Huis > H > Hoe Stel Ik Geluid In Bij Whatsapp Iphone?

Hoe stel ik geluid in bij WhatsApp iPhone?

Een aangepaste beltoon instellen voor WhatsApp-gesprekken met iOS 10, iOS 11 en iOS 12:

  1. Ga naar de Contacten-app van je iPhone.
  2. Tik op het contact waarvoor je een aangepaste beltoon wilt instellen.
  3. Tik op Wijzig rechtsboven in het scherm.
  4. Kies een beltoon.
  5. Start je iPhone opnieuw op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Waarom geen geluid bij video?

Als u geen geluid hoort bij het afspelen van een filmpje waar wel geluid bij hoort te zitten, kan dit een aantal oorzaken hebben. Controleer of uw geluidsboxen op uw computer aangesloten zijn. Controleer of u het geluid aan heeft staan. Als dit niet het probleem is, kan het aan de videokaart in uw computer liggen. Waarom geen geluid bij WhatsApp iPhone? Geluid per meldingen en diensten beheren

Dit kun je aanpassen via Instellingen ▸ Horen en voelen. Ook sommige apps, zoals WhatsApp, hebben eigen geluidsinstellingen. Deze vind je terug in de app zelf, voor Whatsapp is dat Instellingen (in WhatsApp app) ▸ Meldingen ▸ Geluid.

Waarom krijg ik geen melding van WhatsApp iPhone?

Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen meldingen van WhatsApp ontvangt op je iPhone. Controleer eerst of meldingen zijn ingeschakeld in de instellingen van WhatsApp. Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je niet bent gedempt in de chat. Controleer ten derde of Niet storen is uitgeschakeld. Zorg ten slotte voor een sterke internetverbinding. Daarvan, wat moet je doen als je geluid van je telefoon het niet doet? Als het geluid op uw telefoon niet werkt, is het eerste wat u moet doen controleren of het volume hoger staat. Als het volume hoger staat en je hoort nog steeds geen geluid, probeer dan je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, moet je je telefoon misschien naar een reparatiewinkel brengen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Mensen vragen ook: wat te doen als het geluid van je telefoon het niet meer doet?

Controleer altijd eerst of het volume niet uit staat. Daarnaast kun je de geluidsinstellingen checken via 'Instellingen' en dan 'Geluiden'. Soms kan het opnieuw opstarten van je toestel helpen. Eventueel kan een software update het probleem verhelpen. Wat moet je doen als je geluid niet meer werkt? Ga naar 'Instellingen' > 'Geluiden' (of 'Instellingen' > 'Horen en voelen') en schuif de regelaar 'Beltoon en meldingen' een paar keer heen en weer. Als u geen geluid hoort, of als de luidsprekerknop op de schuifregelaar 'Beltoon en meldingen' grijs is, heeft de luidspreker mogelijk service nodig.

Hoe zet ik de stille modus uit?

Op een iPhone 7 of nieuwer gaat u naar 'Instellingen' > 'Horen en voelen'. Op oudere iPhone-modellen gaat u naar 'Instellingen' > 'Geluiden'. U kunt kiezen of u de iPhone wilt laten trillen wanneer het belsignaal of de stille modus is ingeschakeld. Als u beide instellingen uitschakelt, trilt de iPhone niet. Dus, hoe kom ik in instellingen? Er zijn een paar verschillende manieren om in de instellingen te komen. De meest gebruikelijke manier is te klikken op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Er verschijnt dan een menu met verschillende opties. Een andere manier om in de instellingen te komen is te klikken op het "hamburger" icoon in de linkerbovenhoek van het scherm. Er verschijnt dan een menu met verschillende opties, waaronder instellingen.

Dus, waarom zie ik geen melding staan bij whatsapp?

Er zijn enkele redenen waarom je mogelijk geen meldingen voor WhatsApp-berichten ziet. Een mogelijkheid is dat je meldingen voor WhatsApp zijn uitgeschakeld. Om dit te controleren, open je de app en ga je naar Instellingen en vervolgens naar Meldingen. Als meldingen zijn uitgeschakeld, zie je een schakelaar met de tekst "Uit". Tik op de schakelaar om meldingen in te schakelen.
Een andere mogelijkheid is dat je telefoon is ingesteld op de modus Niet storen. In deze modus worden alle meldingen uitgeschakeld. Je ziet dus geen meldingen voor WhatsApp-berichten (of een andere app) als Niet storen is ingeschakeld. Om te controleren of Niet storen is ingeschakeld, ga je naar Instellingen en tik je op Niet storen. Als de schakelaar op "Aan" staat, tik je erop om Niet storen uit te schakelen.
Als geen van deze oplossingen het probleem oplost, is er mogelijk een probleem met WhatsApp zelf. In dat geval kun je proberen de app of je telefoon opnieuw op te starten. Als het probleem aanhoudt, moet je de app mogelijk verwijderen en opnieuw installeren.

Door Meredi Tabon

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je geluiden downloaden? :: Hoe Meldingsgeluid toevoegen?
Handige links