Huis > H > Hoe Check Je Beltegoed Vodafone?

Hoe check je beltegoed Vodafone?

Je tegoed opvragen

  1. Check je tegoed in de My Vodafone App.
  2. Zoek je tegoed op in My Vodafone.
  3. Of sms STATUS naar 4000.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar is 5G in Nederland Vodafone?

Bijna heel Nederland kan gebruik maken van ons 5G-netwerk. Ook in Duitsland. Heeft u een toestel dat geschikt is voor 5G? Dan maakt uw toestel verbinding met 5G.

Dus, hoe lang is mijn beltegoed geldig bij vodafone?

Je tegoed en nummer blijven onbeperkt geldig als je het tegoed minimaal 1x in de 6 maanden gebruikt. Dit doe je door te bellen, een SMS versturen, data te gebruiken of door op te waarderen. Gebruik je je prepaid nummer langer dan 6 maanden niet? Dan kun je je tegoed 3 maanden niet gebruiken. Welk nummer moet je bellen om je beltegoed te weten Vodafone? Bel 1200 (€0,45 per gesprek, maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 en zaterdags van 8.00 tot 18.00 uur. Voor niet-klanten: Bel 0800-0560 (gratis, maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 en zaterdags van 9.30 tot 18.00 uur.

Hoe zie ik beltegoed op Iphone?

Aangenomen dat u wilt weten hoe u het beltegoed van uw telefoon kunt controleren:
1. Open de instellingen van uw iPhone.
2. Tik op Cellular.
3. Tik op het nummer naast "Tijd bellen". Als u geen nummer naast "Tijd bellen" ziet, tikt u op Cellular Data Options en vervolgens op Voice & Data.
4. Kijk naar het getal naast "Levensduur". Dit is de hoeveelheid tijd in minuten dat je je iPhone hebt gebruikt om te bellen sinds de laatste keer dat je de statistieken opnieuw hebt ingesteld. Daarvan, hoeveel prepaid heb ik nog kpn? Er is geen precies antwoord op deze vraag omdat het van geval tot geval verschilt. In het algemeen echter, als u kpn-dienst heeft en u vraagt zich af hoeveel van uw dienst nog als vooruitbetaald wordt beschouwd, kunt u meestal uw rekening online of via de hotline van de klantenservice controleren om een schatting te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang duurt het voordat simkaart is geactiveerd Vodafone?

Uw nieuwe simkaart wordt actief op de eerste dag van uw abonnement als u naar ons overstapt. U kunt een nieuw abonnement afsluiten met een nieuw nummer.

Hoe zet je beltegoed op je mobiel?

Bel gratis met de mobiele telefoon die je wilt opwaarderen naar 1244 en kies voor optie 9. Toets de code van je opwaardeerbon in en sluit af met een #. Je prepaid beltegoed is nu opgewaardeerd. De code op je opwaardeerbon bestaat uit 16cijfers. Hoeveel belminuten voor 10 euro? All in NL € 10

Er geldt wel een fair use policy van 5.000 minuten/SMS'jes per 30 dagen. *Op onbeperkt bellen geldt een fair use policy van 3.000 minuten per 30 dagen.

Hoe werkt nummerbehoud Vodafone?

Je ontvangt je nieuwe simkaart of eSIM voucher met de post. Je Vodafone abonnement gaat in op de dag dat je nummer wordt overgezet. Tot die tijd kun je gewoon blijven bellen met je oude sim. Zodra die niet meer werkt, plaats je de nieuwe simkaart in je toestel of installeer je de eSIM volgens het stappenplan. Hoe lang is prepaid tegoed geldig? Prepaid krediet is geldig voor een bepaalde periode, meestal tussen 1 en 12 maanden. Na de eerste activering blijft het tegoed geldig tot het einde van de opgegeven periode. Als het prepaid tegoed niet binnen de aangegeven periode wordt gebruikt, vervalt het en wordt de rekening gesloten.

Hoe kun je zien hoeveel beltegoed je nog hebt?

U kunt zien hoeveel krediet u nog heeft door in te loggen op uw account en uw rekeningsaldo te bekijken. Uw rekeningsaldo toont u hoeveel krediet u beschikbaar heeft om te gebruiken.

Door Veronique Ikbal

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet ik of mijn simkaart is verlopen? :: Waar vind ik mijn avatar?
Handige links