Huis > H > Hoe Iphone Volledig Wissen?

Hoe iPhone volledig wissen?

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in'. Tik vervolgens op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe weet ik zeker dat mijn iphone leeg is?

Wanneer je onderweg bent om je iPhone aan iemand anders te verkopen, kun je nog steeds een wisactie uitvoeren:

  1. Open de Instellingen-app op de iPhone.
  2. Ga naar Algemeen > Stel opnieuw in.
  3. Druk nu op Wis alle inhoud en instellingen en voer je pincode in.
  4. De iPhone zal hierna meteen volledig worden gewist.
Waarom kan ik mijn iPhone niet wissen? Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in. Kies de optie Wis alle inhoud en instellingen. Lukt het om de iPhone te wissen, dan is alles in orde. Krijg je een melding dat het Activeringsslot actief is, neem dan zo snel mogelijk contact op met de originele eigenaar om de iPhone uit de lijst te halen.

Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er als je alle instellingen herstelt?

Als u alle instellingen op een apparaat herstelt, keert het terug naar de fabrieksinstellingen. Dit wist alle gegevens en instellingen die door de gebruiker zijn aangepast en brengt het apparaat terug in de oorspronkelijke staat. Hoe maak je meer ruimte vrij op je iPhone? Er zijn een paar manieren om meer ruimte vrij te maken op je iPhone:
Ongebruikte apps verwijderen: om een app te verwijderen, houdt u het pictogram ervan ingedrukt totdat het trilt en tikt u op de x die verschijnt.
Beperk de hoeveelheid opslagruimte die uw apps gebruiken: bij sommige apps kunt u kiezen hoeveel opslagruimte ze gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een foto-app minder opslagruimte te laten gebruiken door versies van foto's met een lagere kwaliteit te bewaren.
Ongebruikte apps ontladen: u kunt een app ontladen zonder deze te verwijderen. Door een app te offloaden maakt u opslagruimte vrij, maar behoudt u de documenten en gegevens. Op die manier kunt u de app en zijn gegevens nog steeds gebruiken als dat nodig is.
Uw iCloud-opslag beheren: Als u iCloud gebruikt, kunt u uw iCloud-opslag beheren om te zien hoeveel ruimte u nog hebt, en meer kopen als u die nodig hebt.
Controleer de opslagruimte op uw iPhone: Ga naar Instellingen > Algemeen > iPhone-opslag. Hier kun je zien hoeveel ruimte elke app gebruikt. Als je op een app tikt, zie je misschien opties om deze te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je een iphone resetten zonder apple id?

iPhone fabrieksinstellingen zonder Apple ID of toegangscode

  1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Klik op uw naam bovenin het scherm.
  3. Kies 'Wachtwoord en beveiliging' en selecteer vervolgens 'Wijzig wachtwoord'
  4. U moet nu uw toegangscode invoeren om uw wachtwoord bij te werken.
En nog een vraag, wat gebeurd er als je je iphone wist? Wanneer je gegevens verwijdert, zijn deze niet meer toegankelijk via de gebruikersinterface van de iPhone. De gegevens zijn echter nog niet uit de opslag van de iPhone gewist. Om alle inhoud en instellingen uit de opslag te verwijderen, moet je de iPhone wissen.

Is mijn oude iPhone geld waard?

Heb je thuis een iPhone of iPad die je niet meer gebruikt, dan is deze geld waard! Lever je oude toestel in en ontvang de waarde van je apparaat op je rekening . Geef de staat van je iPhone of iPad aan, laat je gegevens achter en stuur je toestel op of kom langs bij Rephone. Super eenvoudig! Daarvan, wat gebeurt er als ik mijn iphone herstel? Als je je iPhone herstelt, gebeurt het volgende:
- Alle inhoud en instellingen die op je iPhone staan, worden gewist.
- Je iPhone wordt weer teruggezet naar de fabrieksinstellingen.
- Je kunt je iPhone weer gebruiken zoals toen je 'm net had.

Kan iPhone niet terugzetten naar fabrieksinstellingen?

Als je iPhone niet meer naar de fabrieksinstellingen kan herstellen, kan dit verschillende oorzaken hebben. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je de laatste versie van iTunes hebt geïnstalleerd. Als dat niet het geval is, moet je de nieuwste versie downloaden en installeren.
Ten tweede kan het zijn dat je iPhone niet goed is aangesloten op je computer. Zorg ervoor dat de kabel stevig is aangesloten en probeer opnieuw.
Ten derde kan het zijn dat je iPhone beschadigd is. Als dat het geval is, moet je naar eenApple-store gaan om te kijken of je iPhone gerepareerd kan worden.

Door Olsson Beaudreault

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik mijn telefoon terug naar fabrieksinstellingen? :: Wie kan zien wat ik opzoek?
Handige links