Huis > H > Hoe Zet Je De Meldingen Uit?

Hoe zet je de meldingen uit?

Klik op Privacy en Beveiliging in het menu links. Scrol naar beneden en klik op Toestemmingen. Klik vervolgens op de knop Instellingen…, naast Meldingen. Om alle meldingen uit te schakelen, klik op Verwijder Alle Websites onderaan de lijst van bronnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom krijg ik geen meldingen meer?

Als je meldingen op je telefoon hebt, kijk dan eens. De instellingen app voor de telefoon.

Trouwens, hoe zet ik microsoft news uit?

Klik met de rechtermuisknop op een lege spatie op de taakbalk en selecteer News en interesses >Uitschakelen. Wanneer u nieuws en interesses uitschakelt, wordt het weer niet meer weergegeven op de taakbalk. Daarvan, wat is het actiecentrum in windows 10? Het nieuwe actiecentrum in Windows 10 is de plaats waar u app-meldingen en snelle acties vindt. Selecteer op de taakbalk het pictogram van het actiecentrum . Het oude actiecentrum bestaat nog, maar heeft een andere naam gekregen: Beveiliging en onderhoud.

Wat dit betreft, hoe zet je meldingen uit op computer?

Er zijn een paar manieren om meldingen op uw computer uit te schakelen. Een manier is om naar de instellingen voor uw besturingssysteem te gaan en vanaf daar meldingen uit te schakelen. Een andere manier is om meldingen uit te schakelen voor specifieke apps waarvan u geen meldingen wilt ontvangen. Ten slotte kunt u ook een app van derden gebruiken om uw meldingen te beheren. Hoe kom ik in instellingen? Er zijn een paar verschillende manieren om in de instellingen te komen. Eén manier is om te klikken op het pictogram dat eruit ziet als een radertje in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit brengt u naar een pagina met een heleboel verschillende opties waarop u kunt klikken om verschillende instellingen te wijzigen. Een andere manier om bij de instellingen te komen is door "instellingen" in te typen in de zoekbalk bovenin het scherm. Dit brengt u naar een pagina met een heleboel verschillende opties waarop u kunt klikken om verschillende instellingen te wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je meldingen uit agenda iPhone?

De agenda-app waarvoor u geen meldingen wilt ontvangen, moet uitgeschakeld zijn.

Mensen vragen ook: hoe kom ik van google meldingen af?

Meldingen van alle sites toestaan of blokkeren

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op Site-instellingen. Meldingen.
  4. Schakel bovenaan de instelling in of uit.
Hoe zet ik meldingen uit in WhatsApp? Meldingsinstellingen wijzigen in WhatsApp. Open WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen > Meldingen. Je kunt meldingen voor berichten, groepen en oproepen wijzigen met de volgende opties: Meldingsgeluiden voor inkomende en uitgaande berichten aan- of uitzetten.

Waarom geen pop up melding WhatsApp?

Ga naar 'Instellingen', 'Apps en meldingen', 'Alle apps bekijken', 'WhatsApp', 'Meldingen'. En in het scherm dat u vervolgens te zien krijgt, dient u dan alles (!) in te schakelen [img src=225638_AFBEELDING_1. JPG]Eerst ervoor zorgen dat WhatsApp alles kan en mag met de meldingen. Hoe verwijder ik feeds? Het verwijderen van een feed is een eenvoudig proces. Open eerst de homepage van Google Reader en meld u aan. Klik vervolgens op de link "Instellingen" in de bovenste navigatiebalk. Scroll op de pagina Instellingen naar beneden naar het gedeelte "Abonnementen" en zoek de feed die u wilt verwijderen. Klik rechts van de feed op de link "Bewerken". Klik in het pop-upvenster "Abonnement bewerken" op de knop "Verwijderen". Er verschijnt een bevestigingspop-up; klik nogmaals op de knop "Verwijderen" om te bevestigen.

Hoe kan ik feeds verwijderen?

Klik op het bureaublad op het 3-regelige pictogram in de linkerbovenhoek van de browser. Dit opent een drop-down menu. Selecteer "Opties." Aan de linkerkant van de pagina, selecteer "Feeds." Er verschijnt een lijst met alle feeds die momenteel actief zijn. Om een feed te verwijderen, klik je op het prullenbakpictogram rechts van de feed.

Door Pallaten Satiago

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik meldingen op mijn vergrendelscherm? :: Waarom krijg ik een melding van Google?
Handige links