Huis > W > Waarom Zie Ik Niet Al Mijn Mail Op Iphone?

Waarom zie ik niet al mijn mail op iPhone?

Controleer of uw instellingen voor meldingen correct zijn voor de Mail-app: Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Berichtgeving'. Tik op 'Mail' en tik vervolgens op een e-mailaccount. Pas uw meldingen, geluiden en badges aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe komt het dat ik geen mails meer krijg?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed. Men kan zich ook afvragen: wat te doen als mail niet werkt? Het is mogelijk dat uw firewall, antivirus of netwerkinstellingen uw e-mailprogramma blokkeren.

  1. Schakel uw firewall en antivirus tijdelijk uit en probeer het opnieuw.
  2. Op een computernetwerk kunnen bepaalde poorten geblokkeerd zijn. Probeer op een ander netwerk verbinding te maken, bijvoorbeeld via uw mobiele provider.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik mijn mail terug op mijn iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om je mail terug te krijgen op je iPhone. Een manier is om naar de app Instellingen te gaan en op de optie Mail, Contacten en Agenda's te tikken. Vanaf daar tikt u op de optie Account toevoegen en kiest u de e-mailaccount die u wilt toevoegen. Een andere manier om uw e-mail terug te krijgen op uw iPhone is om de app Mail te openen en vervolgens te tikken op de inbox voor het e-mailaccount dat u wilt toevoegen. Eenmaal in de inbox tikt u op de menuknop en kiest u de optie Account toevoegen. Hoe kan je al je mails zien? Er zijn een paar manieren om al uw e-mails te zien. Eén manier is om in te loggen op Uw e-mail account en op het tabblad "Alle Mail" te klikken. Dit toont U een lijst van alle e-mail berichten in Uw account, ongeacht in welke map ze momenteel zijn opgeslagen. Een andere manier om al uw e-mails te zien is door een e-mailprogramma te gebruiken, zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird. Met deze programma's kunt u alle berichten van uw e-mailaccount downloaden naar uw computer, waarna u ze offline kunt bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, hoe kan ik mail opnieuw instellen?

Uw e-mailaccount verwijderen en opnieuw configureren

  1. Log op uw computer in bij de website van uw e-mailaanbieder.
  2. Ga op uw apparaat naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'.
  3. Tik op de e-mailaccount die u wilt verwijderen.
  4. Tik op 'Verwijder account'.
  5. Voeg uw account opnieuw toe.
Kan geen mail meer ontvangen via Outlook? Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Dus, waar zijn mijn mails gebleven gmail?

Klik in het zoekvak op de pijl-omlaag. . Klik op het dropdownmenu Alle berichten, selecteer Mail & Spam & Prullenbak. Geef wat informatie op die in de ontbrekende e-mails moet staan. Daarvan, waarom ontvang ik geen mail in outlook? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen e-mail ontvangt in Outlook. Een mogelijkheid is dat uw e-mail op een andere locatie wordt afgeleverd, zoals een ander e-mailaccount of uw map met ongewenste e-mail. Een andere mogelijkheid is dat uw Outlook-account niet correct is ingesteld en opnieuw moet worden geconfigureerd. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de mailserver die uw e-mail aflevert. Als u geen mail ontvangt in Outlook, moet u eerst controleren of de mail op een andere locatie wordt afgeleverd. Zo niet, dan moet u uw accountinstellingen controleren en ervoor zorgen dat Outlook correct is geconfigureerd. Als u nog steeds geen mail ontvangt, moet u contact opnemen met de beheerder van uw mailserver om het probleem verder te onderzoeken.

Men kan zich ook afvragen: hoe kom ik weer in mijn postvak?

Om terug te gaan naar uw inbox, moet u inloggen op uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra u bent ingelogd, hebt u toegang tot uw inbox en alle andere e-mailmappen die u hebt.

Door Cousin Halaliky

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je verwijderde mails terug halen? :: Kun je met een iPad mailen?
Handige links