Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Melding Als Ik Een Mail Krijg?

Waarom krijg ik geen melding als ik een mail krijg?

Zet eerst meldingen aan en kies je instellingen

Tik op Meldingen en selecteer een meldingsniveau. Tik op Meldingen voor Inbox. Opmerking: Als je Android O of hoger gebruikt, tik je op Meldingen beheren. Zorg dat de schakelaar onder je account op Aan staat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp Samsung?

Android 8.0 en hoger:

Ga naar Instellingen > Apps. Tik nu op Whatsapp. Kies Meldingen. Schakel Meldingen toestaan in (schakelaar is blauw).
Waar staat Berichtencentrum? Meldingen beheren vanuit het Berichtencentrum

Veeg op elk ander scherm vanaf de bovenkant van het scherm omlaag. Onder het kopje 'Berichtencentrum' staan alle meldingen, per app verzameld. In dit overzicht kunt u het volgende doen met een melding: Veeg naar links over een melding.

Wat dit betreft, hoe zet je berichtencentrum uit?

Er is geen berichtencentrum om uit te schakelen. Waarom krijg ik geen melding meer van WhatsApp? Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen meldingen van WhatsApp meer ontvangt. Controleer eerst of je meldingen hebt ingeschakeld voor WhatsApp in de instellingen van je apparaat. Als meldingen zijn ingeschakeld, probeer je je apparaat opnieuw op te starten om te zien of het probleem daarmee is opgelost. Als je nog steeds geen meldingen ontvangt, kan het probleem te maken hebben met je internetverbinding. Probeer WhatsApp te openen om te zien of je zonder problemen verbinding kunt maken en berichten kunt versturen. Als je nog steeds problemen ondervindt, kun je proberen WhatsApp te verwijderen en opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe zet ik pushmeldingen aan op iPhone?

Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Berichtgeving'. Selecteer een app onder 'Meldingsstijl'. Kies onder 'Meldingen' de gewenste meldingsstijl. Als u 'Sta meldingen toe' inschakelt, kiest u wanneer u de meldingen wilt laten bezorgen: onmiddellijk of in het geplande meldingenoverzicht. Mensen vragen ook: hoe werkt een push bericht? Push is Engels voor duwen. Een pushbericht kunt u dus zien als een bericht dat naar u toe geduwd wordt. De telefoongebruiker hoeft een app dan niet te openen om te kijken of er nieuwe informatie is. Hij krijgt die informatie namelijk gepresenteerd op het toegangsscherm van de telefoon of via een melding.

Daarvan, wat is een push melding?

Push-notificaties zijn klikbare pop-up berichten die verschijnen op je telefoon, tablet of pc-scherm. Of de bezoeker op jouw website is of niet, de pop-up verschijnt onder in beeld ook als de browser is gesloten. Mensen moeten wel hebben aangegeven dat ze deze berichten willen ontvangen. Wat zijn notificaties op je mobiel? Meldingen zijn updates over activiteit op Facebook. Wanneer u de Facebook-app op uw telefoon installeert, kunt u meldingen inschakelen om waarschuwingen over activiteiten te krijgen, zoals nieuwe vriendschapsverzoeken, berichten, uitnodigingen voor evenementen en meer. U kunt ook kiezen hoe u wilt worden gewaarschuwd, bijvoorbeeld via pushberichten, sms of e-mail.

Waar vind ik notificaties op Android?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je meldingen kunt vinden op Android. De eerste is in de meldingslade, die u kunt openen door naar beneden te vegen vanaf de bovenkant van het scherm. De meldingenlade toont u al uw lopende meldingen, evenals alle meldingen die zijn afgewezen.
Een andere plek waar je meldingen kunt vinden is op het vergrendelingsscherm. Standaard toont Android de meldingen op het vergrendelscherm, zodat je ze ook kunt zien als je toestel vergrendeld is. U kunt aanpassen wat wordt weergegeven op het vergrendelingsscherm in de Instellingen app.
Tot slot tonen sommige apps ook meldingen in hun eigen interface. Veel berichten-apps tonen je bijvoorbeeld een lijst van je recente gesprekken, en je kunt op een gesprek tikken om nieuwe berichten te zien.

Door Lux

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn meldingen? :: Hoe krijg ik meldingen op mijn vergrendelscherm?
Handige links