Huis > H > Hoe Macbook Pro Klaarmaken Voor Verkoop?

Hoe MacBook Pro klaarmaken voor verkoop?

Volg hiervoor onderstaande procedure: Herstart je Mac en druk de cmd⌘ + R in tijdens het opstartproces tot het Apple logo verschijnt, laat daarna los. Klik op de optie 'Schijfhulpprogramma' en open je harde schijf. Open het tabblad 'Wissen' en wis de complete schijf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: hoe doe ik een clean install op imac?

Methode 1: schone installatie op de Mac-opstartschijf

  1. Herstart je Mac.
  2. Houd daarbij onmiddellijk de toetscombinatie Cmd + R ingedrukt.
  3. Laat de toetsen los wanneer je het Apple-logo ziet.
  4. De herstelmodus is nu actief.
  5. Vervolgens ga je de harde schijf volledig wissen.
Kan Mac niet opnieuw installeren? Alleen macOS (OS X) opnieuw installeren
  1. Herstart je Mac.
  2. Hou de toetsen cmd⌘ + R ingedrukt.
  3. Laat deze los wanneer het Apple logo verschijnt.
  4. Klik vervolgens op 'Installeer macOS (OS X) opnieuw'
  5. Selecteer daarna 'Ga door' en volg de instructies op het scherm.

Hoe een Mac resetten?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Mac kunt resetten. Als u uw Mac wilt resetten naar de fabrieksinstellingen, kunt u dit doen door naar het Apple-menu te gaan en "Opnieuw opstarten" te selecteren. Zodra uw Mac opnieuw is opgestart, moet u de toetsen Command en R ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt. Van daaruit kunt u "Schijfhulpprogramma" selecteren en uw harde schijf wissen. Zodra uw harde schijf is gewist, kunt u macOS opnieuw installeren.
Als u uw Mac wilt resetten zonder uw harde schijf te wissen, kunt u dit doen door naar het Apple-menu te gaan en "Opnieuw opstarten" te selecteren. Zodra uw Mac opnieuw is opgestart, moet u de toetsen Command, Option, P en R ingedrukt houden totdat het Apple-logo verschijnt. Dit zal het PRAM en NVRAM van uw Mac resetten. Wat is een schijfkopie Mac? Een schijfkopie is een bestand op uw computer dat een exacte replica van een andere schijf bevat. Het wordt gebruikt om back-ups te maken of om schijven te dupliceren.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe Mac volledig wissen?

Kies in het Apple-menu  in de hoek van het scherm de optie 'Systeemvoorkeuren'. Kies in het Systeemvoorkeuren-menu in de menubalk de optie 'Wis alle inhoud en instellingen'. Vervolgens, hoe kan ik mijn macbook opschonen? Mac

Je verwijdert de bestanden als volgt:

  1. Open Safari.
  2. Klik in de menubalk bovenin het scherm op Safari en dan op Voorkeuren.
  3. Kies het tabblad privacy.
  4. Klik op Beheer websitegegevens.
  5. Klik nu op Verwijder alles en Verwijder nu.

Dit in overweging nemend, hoe mac overzetten op nieuwe mac?

Met Migratie-assistent kunt u vanaf een andere computer alle documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen kopiëren naar een nieuwe Mac. Migratie-assistent kopieert al uw bestanden van uw oude Mac naar uw nieuwe Mac, zodat u ze niet handmatig hoeft te kopiëren. Hoe overzetten van Mac naar Mac? Er zijn een paar verschillende manieren om bestanden van de ene Mac naar de andere over te zetten. Eén manier is om een USB flash drive te gebruiken. Om dit te doen, sluit u de flashdrive aan op één Mac en kopieert u vervolgens de bestanden die u wilt overbrengen naar de flashdrive. Zodra de bestanden op de flashdrive staan, kunt u deze loskoppelen van de eerste Mac en aansluiten op de tweede Mac. De bestanden zullen dan toegankelijk zijn op de tweede Mac.
Een andere manier om bestanden van de ene Mac naar de andere over te zetten is door gebruik te maken van een cloudopslagdienst zoals Dropbox of Google Drive. Met deze diensten kun je bestanden van de ene Mac uploaden naar de cloud, en ze vervolgens downloaden op de tweede Mac. Dit is een goede optie als je niet veel gegevens over te zetten hebt, omdat het relatief snel kan.
Als u ten slotte een Ethernet-verbinding tussen de twee Macs hebt, kunt u een dienst voor het delen van bestanden zoals AFP of SMB gebruiken. Met deze diensten hebt u toegang tot de bestanden op de ene Mac vanaf de andere Mac alsof ze zich op dezelfde computer bevinden. Dit is een goede optie als u veel gegevens wilt overdragen, omdat het relatief snel kan.

Hoe lang duurt overzetten van Mac naar Mac?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder de snelheid van de verbinding tussen de twee Macs, de grootte van het bestand of de bestanden die worden overgezet en het aantal bestanden dat wordt overgezet. In het algemeen zou het overbrengen van bestanden van de ene Mac naar de andere echter slechts enkele minuten moeten duren.

Door Quenby Weigner

Vergelijkbare artikelen

Hoe Mac opstarten zonder wachtwoord? :: Hoe overzetten van Mac naar Mac?
Handige links