Huis > H > Hoe Knip Je In Movie Maker?

Hoe knip je in Movie Maker?

Je kan het ook eens op de volgende manier proberen.

  1. Open het project in Movie Maker.
  2. Klik op de video waaruit je ongewenste delen wilt knippen.
  3. Klik op Opties voor video en selecteer Tool voor knippen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe knip je iets uit PDF?

Ga naar het menu 'Document', klik op 'Pagina's uitpakken...' en geef het paginabereik op dat u van het origineel wilt scheiden.

Hoe kan je een filmpje knippen?

Een video knippen

Selecteer het tabblad Afspelen en selecteer Video bijsnijden. Om aan te geven waar u het videofragment wilt knippen, klikt u in het dialoogvenster Video knippen op de knop Afspelen. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze.
Mensen vragen ook: hoe kan ik een mp4 bestand knippen? Hoe MP4-bestanden Trimmen met Video Converter Ultimate

  1. Stap 1: Gratis downloaden, installeren en starten MP4-snijder. Klik op "Bestanden toevoegen" om uw lange video te importeren.
  2. Stap 2: Knip MP4-video's.
  3. Stap 3: Video-effecten toepassen.
  4. Stap 4: Stel het uitvoerformaat in de lijst "Profiel" in.

Hoe video bijsnijden Windows?

Er zijn een paar manieren om een video op Windows bij te snijden. De eerste manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere of Sony Vegas. Met deze programma's kunt u uw video bijsnijden door een kader te slepen rond het gebied dat u wilt behouden.
De tweede manier is het gebruik van een screen capture programma zoals Snagit of Camtasia. Met deze programma's kunt u een deel van uw scherm selecteren en opnemen. U kunt de video dan bijsnijden tot de gewenste grootte.
De derde manier is het gebruik van een videospeler zoals VLC of Windows Media Player. Met deze spelers kunt u uw video bijsnijden door een kader te slepen rond het gebied dat u wilt behouden.
De vierde manier is om een videoconverter zoals Freemake Video Converter of Handbrake te gebruiken. Met deze programma's kunt u uw video converteren naar een ander formaat en vervolgens bijsnijden tot het gewenste formaat. Men kan zich ook afvragen: is movie maker gratis? Ja, Microsoft Movie Maker is een gratis videobewerkingsprogramma dat is opgenomen in het Windows Essentials-softwarepakket.

Gerelateerde artikelen

Wie is de maker van Star Wars?

De geestelijke vader van de Star Wars saga is George Lucas Jr. Hij regisseerde vier van de zes Star Wars films. De baas van Lucasfilm is George Lucas.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een video splitsen?

#1.

Filmora Videobewerker is verreweg de beste videobewerker die je kunt gebruiken om op een eenvoudige manier video te splitsen en samen te voegen. Het werkt op zowel Mac als Windows en heeft uitstekende krachtige bewerkingsfuncties die je helpen bij het maken van de beste video's.
Trouwens, hoe knippen in video editor windows 10? Een video knippen

  1. In de weergave Verzameling klikt of tikt u op een video om deze weer te geven, en selecteert u vervolgens Knippen .
  2. Verplaats de witte puntjes aan het begin en het einde van de video naar de nieuwe begin- en eindpunten.
  3. Selecteer Afspelen om uw wijzigingen te testen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een mp4 bestand bewerken?

Ja, je kunt iMovie gebruiken om de MP4-bestanden te bewerken. Alleen de MP4-bestanden die zijn gecodeerd met MPEG-4- en H. 264-codecs worden echter geaccepteerd door iMovie. Als de MP4-bestanden zijn gecodeerd met andere codecs, moet u eerst de MP4-codec converteren en wijzigen. Dienovereenkomstig, hoe knip je een stukje uit een filmpje iphone? Een video inkorten

  1. Open de Foto's-app en tik op de video die u wilt wijzigen.
  2. Tik op 'Wijzig'.
  3. Verplaats de schuifknoppen aan beide kanten van de tijdbalk van de video om de begin- en eindtijd aan te passen.
  4. Tik op 'Gereed' en vervolgens op 'Bewaar video' of 'Bewaar video als nieuw fragment'.

Dienovereenkomstig, hoe knip ik een mp3 bestand?

Snijd MP3-bestanden op Android met MP3 Cutter

Stap 1: Installeer het vanuit je Play Store. Tik vervolgens op de optie MP3 Load om het te bewerken MP3-bestand toe te voegen. Stap 2: Tik op het pictogram Afspelen om MP3 te spelen en tik op het rode pictogram bij het bereiken van het gewenste beginpunt.

Door Jelena Canham

Vergelijkbare artikelen

Kan je een video bijsnijden? :: Hoe video knippen in video editor?
Handige links