Huis > W > Wat Is De Functie Van Itunes?

Wat is de functie van iTunes?

Met iTunes kun je het volgende doen: Je muziek- en videocollectie ordenen en afspelen. Onbeperkt nummers afspelen of downloaden met Apple Music (met een betaald abonnement) Zoeken naar muziek, films, tv-programma's, audioboeken, gratis podcasts en nog veel meer in de iTunes Store.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is iTunes gratis?

Een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan, vind je in de iTunes-bibliotheek. Je kunt het programma gratis verkrijgen via de site van Apple. Je kunt het downloaden voor zowel Windows als Mac.

Is iTunes hetzelfde als muziek?

Van zodra je je Mac updatet, zal je je muziek uit iTunes terugvinden in Apple Music. Dat is zowel het geval voor de liedjes die je hebt aangekocht via iTunes, als de liedjes die je hebt geript of geïmporteerd, volgens CNET. Je kan in de app ook nieuwe muziek aankopen. De iTunes Store verhuist gewoon mee. Hoe zet ik mijn Muziek in de cloud? iCloud-muziekbibliotheek inschakelen op je iPhone, iPad of iPod touch

  1. Meld je aan bij de iTunes Store in iTunes op je pc met de Apple ID die je hebt gebruikt om iCloud-muziekbibliotheek op de computer te configureren.
  2. Tik in het beginscherm van je apparaat op 'Instellingen' en tik vervolgens op 'Muziek'.

Je kunt ook vragen hoe kan ik gratis muziek downloaden van youtube?

Er zijn een paar manieren om gratis muziek van YouTube te downloaden. Eén manier is om een YouTube naar MP3 converter te gebruiken, waarmee u de audio van een YouTube-video kunt converteren naar een MP3-bestand. Een andere manier is het gebruik van een softwareprogramma zoals 4K Video Downloader, waarmee u de hele video van YouTube kunt downloaden en vervolgens de audio uit het videobestand kunt halen. Hoe kan ik gratis muziek downloaden op mijn telefoon? Er zijn een paar manieren waarop u gratis muziek op uw telefoon kunt downloaden. Eén manier is om een muziekstreamingdienst te gebruiken die een gratis proefperiode aanbiedt, zoals Pandora Radio of Spotify. Tijdens de proefperiode kun je gratis naar muziek luisteren. Een andere manier om gratis muziek te downloaden is het vinden van websites die gratis MP3-downloads aanbieden. Als je eenmaal een nummer hebt gevonden dat je wilt downloaden, kun je dat meestal doen door met de rechtermuisknop op het nummer te klikken en "opslaan als" te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je de als functie in Excel?

Een manier om een waarde terug te geven als een voorwaarde waar is en een andere als deze niet waar is, is door de functie ALS te gebruiken. Bijvoorbeeld:

Hoe kan je gratis muziek downloaden op Spotify?

Muziek downloaden op smartphone en tablet

  1. Open de app Spotify.
  2. Tik op Bibliotheek > Afspeellijsten.
  3. Tik op de naam van de afspeellijst.
  4. Tik achter 'Downloaden' op het witte schuifje. Het schuifje kleurt groen en de optie is ingeschakeld.
Dienovereenkomstig, welke app offline muziek luisteren? Ook zonder streamingdienst kun je offline muziek luisteren op je telefoon. Je kunt ook zelf aangeschafte muziek op je telefoon zetten om deze offline te kunnen luisteren. Dit doe je via apps als iTunes (voor iPhone) en Google Play Music (voor Android).

Wat dit betreft, waar kan ik gratis muziek luisteren?

Met deze online diensten kan jij gratis muziek luisteren

  • Gratis muziek luisteren op je mobiel of laptop via online diensten. Je kunt op een paar manieren gratis muziek luisteren op je telefoon.
  • Spotify. Het is één van de populairste streamingdiensten voor muziek.
  • Deezer.
  • Radio.
  • Google Play Music.
  • Offline-muziek luisteren?
Je kunt ook vragen wat is de meest gebruikte muziek app? Spotify is één van de bekendste muziekapps die beschikbaar is op zowel iOS (iPhone) als Android (o.a. Samsung). De app kent heel wat bekende én onbekende artiesten, albums en nummers.

Trouwens, hoe muziek importeren?

Mediabestanden vanaf een computer importeren in iTunes op de pc

  1. Kies 'Bestand' > 'Bestand aan bibliotheek toevoegen' of 'Map aan bibliotheek toevoegen' in iTunes op je pc.
  2. Zoek een bestand of map en klik op 'Openen'. Als je een map toevoegt, worden alle bestanden in de map aan de bibliotheek toegevoegd.

Door Amery

Vergelijkbare artikelen

Hoe schrijf ik muzieknoten? :: Kan ik eigen muziek op mijn iPhone zetten?
Handige links