Huis > W > Waarom Staan Foto's Dubbel Op Iphone?

Waarom staan foto's dubbel op iPhone?

Had het ook, bij de HDR functie uit te zetten is het opgelost. Als je met HDR een foto maakt, staat er standaard een optie aan dat je de orginele foto behoud, en die met HDR. Dit kun je wel ergens uitzetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe haal ik bestanden uit de iCloud?

iCloud leegmaken: foto's en bestanden verwijderen

  1. Open het instellingenmenu van je iPhone.
  2. Druk bovenaan op je naam.
  3. Druk op iCloud.
  4. Druk op Beheer opslag.
  5. Je ziet nu hoeveel ruimte je nog hebt en hoeveel ruimte elke app in beslag neemt.
  6. Druk op de app waarvan je de bestanden uit je iCloud opslag wil halen.
Hoe verwijder je meerdere bestanden? Zoek het bestand dat u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en klik vervolgens op Verwijderen op snelmenu. Tip: U kunt ook meerdere bestanden selecteren die u tegelijk wilt verwijderen. Houd Ctrl ingedrukt terwijl u meerdere bestanden selecteert die u wilt verwijderen.

Hoe verstuur ik meerdere foto's met Whatsapp?

Er zijn een paar verschillende manieren om meerdere foto's te versturen met WhatsApp. De eerste manier is om naar het chatvenster te gaan voor de persoon of groep naar wie je de foto's wilt sturen. Klik vervolgens op het paperclip-pictogram in de rechterbovenhoek van het chatvenster. Hierdoor wordt de bestandsverkenner van uw telefoon geopend. Van hieruit kunt u de foto's selecteren die u wilt verzenden. Zodra u de foto's hebt geselecteerd, klikt u op de knop Verzenden in de rechterbovenhoek van de bestandsverkenner.
Een andere manier om meerdere foto's te verzenden met WhatsApp is door eerst een nieuw album te maken in de fotogalerij van je telefoon. Hiervoor open je je fotogalerij en selecteer je de foto's die je aan het album wilt toevoegen. Tik vervolgens op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer "Album maken". Geef het album een naam en tik op "OK". Zodra het album is gemaakt, ga je naar het chatvenster van WhatsApp en klik je op het paperclip-pictogram. Vanaf hier selecteer je het album dat je zojuist hebt gemaakt en tik je op "Verzenden". Vervolgens, hoe kun je alle foto's verwijderen op facebook? Er is geen oplossing om met één klik alle foto's op Facebook te verwijderen, maar je kunt ze wel één voor één verwijderen. Om een foto te verwijderen:
1. Ga naar de foto die u wilt verwijderen
2. Klik op het uitklapmenu in de rechterbovenhoek van de foto
3. Selecteer Foto verwijderen

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe krijg ik foto's van mijn iPhone op mijn laptop?

Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.

  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.
Hoe krijg ik iCloud op een Windows computer? iCloud voor Windows configureren
  1. Download iCloud voor Windows op uw pc.
  2. Herstart de computer.
  3. Controleer of iCloud voor Windows geopend is.
  4. Voer uw Apple ID in om in te loggen bij iCloud.
  5. Kies de voorzieningen en het materiaal dat u up-to-date wilt houden op uw apparaten.
  6. Klik op 'Toepassen'.

Dus, waarom zie ik foto's iphone niet op computer?

iCloud. Als je PC minder foto's ziet dan de foto's die op je iPhone staan, dan zou het kunnen zijn dat die andere foto's zijn opgeslagen op je iCloud account en dus niet op je telefoon. Dienovereenkomstig, hoe moet ik fotos importeren? Aangenomen dat u tips wilt voor het importeren van foto's:
1. Bepaal waar u uw foto's wilt opslaan. Dit kan zijn op een externe harde schijf, een cloudservice of de interne opslag van uw computer.
2. Sluit uw camera aan op uw computer met een USB-kabel.
3. Kies desgevraagd hoe u uw foto's wilt importeren. U kunt alle foto's op uw camera importeren, of alleen geselecteerde foto's.
4. 4. Zodra het importeren is voltooid, kunt u uw foto's op de gekozen opslaglocatie bekijken, bewerken en organiseren.

Dus, hoe zet ik mijn foto's in een map?

U kunt uw foto's op verschillende manieren in een map plaatsen. Eén manier is om een nieuwe map op uw computer te maken en vervolgens uw foto's naar die map te verplaatsen. Een andere manier is het gebruik van een online foto-opslagdienst zoals Flickr of Google Photos. Met deze diensten kunt u albums maken en vervolgens uw foto's aan die albums toevoegen.

Door Lucila Papstein

Vergelijkbare artikelen

Kan je 2 accounts hebben op iPad? :: Hoe maak je een tweede verhaal op Instagram?
Handige links