Huis > H > Hoe Maak Je Een Jpg Bestand Kleiner?

Hoe maak je een JPG bestand kleiner?

Foto's verkleinen in Windows met Paint

  1. Ga naar Start. of het blokjesscherm en typ in: paint.
  2. Klik op Paint.
  3. Open de foto met Bestand - Openen.
  4. Klik op Formaat wijzigen.
  5. Vul nieuwe percentages in bij Horizontaal en Verticaal, bijvoorbeeld 50%.
  6. Niet goed?
  7. Als de maat goed is klik je op Bestand - Opslaan als.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Trouwens, hoe stuur je een groot bestand door?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt. Hoe kan ik gratis grote bestanden versturen? Maar via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft. Dit is gratis.

Hoe 5 GB versturen?

De eenvoudigste manier om een groot bestand te versturen is door een dienst voor het delen van bestanden te gebruiken, zoals Google Drive, DropBox of WeTransfer. Maak gewoon een account aan bij een van deze diensten en upload het bestand naar hun servers. Zodra de upload is voltooid, krijg je een link die je met iedereen kunt delen. De ontvanger kan het bestand dan downloaden van de servers van de dienst.
Een andere manier om een groot bestand te versturen is het te comprimeren tot een ZIP-bestand. Hierdoor wordt het bestand kleiner, waardoor het makkelijker te versturen is. Om dit te doen klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u "Comprimeren". Dit maakt een nieuw ZIP-bestand aan dat u vervolgens bij een e-mail kunt voegen of via een dienst voor het delen van bestanden kunt versturen. Mensen vragen ook: hoe verstuur je een groot pdf bestand? Er zijn een paar manieren om grote PDF-bestanden te versturen:
1. Gebruik een cloudservice zoals Dropbox of Google Drive.
2. Stuur het bestand als een e-mailbijlage.
3. Gebruik een dienst voor het delen van bestanden zoals WeTransfer.
4. Gebruik een messenger-app zoals WhatsApp of Messenger.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoeveel MB kan je mailen met Telenet?

Een e-mailbericht (zowel een bericht dat je ontvangt als een dat je verstuurt) mag niet groter zijn dan 20 MB. Grotere berichten worden niet verstuurd en kun je niet ontvangen. Kan ik MP4 versturen via WhatsApp? Met de Clipchamp-videocompressor kun je je video omzetten naar MP4-formaat, perfect dus voor WhatsApp. Comprimeer video bestanden tot het formaat dat mobiele telefoons kunnen verzenden, zonder dat je de originele videokwaliteit verliest.

Hoe stuur je een video zonder geluid?

Een video via WhatsApp sturen zonder geluid doe je zo:

  1. Open het WhatsApp-gesprek waarin je de video wil versturen;
  2. Tik rechtsonder op het paperclipje; Kies voor 'Galerij'
  3. Kies de juiste video;
  4. Tik linksboven op het speaker-icoontje;
  5. Tik er waar nodig nog een berichtje bij en klik op verstuur.
Hoeveel tekst kan er in een WhatsApp bericht? De maximale hoeveelheid tekst die in een WhatsApp-bericht kan staan is 1.024 tekens.

Hoeveel GB kan je per mail versturen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder de e-maildienst die u gebruikt en de grootte van de bestanden die u probeert te versturen. Als algemene regel geldt echter dat de meeste e-maildiensten een maximale bijlagegrootte hebben van ongeveer 25 MB, wat betekent dat u bestanden tot ongeveer 25 GB zou moeten kunnen versturen.

Door Torrlow Acosto

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel MB is 1 Mbit? :: Hoeveel MB als bijlage bij mail?
Handige links