Huis > W > Wat Is De Beste Mediaspeler Voor Pc?

Wat is de beste mediaspeler voor PC?

VLC staat daarom ook op de eerste plaats in de lijst met Windows Media Player alternatieven. Niet alleen betaal je nergens voor, ook krijg je geen advertenties of dergelijke te verduren als je het programma gebruikt: er bestaat namelijk geen betaalde versie van deze open-source speler!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe Windows Media Player gebruiken?

In Windows Media Player gaat dit als volgt: Zorg dat u verbinding met internet hebt. Windows Media Player zoekt namelijk op internet naar informatie over de cd, zoals de artiest, de titel van het album en een plaatje van de hoes. Die informatie wordt toegevoegd zodat u de cd later eenvoudig terugvindt in Media Player. Hoe Media Player installeren? Selecteer hiervoor de knop Start en vervolgens Instellingen > Apps > Apps en functies > Beheren optionele functies > Een functie toevoegen > Windows Media Player en selecteer Installeren.

En nog een vraag, welke mediaplayer voor windows 10?

Er zijn verschillende mediaspelers beschikbaar voor Windows 10, en de beste voor u hangt af van uw behoeften en voorkeuren. Enkele populaire mediaspelers voor Windows 10 zijn VLC Media Player, MediaMonkey en Foobar2000. Als u op zoek bent naar een mediaspeler met een slanke en eenvoudige interface, kan VLC Media Player een goede optie voor u zijn. Heb je een mediaspeler nodig met meer geavanceerde functies, zoals de mogelijkheid om grote muziekbibliotheken te beheren, dan is MediaMonkey wellicht een betere keuze. Foobar2000 is een andere populaire mediaspeler die in hoge mate aanpasbaar is en een groot aantal audioformaten ondersteunt. Wat kun je doen met een mediaspeler? Een mediaspeler is een apparaat dat audio- en videobestanden kan afspelen. Het kan worden gebruikt om muziek, films en andere vormen van digitale media af te spelen. Mediaspelers kunnen zelfstandige apparaten zijn of ingebouwd in andere apparaten, zoals computers, smartphones en tv's.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Dienovereenkomstig, hoe veilig is vlc media player?

Afgezien van zijn slanke functies is VLC-media honderd procent veilig voor u om te downloaden. Het is raadzaam om deze mediaspeler te downloaden van de goedgekeurde site. Bovendien, welke mediaspeler speelt alle bestanden af? De beste mediaplayers in een oogopslag

  1. 1 - Google Chromecast V3. Ga naar laagste prijs.
  2. 2 - Google Chromecast met Google TV. Ga naar laagste prijs.
  3. 3 - Xiaomi Mi TV Stick.
  4. 4 - Nokia Streaming Box 8000.
  5. 5 - Formuler Z10 Pro Max.
  6. 6 - Apple TV HD (2021) 32 GB.
  7. 7 - Google Chromecast Ultra.
  8. 8 - Xiaomi Mi Box S EU.

Wat is de beste videospeler?

GoodPlayer is een zeer uitgebreide videospeler voor Android en speelt (bijna) alles af, van dvd-bestanden tot een normaal avi-bestand. GoodPlayer is voorzien van een rustige en overzichtelijke interface die naast je opslagruimte ook toegang biedt tot UPnP, WebDAV, FTP en streaming media. Hoe Windows Media Player als standaard instellen? De eenvoudigste manier om Windows Media Player als standaardspeler in te stellen is door het programma te openen en naar Extra > Opties te gaan. Daar klikt u op het tabblad "Bestandstypen" en scrollt u naar beneden naar het bestandstype waarvoor u WMP wilt gebruiken. Selecteer het en klik op "Geavanceerd". Selecteer in het venster "Geavanceerde koppelingen" de optie "Aangepaste opdrachten gebruiken" en klik op "Nieuw". Voer het pad naar uw WMP-installatie in (meestal "C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe") in het veld "Toepassing gebruikt om actie uit te voeren". Klik tweemaal op "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Dienovereenkomstig, hoe zet je muziek op windows media player?

Om muziek op Windows Media Player te zetten, moet je eerst de muziek aanschaffen die je wilt afspelen. Dit kan door muziek te kopen in een online winkel, te downloaden van een gratis muziekwebsite of te rippen van een cd. Zodra je de muziekbestanden hebt, kun je ze toevoegen aan je Windows Media Player-bibliotheek door in het menu Bestand de optie "Toevoegen aan bibliotheek" te kiezen. Zodra de muziek in je bibliotheek staat, kun je deze afspelen door de optie "Nu afspelen" te selecteren in het hoofdmenu van de speler.

Door Stephan Murrin

Vergelijkbare artikelen

Waar is de mediabibliotheek? :: Kan beller niet Horen Samsung?
Handige links