervoor dat deze goed is aangesloten op een stopcontact en uw MacBook Air. Als dat zo is, controleer dan de MagSafe connector om te zien of het lampje brandt. Zo niet, probeer dan de SMC te resetten. Dit doe je door je MacBook Air uit te schakelen, de stroomadapter uit het stopcontact te halen en dan de toetsen Shift+Control+Option en de aan/uit-knop 10 seconden ingedrukt te houden. Laat alle toetsen los en sluit de stroomadapter weer aan. Probeer je MacBook Air aan te zetten.
Als uw MacBook Air nog steeds niet aangaat, moet u hem mogelijk naar een erkende Apple-serviceprovider of een Apple Store brengen voor een diagnose en reparatie.

Gerelateerde artikelen

Waarom moet ik iedere keer opnieuw inloggen?

Verwijder de cache van uw browser als uw cookies zijn ingeschakeld. Het probleem kan worden opgelost door het verwijderen van de cookies, maar opgeslagen instellingen voor sites die u hebt bezocht zullen ook worden verwijderd.

Vervolgens, hoe mac in veilige modus opstarten?

Op de onderstaande manier start u uw Mac in Veilige modus:

  1. Zorg dat uw Mac is uitgeschakeld.
  2. Druk op de aan/uit-knop.
  3. Zodra u het opstartgeluid hoort, houdt u de Shift-toets ingedrukt.
  4. Houd de Shift-toets ingedrukt wanneer u het grijze Apple-pictogram en de voortgangsindicator (draaiend tandwieltje) ziet.
Hoe lock ik mijn macbook? Ook kun je het scherm zelf vergrendelen. Klik hiervoor op het Apple-menu en kies voor 'Vergrendel scherm'. Je Mac blijft gewoon aan, maar dan veilig achter een wachtwoord. Deze optie kun je ook activeren met de sneltoets 'Ctrl + Command + Q'.

Men kan zich ook afvragen: hoe sluit ik macbook pro af?

Druk op de 3 toetsen links naast de spatiebalk. Druk daarna op de eject-toets. Je Mac zal dan meteen [op een verantwoorde manier] zich afsluiten. Dienovereenkomstig, hoe macbook in slaapstand zetten? Het eerste wat u moet doen is Systeemvoorkeuren openen en op het pictogram Energiebesparing klikken. Vervolgens moet u op de knop Schema onderaan het venster klikken. Vanaf hier kunt u uw computer instellen om op een bepaald tijdstip automatisch in de slaapstand te gaan.

Daarvan, wat is de eject knop?

De uitwerpknop is een kleine knop aan de voorkant van het diskettestation waarmee schijven worden uitgeworpen.

Door Wedurn

Vergelijkbare artikelen

Kan niet meer inloggen op mijn Mac? :: Hoe start ik mijn MacBook Air op?
Handige links