Huis > W > Waar Is Mobiele Gegevens Voor?

Waar is mobiele gegevens voor?

Er zijn verschillende manieren om je dataverbruik in de gaten te houden. Voor Android: Apps > Instellingen > Gegevensgebruik/Datagebruik. Voor iOS: Instellingen > Mobiel netwerk. Via de MijnKPN app op je telefoon heb je altijd en overal een actueel inzicht in jouw verbruik en wat de status is deze maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe zet ik mijn mobiele netwerk aan?

Mobiel netwerk

MobieleMobiele

Doe dan het volgende:

  1. Ga naar Instellingen.
  2. Kies Algemeen.
  3. Ga naar Stel opnieuw in.
  4. Kies Herstel Netwerkinstellingen.
Dienovereenkomstig, wat is het icoontje voor mobiele data? Veeg met je vinger omlaag over het scherm vanaf de bovenkant van de telefoon. Druk op het icoontje voor mobiele data om de functie in of uit te schakelen.

Dienovereenkomstig, wat is gegevensverbruik?

In de informatica is gegevensverbruik het gebruik van informatiebronnen, vooral in de vorm van digitale gegevens. Het kan verwijzen naar de totale hoeveelheid gegevens die door een persoon of organisatie wordt gebruikt, of naar de hoeveelheid gegevens die door een bepaalde toepassing of dienst wordt gebruikt. Gegevensverbruik wordt vaak gemeten in termen van bandbreedte, dat is de hoeveelheid gegevens die in een bepaalde periode kan worden overgedragen. En nog een vraag, hoe kan ik mijn dataverbruik zien? Om uw gegevensgebruik te zien, opent u de app Instellingen en tikt u op Mobiel.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Waar staat Mobiel netwerk?

Houd uw vinger op de onderkant van het scherm en veeg omhoog om het bedieningspaneel te openen. De knop 'Mobiel netwerk' wordt groen wanneer het apparaat verbonden is. Hoe werkt mobiele data? Mobiel surfen werkt zoals een normaal gsm-gesprek. Een moderne smarpthone maakt automatisch verbinding met het netwerk en verbruikt data naargelang je toepassingen (surfen, downloaden, mailen, …). Een andere mogelijkheid is via een USB-modem, een USB-stick met een ingebouwde simkaart.

Wat dit betreft, is roaming hetzelfde als mobiele gegevens?

Roaming - ook wel dataroaming genoemd - betekent het gebruikmaken van mobiel internet op een ander netwerk dan het thuisnetwerk. Gaat u naar het buitenland en maakt u gebruik van mobiel internet? Dan schakelt uw telefoon automatisch over naar een buitenlands netwerk. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je mobiel netwerk aan samsung? Stap voor stap uitgelegd:

  1. Tik op 'Apps'.
  2. Tik op 'Instellingen'.
  3. Tik op 'Gegevensgebruik'.
  4. Tik op het schuifje naast 'Mobiele gegevens'.

Waarom heb ik geen netwerk?

In sommige gevallen kan je telefoon de verbinding met het netwerk verliezen. Je kunt dan niet meer bellen, internetten of sms'en met je simkaart. We adviseren je om dan je toestel volledig uit te schakelen. Als je de telefoon vervolgens weer opstart, wordt er een nieuwe netwerkverbinding gemaakt.

Door Langsdon

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontstaat een hotspot? :: Wat is het verschil tussen mobiel internet en wifi?
Handige links