Huis > W > Waar Zit De Microfoon Van Een Laptop?

Waar zit de microfoon van een laptop?

Geïntegreerde microfoons bevinden zich vaak aan de bovenkant van het scherm, vooral wanneer er een ingebouwde webcam direct naast de microfoon is. Kijk naar de randen van de behuizing van de laptop. Sommige laptopmodellen hebben een interne microfoon boven het toetsenbord, of net onder het scharnier.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Trouwens, welke microfoon voor pc?

Blue Yeti. Onze topkeuze voor de beste PC-microfoon is de Blue Yeti. Niet alleen is de geluidskwaliteit uitstekend voor de prijs, maar het heeft ook eigenschappen waar ik niet zonder kan (ik gebruik het op een Mac voor podcasting). Hoe weet ik of mijn microfoon het doet? Ga in Geluidsinstellingen naar Invoer en ga onder Test uwmicrofoon naar de blauwe balk die omhoog en valt terwijl u in de microfoon spreekt. Als de balk beweegt, werkt je microfoon goed. Als je geen balk ziet bewegen selecteer je Problemen oplossen om het probleem met de microfoon op te lossen.

Hoe zet ik mijn microfoon op mute?

Er zijn een paar manieren om uw microfoon te dempen. Eén manier is om de fysieke mute-knop op uw microfoon te gebruiken. Als uw microfoon geen fysieke dempknop heeft, kunt u deze meestal dempen door met de rechtermuisknop op het microfoonpictogram in uw taakbalk te klikken en "dempen" te selecteren. U kunt uw microfoon ook dempen in uw geluidsinstellingen. Ga hiervoor naar het configuratiescherm en klik op "geluid". Zoek vervolgens onder het tabblad "opname" uw microfoon en klik op het selectievakje naast "dempen". Daarvan, hoe zet je microfoon aan op laptop hp? Om de microfoon op een laptop HP in te schakelen, zorgt u er eerst voor dat de geluidsinstellingen van de computer correct zijn geconfigureerd. Open vervolgens de geluidsrecordertoepassing en begin met opnemen. Om de microfoon te testen, spreekt u erin terwijl u opneemt. Als het geluid niet wordt opgepikt, probeer dan de microfoon dichter bij uw mond te plaatsen. Als het probleem aanhoudt, kan de microfoon defect zijn en moet hij worden vervangen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe weet ik of er een microfoon in mijn laptop zit?

Geïntegreerde microfoons bevinden zich vaak aan de bovenkant van het scherm, vooral wanneer er een ingebouwde webcam direct naast de microfoon is. Kijk naar de randen van de behuizing van de laptop. Sommige laptopmodellen hebben een interne microfoon boven het toetsenbord, of net onder het scharnier. Hoe Fix je je microfoon? Klik op 'Systeem'. Selecteer 'Geluid'. Ga naar 'Apparaateigenschappen' en klik daarna op 'Extra apparaateigenschappen' Controleer of je microfoon op het tabblad 'Algemeen' ingesteld staat als 'Dit apparaat gebruiken (inschakelen)'

Trouwens, hoe reset je je microfoon?

Stap 1: Zorg ervoor dat de microfoon is ingesteld als standaard en niet is uitgeschakeld.

  1. Selecteer het Windows -pictogram.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer Systeem .
  4. Selecteer Geluid . Selecteer de optie Apparaateigenschappen onder Invoer .
  5. Zorg ervoor dat de optie Uitschakelen niet is aangevinkt.
Trouwens, wat voor soort microfoon heb ik nodig? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het type microfoon dat u nodig hebt van verschillende factoren afhangt, zoals het soort evenement waarvoor u hem wilt gebruiken, de grootte van de ruimte waarin u hem wilt gebruiken en uw budget. Enkele algemene richtlijnen die u in gedachten kunt houden zijn:
Als u van plan bent de microfoon te gebruiken voor spreken in het openbaar of andere evenementen waarbij hij door een grote groep mensen moet worden gehoord, hebt u waarschijnlijk een dynamische microfoon nodig. Deze microfoons zijn ontworpen om luide geluidsniveaus aan te kunnen en bestaan zowel in hand- als staand model.
Als u de microfoon voor opnamedoeleinden wilt gebruiken, hebt u waarschijnlijk een condensatormicrofoon nodig. Deze microfoons zijn gevoeliger dan dynamische microfoons en bieden een hogere geluidskwaliteit. Ze vereisen echter ook fantoomvoeding, wat betekent dat u ofwel een speciale voeding moet gebruiken of een mixer met fantoomvoeding moet hebben.
Als u van plan bent de microfoon te gebruiken voor zowel spreken in het openbaar als opnemen, kunt u een hybride microfoon overwegen. Deze microfoons hebben meestal een dynamische capsule voor het spreken in het openbaar en een condensator capsule voor het opnemen, waardoor u het beste van beide werelden krijgt.
Houd er ten slotte rekening mee dat u misschien meer dan één microfoon nodig hebt, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw evenement. Bijvoorbeeld, als u van plan bent de microfoon te gebruiken voor zowel spreken in het openbaar als muzikale optredens, dan heeft u waarschijnlijk twee microfoons nodig: één voor de spreker en één voor het instrument.

Wat dit betreft, wat is een cardioïde microfoon?

Een cardioïde microfoon is een type microfoon dat is ontworpen om geluid van voren op te vangen, terwijl het geluid van de zijkanten en de achterkant wordt afgestoten. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in situaties waarin u omgevingsgeluid wilt verminderen of voor gebruik met een geluidsinstallatie.

Door Eisinger

Vergelijkbare artikelen

Welke microfoon voor interview? :: Waar vind ik microfoon op iPhone?
Handige links