Huis > W > Waarom Pakt Mijn Iphone Mijn Simkaart Niet?

Waarom pakt mijn iPhone mijn simkaart niet?

Controleer of er een update van aanbiederinstellingen beschikbaar is. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'. Als er een update beschikbaar is, kunt u 'OK' of 'Werk bij' selecteren. Verwijder uw iPhone-simkaart of iPad-simkaart uit de simkaarthouder en plaats de simkaart vervolgens weer terug.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe krijg je geen service weg?

Controleer je simkaart

Mogelijk kan het verwijderen en herplaatsen van je simkaart de Geen service-melding verhelpen. Het kan zomaar zijn dat je simkaart stuk is, waardoor de melding blijvend in beeld verschijnt. Neem in dat geval contact op met je provider om een vervangend exemplaar te regelen.
Bovendien, wat moet je doen als je iphone is geblokkeerd? Als je iPhone geblokkeerd is, kun je niets anders doen dan de gegevens op het toestel wissen. Dat kun je doen via Finder, iTunes, Zoek mijn iPhone of via de herstelmodus. Daarna kun je jouw data en instellingen weer terugzetten op het apparaat. Tenminste, als je een back-up hebt gemaakt.

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

Een harde reset is wanneer u een iPhone herstelt naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Dit betekent dat al uw gegevens en instellingen worden gewist. Om een harde reset uit te voeren, houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt. Hoe lang krijgt een iPhone updates? De iPhone krijgt updates zolang hij verbinding kan maken met internet en ze kan ontvangen. Er is geen vaste tijdslimiet voor hoe lang updates beschikbaar zullen zijn voor een iPhone.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat te doen als je telefoon je simkaart niet pakt?

Het enige wat u in dit geval hoeft te doen is:

  1. Zet je mobiele telefoon uit.
  2. Haal de simkaart uit de sleuf.
  3. Controleer de gouden contacten van de simkaart en de mobiel.
  4. U kunt het oppervlak blazen of afvegen als u vuil ziet.
  5. Plaats de simkaart opnieuw en kijk of het probleem aanhoudt.
Wat als je telefoon de simkaart niet pakt? Plaats eerst je simkaart opnieuw in je telefoon en start deze opnieuw op. Zorg dat je je pincode ingevuld hebt en controleer of je nu wel bereik hebt. Heb je nog geen bereik? Plaats dan eens je simkaart in een andere telefoon.

Waarom geeft mijn telefoon geen simkaart aan?

Plaats je simkaart in een andere telefoon en test ook of een andere simkaart in jouw telefoon wel werkt. Zo kun je zien of je telefoon wellicht stuk is bij de simkaarthouder of dat je simkaart wellicht problemen geeft. Wat gebeurt er als je geen service hebt? Wanneer je de Geen service-melding op je iPhone krijgt, betekent dit dat je toestel geen verbinding kan maken.

Dienovereenkomstig, wat betekent het als er geen service staat?

Geen service: deze melding ontstaat wanneer je geen mobiele verbinding hebt. Zoeken: deze melding ontstaat wanneer je mobiele data niet werkt. Geen SIM: deze melding ontstaat wanneer de simkaart geen verbinding kan maken met je provider.

Door Dionysus Shiver

Vergelijkbare artikelen

Welk nummer is dat? :: Waar kan ik gratis tv kijken?
Handige links