Huis > W > Wat Is Het Icoontje Voor Mobiele Data?

Wat is het icoontje voor mobiele data?

Veeg met je vinger omlaag over het scherm vanaf de bovenkant van de telefoon. Druk op het icoontje voor mobiele data om de functie in of uit te schakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar gaat mijn data aan op?

Ga in de instellingen naar 'netwerk en internet' en tik op 'mobiel internet; Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt; Voor meer gedetailleerde informatie, tik op 'Datagebruik van app'; Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen. Dienovereenkomstig, waarom doet mijn mobiele data het niet? Vaak helpt het herstarten van je toestel. Je simkaart wordt dan opnieuw aangemeld bij het netwerk. Dit lost het probleem in veel gevallen op.

Trouwens, hoe kan het dat ik geen 4g heb?

Als u geen 4G-service krijgt, kan dat een paar redenen hebben. Controleer ten eerste of u zich in een gebied met 4G-dekking bevindt. Ten tweede, controleer of uw toestel compatibel is met 4G. Ten derde, zorg ervoor dat je een 4G-abonnement hebt. En ten vierde: start je toestel opnieuw op om te zien of dat helpt. Dienovereenkomstig, is mobiele data hetzelfde als 4g? Nee, mobiele data is niet hetzelfde als 4G. 4G is een draadloze breedbandtechnologie die de opvolger is van 3G. 4G biedt snelheden die aanzienlijk sneller zijn dan 3G, waardoor een betere mobiele internetervaring mogelijk is. Mobiele data is de data die van uw mobiele apparaat naar het internet wordt gestuurd.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Je kunt ook vragen hoe kan ik zien of internet aanstaat?

Checken of wifi aanstaat en of je verbonden bent

  1. Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen.
  2. Zet Wifi aan.
  3. Zoek bovenaan je scherm naar de wifi-indicator.
  4. Als je deze niet ziet, of als er geen gevulde balkjes zijn, bevind je je misschien buiten het bereik van een wifi-netwerk.
Waar vind ik mobiele data op Samsung? Gebruik twee vingers om naar omlaag te vegen vanaf de bovenkant van het scherm. Druk op het icoontje voor mobiele data om de functie in of uit te schakelen. Druk op de hometoets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

Hoe kan ik zien welke app data verbruikt?

Verbruik per app bekijken met Android

  • Open het instellingenmenu.
  • Druk op 'Verbindingen'.
  • Druk op 'Gegevensverbruik'.
  • Je ziet nu je totale verbruik met daaronder de periode van het dataverbruik.
  • Druk op je dataverbruik.
  • Druk op 'Gebruik mobiele gegevens'.
  • Je ziet nu van elke app hoeveel MB's ze verbruiken.
Dienovereenkomstig, wat is data besparende modus? Gebruik de databesparingsmodus

Je kunt op je iPhone aangeven dat je wilt dat apps minder gebruik maken van je data. Dit is de databesparingsmodus, en vind je in de Instellingen app onder “Mobiel netwerk”, “Opties mobiele data”.

Wat gebruikt veel data?

Google Maps navigatie - 35 MB per uur - 200 MB per maand. Facebook - 1 MB tot 3 MB per sessie - 250 tot 750 MB per maand. Nu.nl / nieuwsberichten - 100 KB per bericht (inclusief foto) - 60 MB per maand. Youtube / Netflix / Videoland - 5 MB tot 23 MB per minuut - 1000 MB tot 2000 MB per maand.

Door Maretz

Vergelijkbare artikelen

Waarom gebruik ik zoveel data? :: Hoe kan ik het dataverbruik verminderen?
Handige links