Huis > H > Hoe Zet Je Verjaardagen Uit Op Iphone?

Hoe zet je verjaardagen uit op Iphone?

De kalender met feestdagen en verjaardagen verbergen en weer zichtbaar maken

  1. Selecteer 'Agenda' > 'Voorkeuren' en klik vervolgens op 'Algemeen'.
  2. Selecteer of deselecteer 'Toon verjaardagskalender'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, waarom krijg ik geen meldingen van agenda?

Oplossing. Als je wilt zorgen dat je meldingen krijgt over nieuwe, gewijzigde of geannuleerde uitnodigingen, moet je je standaardinstellingen voor meldingen updaten. Zie Meldingen aanpassen. Hoe zet je verjaardagen in je telefoon? Verjaardagen toevoegen aan contactpersonen

  1. Tik op de app Contacten of op de app Telefoon > Contacten.
  2. Scrol naar de naam van de betreffende persoon of typ een deel van de naam in de zoekbalk.
  3. Tik op de naam van uw contactpersoon.
  4. Tik op Wijzig.
  5. Scrol naar beneden en tik op Voeg verjaardag toe.

Waar vind ik de Google agenda?

De Google-agenda kan worden gevonden door naar de Google-website te gaan en te klikken op het tabblad "Mijn account". Zodra u in uw account bent, klikt u op het tabblad "Agenda". Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik verjaardagen verwijderen? Er is momenteel geen manier om verjaardagen te verwijderen van de Facebook-website. Als u echter een verjaardag hebt die u wilt verwijderen, kunt u de datum bewerken of de verjaardag verbergen van uw profiel.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dus, hoe verwijder ik verjaardagen uit mijn agenda outlook?

Een verjaardag verwijderen

Selecteer in de verjaardagskalenderde verjaardag die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen. Opmerking: Als u de verjaardag verwijdert, wordt de gebeurtenis uit uw agenda verwijderd, maar wordt de contactpersoon niet verwijderd.
Hoe haal ik Facebook verjaardagen uit mijn agenda? Het beste antwoord. Ga naar instellingen>Facebook daar kan je synchronisatie met je agenda uitzetten.

Trouwens, hoe werkt weekcal?

WeekCal geeft een duidelijk en gedetailleerd overzicht gebaseerd op een dag, week, (mini), maand of jaar niveau. WeekCal breekt door de beperkingen van de standaard kalender en voegt functionaliteit toe aan uw kalender gebruik verbeteren. Beweeg uw afspraken door simpelweg te slepen, kopiëren en te plakken. Hoe zet ik agenda op iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om een kalender op je iPhone te zetten. Eén manier is om de ingebouwde Agenda-app te gebruiken die bij het toestel wordt geleverd. Deze app is te vinden op het beginscherm. Een andere manier is om een agenda-app van derden uit de App Store te gebruiken. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, dus u kunt degene kiezen die het beste bij uw behoeften past. Tot slot kunt u uw agenda ook synchroniseren met een online account, zoals Google Agenda of Microsoft Outlook.

Hoe kan ik mijn agenda delen iPhone?

De agenda op uw iPhone is een geweldig hulpmiddel om uw planning bij te houden, maar wist u dat u uw agenda met anderen kunt delen? Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van of u uw hele agenda wilt delen of alleen geselecteerde gebeurtenissen.
Als u uw hele agenda wilt delen, kunt u dat doen door naar de app Instellingen te gaan en op het gedeelte Accounts & wachtwoorden te tikken. Hier moet je een nieuw account toevoegen door op de optie Account toevoegen te tikken. Selecteer het type account dat u wilt toevoegen, zoals iCloud, Exchange of Google. Zodra u uw account hebt toegevoegd, zou u de optie moeten zien om de Agenda-synchronisatie voor dat account in te schakelen.
Als u alleen geselecteerde gebeurtenissen uit uw agenda wilt delen, kunt u dat doen door een nieuwe agenda te maken in de Agenda-app. Tik hiervoor op de optie Agenda's onderaan het scherm en vervolgens op de knop Agenda toevoegen. Geef je nieuwe agenda een naam en tik vervolgens op de knop Gereed.
Ga nu naar de gebeurtenis die u wilt delen en tik op de knop Bewerken. Scroll naar beneden naar het gedeelte Kalender delen en tik op de kalender die u zojuist hebt gemaakt. U kunt dan kiezen of u de gebeurtenis wilt delen met specifieke mensen of met iedereen.
Als u uw agenda wilt delen met iemand die geen iPhone gebruikt, kunt u uw agenda exporteren naar een iCalendar-bestand en het via e-mail naar hen sturen. Ga hiervoor naar de app Instellingen en tik op het onderdeel Accounts & wachtwoorden. Tik op het account dat u wilt exporteren, scroll vervolgens naar beneden naar het gedeelte Geavanceerd en tik op de knop Exporteren. Kies of u alle gebeurtenissen of alleen geselecteerde gebeurtenissen wilt exporteren en tik vervolgens op de knop Gereed.
U kunt uw agenda ook met anderen delen via de Agenda-app op uw iPhone. Tik hiervoor op de optie Agenda's onderaan.

Door Jehiel Barswell

Vergelijkbare artikelen

Hoe verjaardagen onthouden? :: Kan niet reageren op Instagram verhaal?
Handige links