Huis > W > Waarom Krijg Ik Niet Alles Te Zien Op Facebook?

Waarom krijg ik niet alles te zien op Facebook?

Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op 'nieuwsoverzicht' te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik 'alles' aan om van al je vrienden de berichten te zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Vervolgens, waarom krijg ik geen meldingen van verjaardagen op facebook?

De optie voor 'Late verjaardagen' staat standaard ingeschakeld. Als je geen meldingen wilt krijgen van verjaardagen die je gemist hebt, dan kun je op het schuifje tikken om deze optie uit te schakelen. Hoe krijg ik die melding weg? Ga naar Instellingen en vervolgens naar 'Apps'; Scrol door de lijst met alle apps, en klik op de app waarvan je de notificaties niet meer wil zien; Druk op 'Meldingen uitschakelen' of 'Meldingen' en geef vervolgens aan dat je geen notificaties meer wil zien.

Trouwens, hoe ongewenste meldingen stoppen?

Er zijn een paar manieren om ongewenste meldingen te stoppen. Een manier is om naar de instellingen te gaan voor de app die de meldingen stuurt en de meldingen voor die app uit te schakelen. Een andere manier is om naar de instellingen van uw apparaat te gaan en de meldingen voor alle apps uit te schakelen. Hoe kom ik in het Berichtencentrum iPhone? Het Berichtencentrum is de app waar u uw tekstberichten kunt bekijken en beheren. Om naar het Berichtencentrum op uw iPhone te gaan, opent u de app en meldt u zich aan met uw Apple ID.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, waar vind ik sms op iphone?

U kunt terugscrollen en bekijken wat u hebt gemist. Er zijn twee manieren om uw meldingen te bekijken in het berichtencentrum: Vanaf het toegangsscherm veegt u vanaf het midden van het scherm omhoog. Vanaf elk ander scherm: veeg vanaf het midden van de bovenkant van het scherm omlaag. Hoe zet je niet storen uit op iPhone? Uw instellingen voor Niet storen wijzigen

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Focus'.
  2. Tik op 'Niet storen'.
  3. Selecteer instellingen voor Toegestane meldingen, Focusstatus, Slimme activering en meer.

Men kan zich ook afvragen: waarom krijg ik geen meldingen meer op mijn iphone?

Ga naar Instellingen > Berichtgeving en kijk of de app in de lijst staat. Tik erop en controleer of de schakelaar bij Sta meldingen toe is ingeschakeld. Controleer of de juiste meldingen zijn ingeschakeld. Waarom kan ik geen filmpjes afspelen op Facebook? Er zijn een paar redenen waarom je misschien geen video's kunt afspelen op Facebook:
1. Je bent niet ingelogd: Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw Facebook-account. Als u niet bent ingelogd, kunt u geen video's bekijken.
2. Je gebruikt een verouderde browser: Facebook-video's vereisen een browser die HTML5 ondersteunt. Zorg ervoor dat u een recente versie van Chrome, Safari, Edge of Firefox gebruikt.
3. Je gebruikt een proxy of VPN: Facebook werkt niet met proxyservers of VPN's. Als je een van deze gebruikt, probeer ze dan uit te schakelen en kijk of dat het probleem verhelpt.
4. Facebook ligt plat: Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, is het mogelijk dat Facebook down is of technische problemen ondervindt. U kunt de status van Facebook controleren op DownDetector.com.

Hoe zet je een filmpje op Facebook?

Het proces voor het toevoegen van een video aan Facebook is als volgt:
1. Log in op uw Facebook-account.
2. Ga naar het gedeelte "Foto's" van je profiel.
3. Klik op de link "Video's toevoegen".
4. Selecteer de video die u vanaf uw computer wilt uploaden.
5. Voer een titel en beschrijving voor de video in.
6. Klik op de knop "Video uploaden".

Door Yukio

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je alle meldingen uit op iPhone? :: Hoe zet ik het geluid van Facebook meldingen uit?
Handige links