Huis > W > Waarom Krijg Ik Een Melding Van Google?

Waarom krijg ik een melding van Google?

Chrome meldt je standaard wanneer een website, app of extensie meldingen naar je wil verzenden. Je kunt deze instelling op elk moment wijzigen. Als je sites met opdringerige of misleidende meldingen bezoekt, blokkeert Chrome automatisch de meldingen en raadt je aan deze meldingen te blijven blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat moet je doen als Google steeds stopt?

Herstarten of verwijderen

Bij sommigen lost dat het probleem op, terwijl bij anderen de crashes aanhouden. Een andere optie is om de recente update van de Google-app te wissen. Dan zijn de foutmeldingen in elk geval weg totdat Google een definitieve oplossing heeft gevonden.
Hoe zet ik meldingen uit in Outlook? Waarschuwingen in- of uitschakelen

  1. Selecteer Bestand > Opties > E-mail.
  2. Schakel onder Ontvangst van bericht het selectievakje Een waarschuwing op het bureaublad weergegeven in of uit en selecteer OK.

Hoe zet je Google Nieuws uit?

Om Google News uit te schakelen, opent u de app en tikt u op de drie regels in de linkerbovenhoek. Scroll naar beneden en tik op "Instellingen". Tik op "Meldingen". Schakel de schakelaar "Meldingen verzenden" naar de uit-stand. Hoe kom ik van push berichten af? Er zijn een paar manieren om van pushberichten af te komen. De eerste is om gewoon pushmeldingen uit te schakelen voor de app die ze verstuurt. Dit kan meestal worden gedaan in de instellingen van de app. Als dat niet werkt, of als u van alle pushberichten af wilt, kunt u ze helemaal uitschakelen in de instellingen van uw telefoon. Ga naar Instellingen > Meldingen en schakel de optie Meldingen toestaan uit.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe verwijder ik Google advertenties?

Een advertentie verwijderen

  1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Advertenties en extensies.
  3. Vink het selectievakje aan naast de advertentie die u wilt verwijderen.
  4. Klik boven aan de tabel met advertentiestatistieken op het dropdown-menu Bewerken.
  5. Selecteer Verwijderen.
Hoe zet je advertenties uit? Gepersonaliseerde advertenties uitzetten
  1. Ga naar je Google-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster de optie Gegevens en privacy.
  3. Scroll naar Je activiteiten en bezochte plaatsen.
  4. Tik onder Advertentie-instellingen op Advertentiepersonalisatie.
  5. Zet de schakelaar uit naast Advertenties personaliseren staat AAN.

Wat betekent cijfer bij Chrome?

Nieuw tabblad openen

Open een nieuw tabblad: Open de app Google Chrome. . Rechtsboven (Android) of onderin (iPad/iPhone) staat een vierkantje met een cijfer erin.
Waarom geen pop up melding WhatsApp? Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen pop-upmeldingen voor WhatsApp-berichten ziet op je Android-apparaat:
1. Mogelijk heb je pop-upmeldingen voor WhatsApp uitgeschakeld in de instellingen van de app. Om dit te controleren, open je WhatsApp > tik je op Meer opties > Instellingen > Meldingen > Pop-upmelding. Zorg ervoor dat de schakelaar Pop-upmelding is ingeschakeld.
2. Je apparaat is mogelijk ingesteld op de modus Niet storen, waardoor alle meldingen worden onderdrukt. Open ter controle de app Instellingen van je telefoon > Geluid > Niet storen.
3. Mogelijk heb je meldingen voor WhatsApp uitgeschakeld in de app Instellingen van je telefoon. Om dit te controleren, open je de app Instellingen van je telefoon > Apps & meldingen > WhatsApp > Meldingen. Zorg ervoor dat de schakelaar Meldingen toestaan is ingeschakeld.

Hoe zet je meldingen aan?

Er zijn een paar verschillende manieren om meldingen in te schakelen. Een manier is om naar het instellingenmenu te gaan en de sectie meldingen te vinden. Zodra u in de sectie meldingen bent, kunt u meldingen inschakelen voor verschillende dingen zoals nieuwe berichten, e-mails en updates. Een andere manier om meldingen in te schakelen is door naar de toepassingen te gaan waarvan u meldingen wilt ontvangen en de meldingen in de instellingen voor die specifieke toepassing in te schakelen.

Door Strep Linnertz

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je de meldingen uit? :: Hoe kan ik Chrome meldingen uitschakelen?
Handige links