Huis > K > Kan Je Mp3 Afspelen Op Iphone?

Kan je MP3 afspelen op iPhone?

Op de iPhone, iPod touch en iPad kun je allerlei muziekbestanden afspelen, waaronder MP3, AAC, AIFF en WAV. Er zijn ook audioformaten die niet zomaar af te spelen zijn zoals WMA en Ogg Vorbis. Zo zit het!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat dit betreft, waar vind ik mp3 op iphone?

De muziek die u op uw iPhone, iPad of iPod gezet hebt, vindt u terug in de app Muziek. De app waarmee u tevens de muziek die op uw Apple-apparaat staat kunt afspelen. Het zal wellicht best even werk zijn geweest om mp3-muziek van uw pc handmatig op uw iPhone te zetten. Men kan zich ook afvragen: kan ik eigen muziek op mijn iphone zetten? Navigeer naar je bibliotheek en kies muziek om bestanden over te zetten naar je device. Ook kan je met de rechtermuisknop een bestand selecteren en de optie 'voeg toe aan apparaat' kiezen. Houd er altijd rekening mee dat je genoeg opslagruimte hebt. Nu kan je zelf muziek op je iPhone zetten.

Hoe kan ik muziek op mijn iPhone zetten zonder iTunes?

Als je een iPhone hebt, gebruik je waarschijnlijk iTunes om muziek naar het apparaat te synchroniseren. iTunes is echter niet de enige manier om muziek op je iPhone te zetten. Er zijn een paar verschillende manieren om muziek op je iPhone te krijgen zonder iTunes te gebruiken.
Eén manier is het gebruik van een cloud-gebaseerde muziekdienst zoals Spotify of Google Play Music. Met deze diensten kun je je muziekcollectie uploaden naar de cloud en vervolgens streamen naar je iPhone. Ze hebben beide gratis en betaalde versies, dus je kunt ze uitproberen en kijken welke je prefereert.
Een andere manier om muziek op je iPhone te krijgen zonder iTunes is het gebruik van een bestandsbeheer-app zoals iFunBox. Met deze app kun je toegang krijgen tot het bestandssysteem op je iPhone en er muziekbestanden naar toe kopiëren. Het is iets ingewikkelder dan het gebruik van een cloudservice, maar je hoeft iTunes niet te gebruiken.
Tot slot kun je ook jailbreak-tweaks gebruiken om muziek op je iPhone te krijgen zonder iTunes. Deze tweaks vereisen meestal een jailbroken iPhone, waardoor de garantie vervalt. Dus, als je je daar niet prettig bij voelt, moet je waarschijnlijk bij een van de andere methoden blijven. Trouwens, hoe kan ik muziek luisteren op mijn iphone? Aangenomen dat u wilt weten hoe u muziek kunt beluisteren die op uw iPhone is opgeslagen:
1. Open de Muziek app.
2. Tik op het tabblad Bibliotheek onderaan het scherm.
3. Tik op Nummers, Albums of Artiesten bovenaan het scherm om door je muziek te bladeren.
4. Tik op het nummer of album dat u wilt beluisteren.
5. 5. Tik op de afspeelknop om te beginnen met luisteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waar kan ik muziek downloaden voor mp3?

De 6 Beste Sites Om Legaal Gratis Muziek Te Downloaden

  • YouTube-audiobibliotheek.
  • Free Music Archive.
  • Jamendo.
  • Musopen.
  • Amazon.
  • Het Internetarchief.
Hoe kan ik mp3 op iPad zetten? Nummers uit uw muziekbibliotheek toevoegen

Tik op 'Audio', tik op 'Mijn muziek' en tik vervolgens op een categorie om door nummers te bladeren. Tik op een nummer om een voorbeeld te beluisteren. Als een nummer gedimd is, zoekt u het op in de Muziek-app en tikt u op de downloadknop om het naar uw apparaat te downloaden.

Trouwens, wat is de beste app om gratis muziek te downloaden?

We hebben een overzicht gemaakt van de beste gratis muziek apps voor Android, iOS en Windows Phone.

  • Deezer.
  • AccuRadio.
  • JUKE.
  • Mimi.
  • Spotify.
  • Shazam.
  • TuneIn Radio.
Daarvan, hoe zet je muziek op je telefoon? Je kunt je downloads of mp3-bestanden heel makkelijk op je Android-smartphone zetten. Gebruik een USB kabel. Om muziek op je smartphone te zetten heb je een usb-kabel nodig. Deze kabel zat bij je telefoon toen je deze kocht.

En nog een vraag, hoe zet je muziek op apple music?

Op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat

  1. Open de Muziek-app.
  2. Houd de afspeellijst die of het nummer of album dat u aan uw bibliotheek wilt toevoegen, ingedrukt.
  3. Tik op 'Zet in bibliotheek'.

Door Duane Mckiddy

Vergelijkbare artikelen

Wat is een goede mp3? :: Hoe kan je gratis muziek luisteren zonder wifi?
Handige links