Huis > W > Waar Vind Ik Instellingen In Chrome?

Waar vind ik instellingen in Chrome?

Je privacyinstellingen kiezen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik op Privacy en beveiliging.
  4. Kies de instellingen die je wilt uitzetten. Als je wilt beheren hoe Chrome omgaat met content en rechten voor een site, klik je op Site-instellingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe heet de bovenste balk van een website?

Een adresbalk of locatiebalk is een werkbalk waarin adressen of paden worden getypt. Een aanvraag om een bepaalde locatie of website te openen wordt een request genoemd. De adresbalk is een typisch onderdeel van webbrowsers en bestandsbeheerders en wordt gebruikt om webpagina's en mappen te openen. Wat is de statusbalk in Excel? Excel voor het web kunt statusbalk vermeldingen weergeven voor gemiddelde, aantal, aantal getallen, min, Max en som. Hier kunt u de statusbalk aanpassen om een of meer van deze waarden weer te geven of te verbergen. U doet dit als volgt: U klikt in de statusbalk op de pijl naast het laatste item.

Dienovereenkomstig, waar vind je in excel de werkbalk snelle toegang?

De werkbalk Snelle toegang bevindt zich in de linkerbovenhoek van het Excel-venster, naast het tabblad Bestand. Deze bevat een aantal veelgebruikte opdrachten, zoals Opslaan, Ongedaan maken en Opnieuw uitvoeren. Hoe minimaliseer je het lint in Excel? Er zijn twee manieren om het lint in Excel te verkleinen:
1. Klik op de kleine pijl in de rechterbovenhoek van het lint. Hierdoor wordt het lint ingeklapt zodat alleen de tabbladen zichtbaar zijn.
2. Dubbelklik op een van de linttabbladen. Hierdoor klapt het lint in zodat alleen het geselecteerde tabblad zichtbaar is.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe heet de balk boven in Excel?

Het lint is een set werkbalken boven aan het venster in Office programma's die zijn ontworpen om u te helpen snel de opdrachten te vinden die u nodig hebt om een taak te voltooien. Waar vind ik bedieningspaneel op iPhone? Het bedieningspaneel openen

  1. Op een iPhone met Face ID: Veeg omlaag vanaf de rechterbovenrand van het scherm. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het bedieningspaneel te sluiten.
  2. Op een iPhone met een thuisknop: Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm.

Wat is de taakbalk in Windows 10?

De Taakbalk neemt een centrale plek in bij Windows. Dit is de balk onderin het scherm. Hier staan de Startknop en pictogrammen van programma's. Deze pictogrammen zijn als het ware snelkoppelingen om snel toegang tot die programma's te krijgen. Wat dit betreft, wat is dock op mac? Op een Mac is het dock een balk die meestal onderaan het scherm staat. Deze balk bevat pictogrammen voor de toepassingen die momenteel worden uitgevoerd en de toepassingen die in het Dock staan. Gebruikers kunnen items toevoegen en verwijderen uit het Dock, en ze kunnen er ook voor kiezen om het Dock aan de linker- of rechterkant van het scherm te laten verschijnen.

Hoe krijg ik de bovenste balk weg?

Om de bovenste balk te verwijderen, moet u het bestand header.php van uw thema openen en de code verwijderen die de bovenste balk oproept. Deze is meestal te vinden bovenaan het bestand, in de header-tag. Zodra u deze code heeft verwijderd, moet u het bestand opslaan en uploaden naar uw server, waarbij u het bestaande bestand overschrijft.

Door Iago Siangco

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen een WiFi repeater en WiFi Powerline adapter? :: Waar vind ik de menubalk?
Handige links