Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Automatisering Op Iphone?

Hoe verwijder je een automatisering op iPhone?

Een automatisering uitschakelen

  1. Tik in de Opdrachten-app op je iOS- of iPadOS-apparaat op 'Automatisering' .
  2. Tik op de automatisering die je wilt uitschakelen.
  3. Schakel 'Activeer deze automatisering' uit.
  4. Tik op 'Gereed'. Je ontvangt geen melding en de automatisering wordt niet automatisch uitgevoerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waar vind ik pushberichten?

De werkwijze hiervoor verschilt per telefoon.

  1. Ga naar Instellingen en vervolgens naar Apps.
  2. Scroll door de lijst met apps, en klik op de app waarvan je de notificaties niet meer wilt zien.
  3. Druk op Meldingen uitschakelen.
En nog een vraag, hoe blokkeer je meldingen van een website? Meldingen van alle sites toestaan of blokkeren
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Site-instellingen. Meldingen.
  4. Schakel bovenaan de instelling in of uit.

Je kunt ook vragen hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar manieren om in de instellingen te komen. De eerste manier is door te klikken op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. De tweede manier is te klikken op het instellingen tandwiel in de linker zijbalk. De derde manier is om de sneltoets "Ctrl + Shift + S" te gebruiken. Wat is notificaties toestaan? Meldingen toestaan is een instelling die een app toestaat om meldingen op uw apparaat te tonen. Dit kunnen waarschuwingen, geluiden en pictogrammen zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Je kunt ook vragen waarom krijg ik geen melding meer van whatsapp?

We adviseren het volgende: Herstart de telefoon (zet deze UIT en dan AAN). Reset appvoorkeuren via jouw telefoon Instellingen > Apps > Menu-knop > Appvoorkeuren herstellen. Zorg ervoor dat de batterijbesparende stand niet wordt ingeschakeld door jouw telefoon bijvoorbeeld aan te sluiten op netstroom. Dit in overweging nemend, waarom geen pop up melding whatsapp? Ga naar 'Instellingen', 'Apps en meldingen', 'Alle apps bekijken', 'WhatsApp', 'Meldingen'. En in het scherm dat u vervolgens te zien krijgt, dient u dan alles (!) in te schakelen [img src=225638_AFBEELDING_1. JPG]Eerst ervoor zorgen dat WhatsApp alles kan en mag met de meldingen.

Waar blijven berichten op iPhone?

Wanneer je jouw iPhone of iPad hebt ontgrendeld kun je overal en in iedere app direct het berichtencentrum openen. Veeg hiervoor vanaf de bovenkant van het scherm omlaag. Doe dit echt vanaf de rand en het midden van het scherm. Je zal merken dat het centrum wordt geopend en je gemiste meldingen kunt bekijken. Wat is het Berichtencentrum iPhone? Het Berichtencentrum is een speciale inbox op uw iPhone die berichten uit verschillende bronnen verzamelt, waaronder iMessage, SMS en MMS. Het is ontworpen als centraal punt voor al uw berichten, zodat u gemakkelijk gesprekken kunt volgen en er snel op kunt reageren. Het Berichtencentrum is toegankelijk door de Berichten-app te openen en op het tabblad "Berichtencentrum" te tikken.

Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp iPhone?

Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen meldingen van WhatsApp ontvangt op je iPhone. Het eerste wat je moet doen is je meldingsinstellingen controleren om er zeker van te zijn dat WhatsApp is ingeschakeld. Als het is ingeschakeld, moet je controleren of de modus Niet storen is ingeschakeld. Als dat het geval is, komen de meldingen niet door. Je moet ook controleren of je meldingen van WhatsApp hebt toegestaan in de app Instellingen. Als je meldingen niet hebt toegestaan, zul je ze niet ontvangen. Zorg er ten slotte voor dat je iPhone is verbonden met het internet. Als dat niet het geval is, ontvang je geen meldingen.

Door Porcia Tamburo

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik geen melding? :: Hoe zet je alle meldingen uit op iPhone?
Handige links