Huis > W > Waar Staan Instellingen Hotmail?

Waar staan instellingen Hotmail?

Inloggen in uw Hotmail account. U kunt rechts bovenin op het tandwieltje klikken om naar de instellingen te gaan. Vervolgens kunt u op 'Meer e-mailinstellingen' klikken. Onder het kopje 'Account beheren' kunt u op 'Je e-mailaccounts' klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Mensen vragen ook: hoe stel ik een imap-account in?

Account

Als uw IMAP-account niet automatisch wordt gedetecteerd:

  1. Tik op Geen ___-account en tik vervolgens op IMAP op de pagina Account instellen.
  2. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
Dus, wat is imap-account hotmail? Toegang tot je Hotmail.it (Outlook.com) account van een mailprogramma via IMAP. Hotmail.it (Outlook.com) biedt toegang tot je Hotmail.it (Outlook.com) account via IMAP zodat je , zodat je je e-mails met het mailprogramma op je computer of mobiele app kunt bekijken.

Waar vind ik mailinstellingen op Iphone?

Ga naar de Instellingen app op je iPhone.
Tik op Mail, Contacten, Agenda.
Selecteer het account dat u wilt wijzigen.
Tik op Account en vervolgens op de account die u wilt wijzigen.
Tik op SMTP onder Uitgaande Mail Server.
Tik op de Primaire Server.
Voer de volgende informatie in de daarvoor bestemde velden in:
Hostnaam: Dit is het serveradres voor uw e-mailaccount.
Gebruikersnaam: Dit is uw e-mailadres.
Wachtwoord: Dit is uw e-mail wachtwoord.
Tik op Klaar. En nog een vraag, waar vind ik instellingen in outlook? De instellingen in Outlook vindt u in de rechterbovenhoek van het scherm, naast uw naam. Klik op het tandwielpictogram om uw instellingen te openen. Van hieruit kunt u uw thema, handtekening en andere personaliseringsopties wijzigen. U hebt ook toegang tot uw accountinstellingen, waaronder uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, welke server voor hotmail?

POP / IMAPimap
Inkomende serveroutlook.office365.com
Inkomende poort993
SSL (beveiliging) inkomendTLS;SSL
Uitgaande serversmtp.office365.com
Hoe weet ik wat mijn IMAP is? Outlook voor PC

Klik in Outlook op Bestand. Ga vervolgens naar Accountinstellingen > Accountinstellingen. Dubbelklik op het tabblad E-mail op het account dat je wilt koppelen aan HubSpot. Onder Serverinformatie zie je de namen van je inkomende e-mailserver (IMAP) en uitgaande e-mailserver (SMTP).

Wat dit betreft, hoe kom ik aan een imap wachtwoord?

Uw gebruikersnaam is afhankelijk van uw e-mailprovider, maar gewoonlijk is dit uw volledige e-mailadres of het gedeelte van uw e-mailadres voor het teken @. Dit is het wachtwoord voor uw account. Dit wachtwoord is meestal hoofdlettergevoelig. Mensen vragen ook: hoe gebruik je imap? IMAP staat voor Internet Message Access Protocol. Het is een protocol voor toegang tot e-mailberichten op een externe server. De e-mailberichten worden opgeslagen op de server en zijn toegankelijk vanaf elke computer met een internetverbinding.
IMAP is een geavanceerder systeem dan POP (Post Office Protocol), het andere belangrijkste protocol voor toegang tot e-mailberichten. Met POP worden berichten van de server naar de computer gedownload en vervolgens van de server verwijderd. Bij IMAP worden de berichten op de server bewaard en zijn ze vanaf elke computer toegankelijk.
IMAP is een betere keuze dan POP als u uw e-mailberichten vanaf meer dan één computer moet raadplegen. Het is ook een betere keuze als u uw berichten op de server wilt bewaren, zodat u ze overal kunt openen.
Om een IMAP-account in te stellen hebt u de volgende informatie van uw e-mailprovider nodig:
- Het IMAP-serveradres
- Het poortnummer voor de IMAP-server
- De gebruikersnaam voor uw account
- Het wachtwoord voor uw account
Zodra u deze informatie hebt, kunt u het account in uw e-mailprogramma instellen.

Hoe zie je of je een POP of IMAP account hebt?

Er zijn een paar manieren om te zien of u een POP of IMAP account heeft. Eén manier is om naar de instellingen in uw e-mailprogramma te kijken. Als de instellingen een "POP server" of "POP3 server" bevatten dan heeft u een POP account. Als de instellingen een "IMAP-server" bevatten, hebt u een IMAP-account.
Een andere manier om dit vast te stellen is te kijken hoe uw e-mail op uw computer is opgeslagen. POP-accounts downloaden e-mail van de server en slaan die lokaal op uw computer op. IMAP-accounts laten de e-mail meestal op de server staan en downloaden slechts een klein deel ervan naar uw computer.

Door Candless Gribbins

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een mailing list? :: Hoe stuur je een mail naar meerdere personen?
Handige links