Huis > H > Hoe Knip Je Een Foto Op Iphone?

Hoe knip je een foto op Iphone?

Nadat u de foto of video hebt gemaakt, opent u deze in de Foto's-app en tikt u op 'Wijzig'. Nu kunt u deze bijsnijden, de hoek en de belichting aanpassen, een filter toevoegen en andere aspecten aanpassen. Kies een aanpassing, zoals 'Helderheid' of 'Verzadiging' en schuif om de sterkte en intensiteit ervan te wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe haal je de achtergrond van een foto weg?

Een achtergrond van een afbeelding verwijderen

  1. Selecteer de afbeelding waar u de achtergrond van wilt verwijderen.
  2. Selecteer Afbeeldingsopmaak > Achtergrond verwijderenof Opmaak >Achtergrond verwijderen.
Hoe haal je iets weg uit een foto? Aan de slag
  1. Toets op ALT + klik en selecteer een stukje van de achtergrond die je op de plek wilt hebben van het ongewenste object.
  2. Klik op het ongewenste object en klik met de muis, of beweeg met de muis wat heen en weer om op deze manier het ongewenste object te verwijderen.

Hoe knip je iemand uit een foto met Photoshop?

Er zijn een paar manieren om iemand uit een foto te knippen met Photoshop. De eerste manier is om het pen-gereedschap te gebruiken. Met het pengereedschap kun je een pad tekenen rond de persoon die je wilt uitknippen. Als je het pad hebt getekend, kun je vervolgens het padselectiegereedschap gebruiken om het pad te selecteren. Vervolgens kunt u op de delete-toets drukken om de persoon uit de foto te verwijderen.
Een andere manier om iemand uit een foto te knippen met Photoshop is door het lasso-gereedschap te gebruiken. Met het lasso-gereedschap kun je een selectie tekenen rond de persoon die je wilt uitknippen. Zodra je de selectie hebt getekend, kun je op de delete-toets drukken om de persoon uit de foto te verwijderen.
Een derde manier om iemand uit een foto te knippen met Photoshop is met het toverstafje. Met de toverstaf kun je klikken op het gebied rond de persoon die je wilt uitknippen. Zodra je op het gebied hebt geklikt, kun je vervolgens op de delete-toets drukken om de persoon uit de foto te verwijderen. Welke gratis app voor fotobewerking? Er zijn veel verschillende gratis apps voor fotobewerking, en de beste voor u hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele populaire keuzes zijn Adobe Photoshop Express, GIMP en Paint.NET. Als je niet zeker weet wat je nodig hebt, probeer dan te experimenteren met een paar verschillende apps om te zien welke je het beste bevalt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Trouwens, wat is een goede app om foto's te bewerken?

8 handige apps om foto's te bewerken

  • Snapseed. Snapseed van Google is momenteel waarschijnlijk de handigste gratis app voor fotobewerking.
  • Pixlr. Ook Pixlr heeft ontzettend veel features.
  • Afterlight. Nog een gratis fotobewerkingsapp is Afterlight.
  • Mextures.
  • Instagram.
  • Photoshop Express.
  • Lightroom Mobile.
  • Affinity Photo.
Hoe kan je 2 foto's samenvoegen iPhone? Een collage is een groep foto's die is gecombineerd tot één foto.
  1. Open de Google Foto's-app. op je iPhone of iPad.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik onderaan op Bibliotheek.
  4. Kies onder Nieuwe maken de optie Animatie of Collage.
  5. Kies de foto's die je wilt toevoegen aan de animatie of collage.
  6. Tik rechtsboven op Maken.

Hoe kan ik een foto als achtergrond gebruiken?

Smartphone achtergrondfoto (Android 9.0)

  1. Open het overzicht met alle apps door van beneden naar boven te vegen over het scherm.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Achtergrond.
  4. Bij 'Mijn achtergronden' staan mogelijke achtergrondafbeeldingen.
  5. Tik op de gewenste foto en tik op Klaar.
Hoe verander je de achtergrondkleur van een afbeelding? Als je de achtergrondkleur van een afbeelding wilt veranderen, kun je een aantal verschillende technieken gebruiken. De eenvoudigste manier is om een ​​fotobewerkingsprogramma te gebruiken om de achtergrondkleur te wijzigen. Veel fotobewerkingsprogramma's hebben een 'selectie' -tool die je kunt gebruiken om de achtergrond van een afbeelding te selecteren. Als je de achtergrond geselecteerd hebt, kun je de kleur ervan veranderen door een andere kleur in te vullen.
Een andere manier om de achtergrondkleur van een afbeelding te veranderen, is door de afbeelding in een vectorgrafieprogramma te openen. In vectorgrafieprogramma's kun je elk onderdeel van een afbeelding selecteren en de kleur ervan wijzigen. Dit is een makkelijkere manier om de achtergrondkleur van een afbeelding te veranderen als je de afbeelding niet in een fotobewerkingsprogramma wilt openen.

Hoe haal je de achtergrond van een foto weg in word?

Om de achtergrond van een afbeelding in Word te verwijderen, ga je naar de tab 'Invloeden' in de 'Achtergrond' groep. Klik vervolgens op 'Achtergrond verwijderen' en Word zal automatisch de achtergrondkleur verwijderen.

Door Anastase

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik gratis afbeeldingen downloaden? :: Hoe krijg ik een foto in een andere foto?
Handige links