Huis > H > Hoe Maak Je Een Knop In Excel?

Hoe maak je een knop in Excel?

Een knop toevoegen (formulierbesturingselement)

  1. Klik op het tabblad Ontwikkelaars in de groep Besturingselementen op Invoegen enklik vervolgens onderFormulierbesturingselementen op Knop .
  2. Klik in het werkblad op de locatie waar u de linkerbovenhoek van de knop wilt plaatsen.
  3. Wijs een macro toe aan de knop en klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dus, kan geen macro maken in excel?

Kies in Excel: "Bestand" (ronde Officeknop) - "Opties" - "Vertrouwenscentrum" --> "Instellingen voor vertrouwenscentrum" (aan de rechterkant). Zorg ervoor dat "Alle macro's inschakelen" en "Toegang tot het objectmodel..." is aangevinkt. Je kunt ook vragen hoeveel macros om af te vallen? Je calorieën worden verdeeld in een percentage eiwitten, vetten en koolhydraten. Afhankelijk van je doel, geslacht en lichamelijke conditie, verschilt de macro-verdeling per persoon. Een populaire verdeling bij IIFYM is 40/40/20. 40 % eiwit, 40 % koolhydraten en 20 % vetten.

Waar worden macro's in Excel opgeslagen?

Macro's worden opgeslagen in een bestand dat een werkmap wordt genoemd. Een werkmap is een Excel-bestand dat een of meer bladen kan bevatten. Elk blad kan één of meer macro's bevatten. Je kunt ook vragen hoe verwijder ik een macro in excel? Er zijn een paar manieren om een macro in Excel te verwijderen. Eén manier is om naar het dialoogvenster Macro's te gaan en de macro te selecteren die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op de knop Verwijderen. Een andere manier is om rechts te klikken op de macro en Verwijderen te selecteren in het contextmenu.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat is een PowerPoint met ingeschakelde macro's?

Microsoft Office PowerPoint-presentatie met ingeschakelde macro's Dit is een presentatie met de extensie . PPTM die VBA-code kan bevatten. PowerPoint-voorstelling met ingeschakelde macro's Een voorstelling met een PPSM-bestandsnaamextensie met vooraf goedgekeurde macro's die u vanuit uw presentatie kunt uitvoeren. Hoe macros verdelen? Het bepalen van de juiste verdeling van macronutriënten

De makkelijkste manier om je te bepalen hoeveel macronutriënt je van elk nodig hebt is het werken met percentages van je totale inname aan calorieën. Bijvoorbeeld je gaat een dieet maken op 2000 calorieën. De verdeling is 35% eiwit, 40% koolhydraten en 25% vet.

En nog een vraag, hoe bereken je de voedingswaarde?

Daarvoor is de volgende berekening van toepassing: 100 * “totaalgewicht ingrediënt” / “totaalgewicht gerecht” = gewicht per ingrediënt per 100 gram gerecht. Daarvan, hoeveel eiwitten mag je per dag? Er zijn veel variabelen waarmee rekening moet worden gehouden bij het berekenen van de hoeveelheid eiwitten die iemand per dag moet binnenkrijgen, zoals activiteitenniveau, gewicht en spiermassa. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid eiwit is 0,8 gram per kilogram lichaamsgewicht, of ongeveer 55 gram voor iemand van 150 pond. Actieve mensen en atleten kunnen echter meer eiwitten nodig hebben, en sommige onderzoeken suggereren dat 1,2 tot 1,7 gram per kilogram (of tot 120 gram voor iemand van 150 pond) nodig kan zijn om de vetvrije massa te behouden en het herstel na de training te ondersteunen.

Wat is het verschil tussen macro en micro voedingsstoffen?

Macronutriënten zijn voedingsstoffen die het lichaam in grote hoeveelheden nodig heeft, en zij voorzien het lichaam van energie. Er zijn drie macronutriënten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Microvoedingsstoffen zijn voedingsstoffen die het lichaam in kleine hoeveelheden nodig heeft, waaronder vitaminen en mineralen.

Door Stanfill Levett

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede macro lens? :: Hoe maak je macro?
Handige links