Huis > K > Kan Niet Meer Scrollen Met De Muis?

Kan niet meer Scrollen met de muis?

Koppel de muis los van uw computer, wacht even en sluit hem dan weer aan. Controleer of de scrolltoets werkt of niet. Als het nog steeds niet werkt, moet u dit controleren door de muis op een andere poort van uw computer aan te sluiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Mensen vragen ook: wat moet je doen als je toetsenbord niet werkt?

Opnieuw opstarten helpt bijvoorbeeld als je toetsenbord niet meer werkt omdat je computer vastloopt, maar ook bij tal van andere fouten. Het is in dit geval nóg beter om je computer helemaal uit te schakelen, een paar seconden te wachten en vervolgens weer in te schakelen, dan te kiezen voor opnieuw opstarten. Waarom doet mijn laptop muis het niet? Als uw touchpad niet werkt, is dat mogelijk het gevolg van een ontbrekend of verouderd stuurprogramma. Het bijwerken of opnieuw installeren van uw touchpad-stuurprogramma's in Device Manager kan helpen het probleem op te lossen.

Dienovereenkomstig, waarom doet mijn draadloze toetsenbord het niet?

Er zijn vele mogelijke redenen waarom een draadloos toetsenbord niet werkt. De meest voorkomende redenen zijn dat de batterijen leeg zijn, dat de draadloze ontvanger niet goed is aangesloten of dat er storing is door een ander draadloos apparaat.
Als de batterijen leeg zijn, vervangt u ze gewoon en probeert u het opnieuw. Als de draadloze ontvanger niet is aangesloten, controleer dan of hij goed is aangesloten op een USB-poort van de computer. Als er storing is door een ander draadloos apparaat, probeert u het toetsenbord en de ontvanger uit de buurt van het andere apparaat te plaatsen. Hoe toetsenbord weer inschakelen? Er zijn een paar manieren om een uitgeschakeld toetsenbord in te schakelen. De meest gebruikelijke manier is om Apparaatbeheer te gebruiken. Open hiervoor Apparaatbeheer, vouw de sectie "Toetsenborden" uit, klik met de rechtermuisknop op het toetsenbord dat is uitgeschakeld en selecteer "Inschakelen". Als dit niet werkt, probeer dan het stuurprogramma voor het toetsenbord te verwijderen en de computer opnieuw op te starten. Het toetsenbord wordt dan automatisch gedetecteerd en opnieuw geïnstalleerd.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dit in overweging nemend, hoe kun je het beste je toetsenbord schoonmaken?

Stappenplan: toetsenbord schoonmaken

  1. Houd je toetsenbord ondersteboven en schud er zachtjes mee. Zo vallen de grootste vuildeeltjes er al uit.
  2. Houd je toetsenbord schuin en ga er met een zachte, schone verfborstel over.
  3. Je kan ook een spuitbus met perslucht gebruiken.
  4. Via het internet kan je een pot Cyberclean kopen.
Hoe lang gaat een toetsenbord mee? Een van de aspecten waarin mechanische toetsenborden naar verluidt uitblinken, is de levensduur van de switches. De meeste schakelaars worden gegarandeerd voor vijftig miljoen keer indrukken. Een membraantoets zou tussen de vijf en tien miljoen keer indrukken meekunnen.

Hoelang gaat een draadloze muis mee?

DomeinNaamLevensduur
start-player.npo.nlatidvisitor6 maanden
cdns.gigya.comatidvisitor6 maanden
ccm.npo.nlatidvisitor6 maanden
start-player.npo.nlatuserid1 jaar 1 maand 1 dag
Hoe lang gaat een computer muis mee? Ongeveer zeven jaar bij intensief gebruik (als je de computer ook voor je werk gebruikt).

Mensen vragen ook: hoe krijg je je muis terug op je chromebook?

Als je touchpad niet meer werkt, kun je het volgende proberen:

  1. Zorg ervoor dat de touchpad vrij is van stof en andere vuildeeltjes.
  2. Druk enkele keren op de toets Esc.
  3. Roffel tien seconden met je vingers op de touchpad.
  4. Schakel je Chromebook uit en weer in.
  5. Voer een harde reset uit.

Door Billmyre

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je een muis? :: Waarom hapert mijn draadloze muis?
Handige links