Huis > I > Is Er Een Alternatief Voor Marktplaats?

Is er een alternatief voor Marktplaats?

Speurders

Het meest logische alternatief. Deze website begon ooit veel belovend als grote uitdager van Marktplaats, maar Speurders heeft het nooit echt kunnen waar maken. Grootste voordeel van Speurders is dat advertenties altijd gratis zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Vervolgens, hoe kun je een klacht indienen bij marktplaats?

Dien als je een consument bent een klacht in bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Dien je klacht in via het Europees ODR Platform . Verwijs in je klacht naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Marktplaats is niet verplicht om mee te werken aan online geschilbeslechting. Kan je je geld terug krijgen als je bent opgelicht? Krijg ik mijn geld terug? De kans dat je je geld terug krijgt is erg klein. Als de zaak door de politie wordt behandeld, dan bepaalt de rechter of het geld terugbetaald moeten worden. Maar meestal heeft de oplichter het geld al opgemaakt voordat je het eindelijk kunt terugkrijgen.

Kan iemand mij oplichten als ik een betaalverzoek stuur?

Ja, als je een betalingsverzoek stuurt, kan iemand je oplichten. Ze kunnen je een vals betalingsverzoek sturen, of ze kunnen je een betalingsverzoek sturen voor meer geld dan je ze schuldig bent. Hoe kan je zien of een website veilig is? Wanneer u een website bezoekt, controleert uw webbrowser of de site beveiligd is. U kunt zien of een site beveiligd is als de URL begint met "https://" in plaats van "http://". De "s" in "https" staat voor "veilig". U ziet ook een hangslotje naast de URL in uw webbrowser.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Daarvan, hoe werkt de gelijk oversteken service?

Wat is de Gelijk Oversteken Service? Deze optionele service houdt het betaalde bedrag van een koper tijdelijk vast op een derdenrekening van Online Betaalplatform (OBP), totdat de aankoop daadwerkelijk is ontvangen. Met deze service krijg je inzage in het proces van betalen en verzenden. Is gelijk oversteken veilig voor verkoper? Dat concludeert Fraudehelpdesk. De Betaalverzoeken met iDeal en de Gelijk Oversteken Service zijn op zich goed beveiligde initiatieven van Marktplaats. Wanneer kopers en verkopers hier gebruik van maken, neemt de kans op oplichting af.

Kun je opgelicht worden met gelijk oversteken?

Nep-sms'jes bij Gelijk Oversteken Service (GOS)

Koper en verkoper spreken af om de GOS te gebruiken. In plaats van te betalen, stuurt de koper een nep-sms naar de verkoper, die echt van Marktplaats afkomstig lijkt (zogenoemde spoofing). In de sms wordt bevestigd dat de betaling naar de GOS gedaan is.
Kan je een Google review schrijven zonder Google account? Nee, u kunt geen Google-recensie schrijven zonder een Google-account. U moet zijn aangemeld bij uw Google-account om een recensie achter te laten.

Waar staan mijn Google reviews?

Als u op zoek bent naar uw Google-recensies, kunt u het beste beginnen op uw Google Mijn Bedrijf-pagina. Als u beoordelingen hebt ingeschakeld op uw GMB-pagina, zouden uw beoordelingen hier moeten verschijnen. Als u geen beoordelingen ziet, is uw GMB-pagina mogelijk niet goed ingesteld of zijn de beoordelingen niet ingeschakeld.

Door Callahan Cassady

Vergelijkbare artikelen

Welke Avengers zijn er? :: Hoe kun je een verkoper beoordelen Marktplaats?
Handige links