Huis > H > Hoe Kan Ik Betalen Voor Microsoft 365?

Hoe kan ik betalen voor Microsoft 365?

Je kunt je abonnement betalen met een creditcard, debitcard of via een bankrekening. Als je met een van deze betalingswijzen betaalt, blijven we die betalingswijze gebruiken totdat het abonnement verloopt of wordt geannuleerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn outlook account verwijderen?

Een e-mailaccount verwijderen uit Outlook

  1. Selecteer Bestand in de linkerbovenhoek van het hoofdvenster van Outlook.
  2. Selecteer Accountinstellingen > Accountinstellingen.
  3. Selecteer het account dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.
Dus, hoe kan ik me afmelden bij outlook? Selecteer in Outlook.com uw accountafbeelding boven in het scherm. Selecteer Afmelden.

Bovendien, hoe verwijder je een google-account van een apparaat?

Er zijn een paar verschillende manieren om een Google-account van een apparaat te verwijderen. De meest gebruikelijke manier is om naar de Instellingen-app te gaan en het gedeelte Accounts of Gebruikers te vinden. Vanaf daar zou je een lijst met alle accounts op het apparaat moeten kunnen vinden. Zoek het Google-account dat u wilt verwijderen en tik erop. Er zou een optie moeten zijn om het account te verwijderen. Als u die optie niet kunt vinden, kunt u proberen in de Google-app te gaan en naar het menu Instellingen te gaan. Daar zou een optie moeten zijn om het account te verwijderen. Hoe kun je een account verwijderen? Het proces voor het verwijderen van een account verschilt per platform. Op Facebook kunt u bijvoorbeeld naar de instellingenpagina gaan en "Account beheren" selecteren, waarna u op de link "Uw account deactiveren" onderaan de pagina klikt. Op Twitter kunt u naar de instellingenpagina gaan en "Mijn account deactiveren" selecteren.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat dit betreft, hoe kan ik andere gebruiker verwijderen?

Gebruikers wijzigen of verwijderen

  1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Systeem. Meerdere gebruikers. Zoek in de app Instellingen naar gebruikers als je deze instelling niet kunt vinden.
  3. Tik naast de naam van de gebruiker op Instellingen. Gebruiker verwijderen. De gebruiker wordt uit de lijst verwijderd.
Mensen vragen ook: kan account niet verwijderen windows 10? Start het Configuratiescherm a en ga naar”Gebruikersaccounts > Gebruikersaccounts verwijderen“. U ziet daar de lijst met alle accounts die u aan uw computer hebt toegevoegd. Klik op de account die u wilt verwijderen en selecteer de optie De account verwijderen.

Is administrator hetzelfde als beheerder?

Beheerdersaccounts kunnen systeeminstellingen configureren en toegang krijgen tot normaal beperkte delen van het besturingssysteem. (Er is ook een verborgen account met de naam 'Administrator', maar elk account kan een beheerder zijn.) Hoe weet je of je admin rechten hebt? Er zijn een paar manieren om te controleren of u beheerdersrechten heeft. Eén manier is om te proberen een actie uit te voeren waarvoor beheerdersrechten nodig zijn, zoals het installeren van een nieuw programma. Als dat lukt, heeft u beheerdersrechten. Een andere manier is om naar de instellingen van uw computer te gaan en te zoeken naar een sectie over gebruikersaccounts. Als u een optie ziet om een nieuw gebruikersaccount aan te maken, dan heeft u beheerdersrechten.

Wat dit betreft, wat is het verschil tussen een standaard gebruiker en een administrator?

De beheerdersaccount heeft volledige controle over de computer, terwijl een standaard gebruikersaccount beperktere toegang heeft. Een beheerder kan alle instellingen op de computer wijzigen, software installeren en verwijderen, toegang krijgen tot alle bestanden op de computer en gebruikersaccounts aanmaken en verwijderen. Een standaardgebruiker kan slechts een beperkt aantal instellingen wijzigen, bepaalde software installeren en toegang krijgen tot bepaalde bestanden.

Door Chuch Smail

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Outlook gratis downloaden? :: Wat kost Microsoft Office voor Mac?
Handige links