Huis > H > Hoe Kun Je Zien Wanneer Iemand Voor Het Laatst Online?

Hoe kun je zien wanneer iemand voor het laatst online?

Als je het gesprek opent, zie je 'laatst gezien: (datum) om (tijd)' onder de naam van de contactpersoon, bovenaan je scherm. Dit is de datum en tijd waarop deze contactpersoon voor het laatst in WhatsApp is geweest. Als je 'Online' ziet onder de naam, betekent dit dat je contactpersoon nu WhatsApp open heeft staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wie staat er bovenaan op de Messenger?

Alle personen die bovenaan de pagina verschijnen zijn mensen waarvan Facebook heeft bepaald dat ze jouw beste vrienden zijn. Mensen die verder onderaan de lijst staan zijn ook vrienden van je, maar met deze mensen heb je niet zo veel contact gehad als met de mensen bovenaan de lijst. Kun je verwijderde berichten op Messenger terughalen? Nee, je kunt verwijderde chatberichten of gesprekken niet zien. Als je een chatbericht verwijdert, wordt het permanent uit je chatlijst verwijderd. Wanneer je een chatbericht of gesprek verwijdert uit je chatlijst, wordt het niet verwijderd uit de lijst met chats van de persoon waarmee je hebt gechat.

Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger?

Als je een gesprek op Messenger verwijdert, wordt het permanent van je apparaat verwijderd. Het kan echter nog steeds toegankelijk zijn voor de andere persoon in het gesprek als zij het niet ook hebben verwijderd. Dus, kan je een bericht op messenger verwijderen? Ja, u kunt een bericht op messenger verwijderen. Hiervoor opent u het gesprek waarin u het bericht wilt verwijderen. Tik op het bericht dat u wilt verwijderen en houd het vast. Er verschijnt een menu met de optie om het bericht te verwijderen. Tik op "verwijderen" om te bevestigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je online een boek lezen?

Je kunt een boek vinden via OnlineBibliotheek.com/e-books. Kies de knop met de tekst 'Boek lenen'. Kies de optie 'Online lezen'. U kunt direct beginnen met lezen als de online reader opent.

En nog een vraag, hoe zet je in whatsapp uit dat je online bent?

Jan, 8 November 2019 07:24 , Blog

  1. Open WhatsApp op je toestel.
  2. Tik nu op de drie-puntjes rechts bovenin.
  3. Hier kies voor Instellingen > Account > Privacy.
  4. Tik nu op Laatst gezien.
  5. In het pop-menu kies voor Niemand.
  6. Als je het goed is kunnen nu mensen jouw status niet zien.
Trouwens, hoe zet je actief uit op instagram? De zichtbaarheid van uw activiteitsstatus wijzigen:
  1. Instagram openen.
  2. Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Tik op de drie lijnen in de rechterbovenhoek.
  4. Tik op Instellingen.
  5. Klik op Privacy.
  6. Tik op Activiteitsstatus.
  7. Tik op de schakelaar naast Activiteitsstatus om uw activiteitsstatus uit te schakelen.

Dit in overweging nemend, kan ik op facebook zonder dat iemand het ziet?

Wil je niet dat mensen je tijdlijn zien of op jouw tijdlijn kunnen posten? Dan moet je in de linker balk op 'tijdlijn en taggen' klikken. Hier kun je instellen dat niemand je tijdlijn kan zien of erop kan posten. Ook kun je hier instellen of jij wordt getoond als je bent getagd. Men kan zich ook afvragen: wat betekent het cameraatje bij messenger? Het cameraatje bij messenger betekent dat je foto's en video's kunt maken en versturen binnen de messenger-app.

Dienovereenkomstig, hoe kan je zien waar je bent ingelogd op facebook?

Ga naar de Facebook-site en log in. Klik rechtsboven in het scherm op de pijl naar beneden. Er verschijnt een uitklapmenu met een lijst van alle plaatsen waar je bent ingelogd.

Door Lenssen

Vergelijkbare artikelen

Wat is Messenger Lite? :: Kun je berichten van Messenger terughalen?
Handige links