Huis > H > Hoe Krijg Ik Meldingen Op Mijn Vergrendelscherm?

Hoe krijg ik meldingen op mijn vergrendelscherm?

Open de app Instellingen op uw telefoon. Meldingen. Tik onder Vergrendelingsscherm op Meldingen op vergrendelingsscherm of Op vergrendelingsscherm. Kies Meldingen met signaal en stille meldingen weergeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kom ik van stille meldingen af?

App meldingen uitzetten in Android

  1. Ga naar Instellingen en vervolgens naar 'Apps';
  2. Scrol door de lijst met alle apps, en klik op de app waarvan je de notificaties niet meer wil zien;
  3. Druk op 'Meldingen uitschakelen' of 'Meldingen' en geef vervolgens aan dat je geen notificaties meer wil zien.
Waarom krijg ik geen melding? Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen-app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in.

Je kunt ook vragen waarom krijg ik geen pushberichten meer?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien geen pushmeldingen ontvangt.
1. Controleer of uw telefoon verbonden is met internet. Pushmeldingen vereisen een actieve internetverbinding om te kunnen worden ontvangen.
2. Controleer of je pushmeldingen voor de app in kwestie niet hebt uitgeschakeld. Je kunt dit controleren door naar de instellingen van de app te gaan en te zoeken naar een optie om pushmeldingen in of uit te schakelen.
3. Sommige apps sturen alleen pushmeldingen als er nieuwe inhoud is waarover je moet worden geïnformeerd. Als je geen meldingen ontvangt voor een app die je gewoonlijk wel ontvangt, is het mogelijk dat er geen nieuwe inhoud is voor de app om je over te informeren. Bovendien, hoe zet ik pushberichten aan? Ervan uitgaande dat u wilt weten hoe u pushmeldingen voor een iOS-app kunt inschakelen:
1. Open de app Instellingen op uw apparaat en tik op Meldingen.
2. Scroll naar beneden naar de app waarvoor je pushmeldingen wilt inschakelen en tik erop.
3. Zet de schakelaar Meldingen toestaan aan.
4. Tik op de meldingsstijl voor de app (Banners, Waarschuwingen of Badges).
5. Tik op de geluiden die u voor de app wilt afspelen.
6. Tik op de meldingsgroep van de app om in te stellen hoeveel meldingen van de app tegelijk in Berichtencentrum kunnen verschijnen.
7. Tik op Toon in geschiedenis om een overzicht bij te houden van meldingen in Berichtencentrum voor de app.
8. Tik op Toon op vergrendelscherm om meldingen op je vergrendelscherm te laten verschijnen.
9. Tik op Badge App Icoon om badges aan of uit te zetten.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen wat is notificaties toestaan?

Web push notificaties: Wanneer je een website bezoekt die web push notificaties verstuurt zal je browser vragen of je notificaties wil toestaan. Websites moeten gebruikers expliciet om toestemming vragen voor dit soort notificaties. Dus pas als je dit toestaat, dan ontvang je die notificaties ook daadwerkelijk. Trouwens, hoe geluid meldingen uitzetten? Uw meldingsgeluiden wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Geluid en trillen Geavanceerd. Standaard meldingsgeluid.
  3. Kies een geluid.
  4. Tik op Opslaan.

Wat is een stille melding in WhatsApp?

Meldingen dempen

Open een individuele chat of groepschat. Tik op de naam van de individuele chat of de groepschat. Tik op Stille meldingen. Selecteer hoelang je meldingen wilt dempen en tik op OK.
Hoe zet je meldingen uit op Samsung? Om meldingen op Samsung uit te schakelen, gaat u naar de app Instellingen en tikt u op Meldingen. Tik op de schakelaar naast Alle apps om meldingen voor alle apps uit te schakelen. Om meldingen voor individuele apps uit te schakelen, tikt u op een app en vervolgens op de schakelaar naast de naam ervan.

Waarom krijg ik geen meldingen meer op mijn iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen meldingen meer ontvangt op uw iPhone. Een mogelijkheid is dat je meldingen hebt uitgeschakeld voor de specifieke app waarvan je geen meldingen ontvangt. Een andere mogelijkheid is dat uw iPhone niet verbonden is met het internet en dus geen pushmeldingen kan ontvangen. Tot slot is het ook mogelijk dat de app zelf de meldingen niet goed verstuurt.

Door Abell Mcgee

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik geen melding als ik een mail krijg? :: Hoe zet je de meldingen uit?
Handige links