Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Waar Ik Ben Geweest?

Hoe kan ik zien waar ik ben geweest?

De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die je mogelijk hebt bezocht en routes die je misschien hebt afgelegd. Dit gebeurt op basis van je locatiegeschiedenis. Je kunt je tijdlijn op elk gewenst moment bewerken en je locatiegeschiedenis verwijderen via Tijdlijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe kan je zien welke route je hebt gelopen?

Om te beginnen moet je met je Google-account inloggen. Vervolgens ga je naar deze speciale Google Maps-website om te checken welke routes jij de afgelopen tijd hebt afgelegd. Om het één en ander te zien kun je het beste iets terug in de tijd gaan en een periode van dertig dagen kiezen. Hoe verwijder ik zoekopdrachten uit Google Maps? Plaatsen uit je Google Maps-geschiedenis verwijderen

  1. Open Google Maps op je computer en log in.
  2. Klik op Menu. Maps-activiteit.
  3. Klik aan de rechterkant op Meer. Activiteit verwijderen op basis van. Verwijderen op basis van datum: Kies een periode onder 'Verwijderen op basis van datum'.
  4. Klik op Verwijderen.

Hoe kan ik mijn locatie verbergen?

Er zijn een paar manieren om je locatie te verbergen. Eén manier is het gebruik van een proxyserver. Een proxyserver is een computer die fungeert als tussenpersoon tussen uw computer en het internet. Wanneer u een proxyserver gebruikt, stuurt uw computer uw internetverzoeken naar de proxyserver in plaats van rechtstreeks naar de website of server die u probeert te bereiken. De proxyserver stuurt het verzoek dan door naar de website of server en stuurt het antwoord terug naar uw computer. Op deze manier ziet de website of server die u bezoekt alleen het IP-adres van de proxyserver en niet uw IP-adres.
Een andere manier om uw locatie te verbergen is het gebruik van een VPN. Een VPN (virtual private network) versleutelt al uw verkeer en leidt het door een server op een andere locatie. Op deze manier ziet de website of server die u bezoekt alleen het IP-adres van de VPN-server en niet uw IP-adres.
Je kunt ook Tor gebruiken, wat gratis software is die je verkeer door meerdere servers leidt voordat het zijn bestemming bereikt. Dit maakt het erg moeilijk om je IP-adres te achterhalen. Hoe kan je op je iPhone zien waar je bent geweest? Om uw locatiegeschiedenis op uw iPhone te bekijken, opent u de Kaarten-app en tikt u op het pictogram Locaties onderaan het scherm. Dit toont een kaart met uw huidige locatie en een lijst met alle plaatsen waar u bent geweest. U kunt op een van de locaties tikken om er meer informatie over te krijgen, waaronder de datum en tijd waarop u er was.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kun je via Whatsapp zien waar iemand is?

Om de locatie van een contactpersoon te bekijken, tik je in de chat op de verstuurde kaart. Dat kan uiteraard alleen als de contactpersoon de locatie zelf heeft gedeeld. Je kunt de locatie ook opzoeken door in de chat op de naam bovenin te tikken, gevolgd door de knop Live locatie. Waar is mijn Android geweest? Vind mijn Samsung

Ga naar com/find en log in op je Google-account. Selecteer je kwijtgeraakte telefoon (alleen nodig wanneer je meerdere Android-apparaten hebt). Op de kaart zie je waar je telefoon ongeveer uithangt. Van een uitgeschakelde telefoon zie je op de kaart wat de laatst bekende locatie was.

Dienovereenkomstig, waar ben ik al geweest op de wereld?

"Been" is een soort van virtuele wereldkaart waarop je kan aangeven waar in de wereld dat je al overal geweest bent. Én je kan zo meteen ook bijhouden hoeveel procent van Europa of zelfs de wereld dat je al gezien hebt. Hoe lang heb ik gelopen? Om uit te rekenen hoe lang u heeft gelopen, moet u uw begin- en eindpunt weten. Je moet ook je loopsnelheid weten. Als je die informatie hebt, kun je de formule voor afstand gebruiken:
Afstand = (snelheid) * (tijd) Dus als je weet dat je 2 uur lang met een snelheid van 3 mph hebt gelopen, bereken je de afstand als volgt:
afstand = (3 mph) * (2 uur)
afstand = 6 mijl

Dus, hoeveel kilometer heb ik gelopen app?

Er is niet genoeg informatie verstrekt om deze vraag te beantwoorden.

Door Finny Shy

Vergelijkbare artikelen

Hoe leg ik een route vast in Google Maps? :: Hoe maak ik een knooppuntenroute?
Handige links