Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Mobiel Netwerk Niet Beschikbaar Is?

Wat moet je doen als je mobiel netwerk niet beschikbaar is?

Start je apparaat opnieuw op.

Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zet wifi uit en mobiele data aan en check of er een verschil is. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan niet meer bellen en sms en?

Probeer eerst eens uw telefoon opnieuw op te starten; Indien het probleem aanhoudt, probeer uw verbinding te maken met een andere lokale netwerkprovider. Stel uw netwerkverbinding in op 'handmatig' en selecteer een andere operator. Men kan zich ook afvragen: waarom krijg ik de melding alleen noodoproepen? Als je alleen noodoproepen kunt doen, kan dat aan een aantal zaken liggen. Mogelijk is er een storing. Controleer of je simkaart wel werkt in een ander toestel en of je geen betalingsachterstand hebt.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet bellen of gebeld worden?

Als u geen gesprekken kunt voeren of ontvangen, is het eerste wat u moet controleren de signaalsterkte van uw toestel. Als het signaal zwak is, kunt u mogelijk niet bellen of gebeld worden. Een andere reden waarom u niet kunt bellen of gebeld kunt worden is als uw toestel geen verbinding heeft met het netwerk. Wat betekent telefoon niet beschikbaar? "Telefoon niet beschikbaar" kan verschillende dingen betekenen. Het kan betekenen dat de telefoon is uitgeschakeld, dat de telefoon buiten bereik is, of dat de telefoon geen gesprekken aanneemt.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat moet je doen als je geen bereik hebt?

Zo kan je eerst eens proberen of het helpt om naar buiten te lopen, of te bellen vanuit een bepaalde plek in je huis waar het bereik zo optimaal mogelijk is. Let er ook eens op hoe je de telefoon vasthoudt: als je die rechtop houdt kan dat ook nog weleens schelen in het bereik. Een andere optie is een GSM Repeater. Wat dit betreft, waarom kan ik niet bellen met mijn samsung? Ik kan niet bellen met mijn Samsung Galaxy S10 Android 9.0

Als je de telefoon hebt ingesteld om een bepaald netwerktype te gebruiken, kan er geen verbinding met een netwerk gemaakt worden, wanneer het gekozen netwerktype buiten bereik is. Oplossing: Automatisch kiezen van een netwerktype inschakelen.

Waarom kan ik niet meer bellen met mijn iPhone?

Als je via je iPhone niet kunt bellen of gebeld worden probeer om het volgende te doen:

  • Verbinding op andere telefoons checken.
  • Niet Storen is ingeschakeld.
  • Vliegtuigmodus is ingeschakeld.
  • Beller is geblokkeerd.
  • Tijd en datum bijwerken.
  • Check/update aanbiederinstellingen.
  • Herstel netwerkinstellingen.
  • Probeer andere netwerkband.
Trouwens, waarom kan ik niet bellen met 4g? Bellen via 4G inschakelen: ga naar Toestelinstellingen > Verbindingen > Mobiele Netwerken. Schakel daar de optie bellen via 4G in. Bellen via 4G inschakelen: ga naar Instellingen > Mobiel netwerk > Opties mobiele data > Schakel 4G in. Kies daar de optie 'Gesprekken en data' om bellen via 4G in te schakelen.

Hoe krijg ik noodoproep weg?

Om de alarmmodus uit te schakelen, klik je rechts bovenin op de menuknop (net onder de klok). Klik vervolgens op 'Alarmstand uitschakelen'.

Door Khudari Rindone

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel ik noodoproep in? :: Wat is auto hotspot Samsung?
Handige links